Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      zakazy

zakazy

(3 wyniki)
    • Od 1 styczna 2010 UE wprowadzi nam zakaz stosowania terapii naturalnych w leczeniu, nie wolno bedzie sprzedawac i hodowac ziół, czosnek kupicie tylko na recepte w aptece, miód też o ile będzie dostępny sprzedaz witamin będzie nielegalna. Cala żywnosc nawet eko będzie obowiązkowo napromieniowywana, zwierzęta rzeźne obowiązkowo będa karmione chemią, leków ziołowych nie będzie, i najwazniejsze, uprawa warzyw i owoców w ogrodkach przydomowych bedzie nielegalna i możliwa tylko za zezwoleniem...
    • Mam pytanie.Czy to prawda,ze przy leczeniu hpmeopatycznym NIE wolno pic kawy,herbaty,miety i lykac pigulek anty? Prosze o wyjasnienie tek kwestii? A moze jest jeszcze cos niewskazanego o czym nie wiem? Czy pijac kawe lub biorac pigulki niszcze cale dzialanie lekow? Pozdrawiam!
    • Zapomniałam zapytać lekarza. A mam wziąć 3 kulki natrium chloratum, tylko jeden raz. Czy to sie bierze pod język do ssania, czy się połyka? To mój pierwszy kontakt z homeopatią, więc jeszcze się nie bardzo orientuję. I co to są za "kulki", te natrium chloratum? Może ktoś się orientuje, jaki jest skład tego? Będę wdzięczna za podpowiedź. Pozdrawiam! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się