zakazy

(9 wyników)
  • FORUMOWICZE! Co sądzicie o całkowitym zakazie sprzedaży ALKOHOLU i TYTONIU ciężarnym kobietom? Jako inicjatywa ogólnospołeczna dbająca o dobro tych W ŁONIE MATKI I ICH LOSIE PO NARODZINACH. Ogólnie mnie obrzydzenie bierze na widok ciężarnej alkoholiczki i z papierosem. EGOIZM przez taką przemawia. Czekam na ciekawe posty. SERDECZNIE POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
  • witam! Jestem po raz drugi w ciazy, po raz drugi w zagozonej, teraz to 9 tydzień, lekarz nakazał "celibat". mam pytanie- czy nie mozna uprawiac seksu ze względu na np zbyt glęboka penetracje, że coś mogłoby sie uszkodzić irp, czy też chodzi np o to, że podczas orgazmu pochwowego moga wystapic skurcze, które moga wywołać również skurcze macicy i poronienie gotowe? A jeśli kobieta nie przezywa orgazmu pochwowego, czy seks w takim przypadku jest mozliwy? czy mam najblizsze 7,5 m-ca ...
  • Witajcie dziewczyny! mam pytanie czy któraś się spotkała z takim faktem? Ja w dniu dzisiejszym oniemiałam w aptece jak usłyszałam, że nie mogę wykupić recepty na pigułki gdyż właściciel wprowadził zakaz sprzedaży środków antykoncepcyjnych. Tak mnie zamurowało, że nawet nie spytałam czy prezerwatyw też nie mają w swojej ofercie. Czy któraś spotkała się z taką sytuacją? Pozdrawiam
  • wczoraj maiłam wypalaną nadrzerke i zastanawiam się kiedy po takim zabiegu mogę współżyć niestety nie zapytałam gina jakoś wyszło mi z głowy.
  • Chciałam zapytac czy po wymrazaniu są jakieś dolegliwośći, zakazy czy nakazy np. czy można normalnie funkcjonować, chodzić czy trzeba leżeć, jeśli tak to ile dni, troche ćwiczę na kręgosłup czy będe musiała zrobić jakąś przerwę. w ćwiczeniach. Boje sie że podczas wizyty ze stresu zapomnę o to wszystko zapytać
  • Pomóżcie!
  • Od niedawna używam tabletek antykoncepcyjnych (yaz) głównie z powodów zdrowotnych. Nie znalazłam na ulotce żadnej wzmianki o zakazie picia alkoholu. Rozum nakazuje, aby tego nie łączyć, ale życie jest życiem. Czy są jakieś przeciwwskazania? Jakie mogą być następstwa po wypiciu lampki szampana bądź drinka?
  • Pani ginekolog powiedziała mi, że wystarczy raz i potem miesiąc gojenia bez współżycia. Czy to możliwe? Wyczytałam, że zabieg powtarza się raczej 2-4 razy. Czy za każdym razem potrzebny jest miesiąc posuchy?:( Mam nadżerkę wielkości 50groszy. Cytologia dopiero po 2 tygodniowym leczeniu Polseptolem. Nie rodziłam.
  • czy to prawda, że trzeba uważać z ilością? nie pić za dużo? bardzo proszę o odpowiedź

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się