Forum Dom Architektura
ZMIEŃ
      zalety

zalety

(6 wyników)
    • podoba mi się, ale nie znam sie i nie wyłapuje wad. prosze więc o opinię, jakie tu są "zady & walety" projekty-domow.twojecentrum.pl/projekt.php?pro=0&snaz=grabowiec -pani Pelagio, czy pani jeszcze może ??
    • W budownictwie poprzedniej epoki spotykało sie czesto domy z klatką schodową na zewnątrz budynku a nie jak teraz schody w bryle. Przegladałam różne projekty ale nie spotkałam czegoś w tym typie. Moje pytanie do fachowców jak w tytule: wady czy zalety takiego rozwiazania, może taka moda?? Co jest powodem odrzucenia tych rozwiazań?
    • prosze popatrzcie i ocencie, bo szukam i szukam i na nic niemoge sie zdecydowac, a ten wydaje mi sie fajny www.domus.wroc.pl/projekt1.html?id=81
    • chcialabym poznać opinie ludzi mieszkajacych w domu atrialnym, ponieważ sama zastanawiam sie nad wybudowaniem tagiego...bardzo podoba mi sie idea takiego domu lecz jak sprawdza sie ona w uzytkowaniu szczególnie dla rodziny 4osobowej...
    • Proszę o Wasze opinie o takim projekcie domku, jakie widzicie w nim zalety ale głównie jakie wady w funkcjonalności a może w czymś jeszcze. Z góry dzieki za opinie. www.archon.pl/index.php?act=12_a&new=1&sid=m426f9470153f5
    • www.lipinscy.pl/12962.xml?filter=gold_10&page=1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się