yes

(3 wyniki)
  • Lalalllaaallllalalllla! :) Happy! Ja. ps. nic nie powiem, ale jest gUd. Very. Ha! pps. czego życzę fszystkim trollom z Inkubatora/Matecznika :) www.youtube.com/watch?v=jhUkGIsKvn0&feature=related
  • Poseł Sławomir Neumann (PO): Pani poseł, mówiła pani o, także w swobodnej wypowiedzi, o § 13 regulaminu Rady Ministrów, o tym, że organy były zobowiązane zająć stanowisko do każdej ustawy, co jest oczywiste, i pani to stanowisko w imieniu Ministerstwa Sprawiedliwości zajmowała. Należy się pani od premiera pewnie list gratulacyjny. To pomijam, natomiast – i to jest oczywiste, tutaj nikt z tym nie dyskutuje – natomiast, czy tak samo oczywistym dla pani jest to, że mając t...
  • cie.I żeby było ciekawiej poskarżyłem się na moderacji i w odwecie jak chciałem założyć wątek to(masz zakaz zakładania wątków do 7,00. Rano wchodzę a tam całkowity ban? Z początku się zdenerwowałem, a potem się uśmiałem do rozpuku, bo przypomniał mi się taki wątek (wyleciał w kosmos)o (niezrównowazeniu psychicznym moderatorów, czy coś w tym rodzaju). Ale do rzeczy to ten wątek za który dostałem bana; forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=96315569&a=96315569 no i ze niedługo będ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się