zakazy

(3 wyniki)
  • Witam, chciałam dodać otuchy starającym się dziewczynom. 5 lat ostrej walki o maluszka. wszystkie badania wyszły ok. Nikt nie wiedział dlaczego nie mogę zajść. Kuracje, stymulacje, nawet medycyna alternatywna... Nic ... Ciężka decyzja - ISCI - 4 transfery i nic ... wszystkie nasze komóreczki się zapłodniły i pięknie dzieliły, ale nic z tego... Byłam w takim stanie ze lekarz zabronił nam się starać na 2-3 miesiace żebym doszła do siebie psychicznie. Podobno w złym stanie może się...
  • Dowiedziałam się, że dzisiaj we wszystkich kościołach w Polsce, będą ksieża czytać o metodzie in vitro. Nie wiem na jaki temat dokładnie bo nie byłam , ale mam dzisiaj zamiar przejśc sie do kościoła i posłuchać ludzi, którzy wogule nie mieli stycznosci z in vitro i nie wiedzą jak duzo małazeństw cierpi z powodu braku dziecka. Ach, szkoda słów. Moze ktoś był już dzisiaj i moze się wypowiedzieć.
  • Hej, czy słyszeliście o przygotowywanej przez zdaje się katolickie środowiska związane z Naczelną Radą Lekarską (na jej czeke stoi Konstanty Radziwliłł) ustawie, w myśl której in vitro byłaby zakazana? Czytaliśmy o tym jakiś czas temu (kilka tygodni) w tygodniku "Przegląd". Ustawa jest przygotowywana po cichu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się