Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      zalety

zalety

(8 wyników)
    • Ponieważ moja łazienka nie jest zbyt duża, chciałabym pralkę zabudować w kuchni; jakie są wady i zalety takiego rozwiązania? czy istnieją jakieś potencjalne zagrożenia? ja osobiście boję się, że dygocząca pralka rozniesie blat i meble; czy ktoś tak ma i może się swoimi doświadczeniami podzielić?
    • Witajcie, czy posiadacie doświadczenia ze zlewozmywakiem narożnym, składającym się z dwóch komór (a pośrodku miejsce na kilka schnących naczyń)? Wydaje mi się, że dostęp do takiego zlewozmywaka ma zawsze tylko jedna osoba. Czy naczynia stojące po środku nie spadają? Czy szafka pod zlewozmywakiem jest funkcjonalna? Wydaje mi się, że przy tej obcji konieczne jest zamontowanie dwóch baterii, jak się to sprawdza? dzięki z góry za odpowiedź.
    • a? jakie są koszta i wady lub zalety z góry dziękuję
    • Witam Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić co to jest regulator energii ? Oglądałam w internecie piekarniki elektryczne i w niektórych modelach natknęłam się na takie pojęcie. Kojarzy mi się ono z regulowaniem temperatury ale nie wiem czy słusznie. W końcu w innych piekarnikach czy płytach też można regulować temperaturę a nie nazywają tego w ten sposób. A może to jakaś wyższa sztuka jazdy ? Może to coś jak pokrętełka przy płytach gazowych którymi można precyzyjniej „zmniejszyć ogie...
    • Poradźcie, jaką kuchenkę zainstalować w budowanym domu, gazową czy elektryczną, oprócz elektrycznego piekarnika. Która jest praktyczniejsza, jakie są wady i zalety obydwu rozwiązań? Macie jakieś doświadczenia?
    • Witam, Temat zmywarek powtarzał sie wielokrotnie na tym forum, jednakże nadal mam mętlik w głowie, a czasu coraz mniej :) Proszę podpowiedzcie jaką markę i jaki model zmywarki 45 cm wybrać. Na jakie funkcje zwrócic uwagę? Czy wybór panela ukrytego ma jakieś znaczenie, poza względami estetycznymi? Będe wdzięczna za pomoc!!!!!! LittleM
    • co o nich sądzicie? Jakie ma wady/zalety? Kim
    • jakie sa zalety sufitow podwieszanych i oswietlenia halogenowego? zastanawiam sie nad takim do lazienki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się