Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      wzroku

wzroku

(5 wyników)
    • Witajcie. Dwa razy miałam problemy z oczami. tzn: miałam uczucie prześwietlenia wzoku, jakby na moje pole widzenia padało ostre słońce i żeby cokolwiek zobaczyć musiałam przez te promienie patrzeć. Ostrośc mi sie pogorszyła. Nie mogłam normalnie TV ogladać bo kolory była zajaskrawe, praca przy komputerze też sprawiała mi trudności. Przy tym kręciło mi się w głowie. Okulistka badała mnie i pod wzglede okulistycznym ok wiec udałam się do neurologa. Rezonans wykazał 4 zmiany demielinizacyjne ...
    • proszę wszystkich (z potwierdzona chorobą), u których wystąpiły problemy ze wzrokiem o dokładne opisanie swoich przypadków. Jaka była kolejność objawów, jak się rozwijały w czasie, jakie robione były badania oczu (obrazowe i inne) i neurologiczne (np wzrokowe potencjały) itp
    • Wzrok(7)

Czy u kogokolwiek przy borielozie wystepuja schorzenia oczne typu zapalenie teczówki lub spojówek?
    • Witam Wszystkich serdecznie, Mam do Was pytanie, Czy ktoś z was miał bądź ma problemy ze wzrokiem w związku z boreliozą. Jakieś kłaczki, czarne punkty ogólnie pogorszenie widzenia? Jest to dlamnie dość niespecyficzne objaw a nie spotkałem sie z nim na forum. Dlatego będe wdzięczny za odpowiedź Pozdrawiam
    • Od kilku tyg pogorszył mi się wzrok. Z bliska widzę dobrze a dalekie widzenie mam zamazane, jeśli zmarszę brwi widzę lepiej, byłam u okulisty powiedziała że mój wzrok jest ok i mam tylko zapalenie spojówek. Co jakiś czas szczypią mnie oczy. Kilka godzin dziennie siedzę przy komputerze, może to jest tym spowodowane, a może to kolejna oznaka boreliozy której mam nadzieję że nie mam. Czuje się jak niewidoma. Czy wy tez macie taki problem. Co się dzieję z waszym wzrokiem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się