Forum eDziecko Ciąża i poród Niepłodność
ZMIEŃ
      wysoki estradiol

wysoki estradiol

(3 wyniki)
    • Witam mam pytanie moze wiecie? dzis zrobilam kolejne badanie na Progesteron i Estradiol i wyszedł bardzo wysoki dużo wyzszy od poprzednich, jestem w trakcie brania luteiny (1rano 2na noc) i prawdopodobnie mooze tez to wplywac, ale az tak? oto moje wyniki: Estradiol 558,7pg/ml Progesteron 100,2 ng.ml Prosze doradzcie mi cos do lekarza ide ale we wtorek. bede wdzieczna za odpowiedzi natka
    • Mam bardzo wysoki estradiol; 1009 a norma jest 195. Robiłam badania w 11dc. Co oznacza tak wysoki estradiol? Czy to może być przyczyna kłopotów z zajściem w ciążę? Czy ktoś wie ile trwa leczenie?
    • Odebrałam właśnie wyniki badań Lh, Fsh, Estradiol z 17d.c (u mnie to okres okołoowulacyjny, badanie robiłam okolo 12 godzin po pozytywnym teście owulacyjnym od E.Z. Dal lepszego obrazu podaję też wyniki z 3 d.c: 3 d.c: Lh 5,2 mlU/mL (norma w tej fazie 2,4 - 12,6) Fsh 6,3 mlU/ml (norma w tej fazie 3,5 - 12,5) Estradiol 38,2 pg/mL (norma w tej fazie 12,5 - 166) 17d.c: Lh 52,5 mlU.mL (norma w tej fazie 14,0 - 95,6) Fsh 8,4 mlU/ml (norma w tej fazie 4,7 - 21,5) Estradiol 710,2 pg/...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się