zaniepokojony

(10 wyników)
  • Witam serdecznie,mam corcie 9 miesieczna na lewej piersi pod brodawka wyczuwam guzek i jestem zaniepokojona co to moze byc .Czy Wy spotkalyscie sie tez z czyms takim?:(:(:(
  • Moje dziecko skończyło właśnie 8 miesięcy. Ortopeda stwierdził, ze "powinno już stawać samodzielnie w łóżeczku" (moje tego nie robi ale jak jej podam ręce to sie ładnie dżwiga), "powinno samodzielnie siadać" (moje samo nie usiądzie ale jak go posadze to siedzi bez podparcia bardzo długo), pozatym nie raczkuje (podobno nie wszystkie dzieci przechodzą ten etap wiec sie tym nie martwie) no i był w szoku, ze sie nie przekręca z brzuszka na plecy(ale z pleców na brzuszek umie) Powiedz...
  • ???
  • Czy każdy upadek na główkę, kończący się siniakiem, kwalifikuje się na rtg główki, czy chociażby konsultacji lekarza. Moje dziecko ma 14 miesięcy-wspina się wszędzie i właśnie dzisiaj upadł na podłogę załatwiając sobie ogromnego siniaka na czole. Jakie objawy powinny zaniepokoić?
  • Jakie są objawy tej choroby u niemowląt w wieku ok. 11 miesięcy. Co was zaniepokoiło. Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
  • Witam, Może ktoś z was miał podobny przypadek? Mąż poszedł z naszą prawie 2 letnia córeczką na kontrolę do pediatry po zapaleniu oskrzeli. Pani doktor dała skierowanie na badania krwi i właśnie na oznaczenie TSH. Nic mu na ten temat nie powiedziała, a on nawet nie wiedział że zleciła takie badanie. Zachodzimy w głowę po co? Co ją mogło zaniepokoić? Może ma ktoś z was jakieś sugestie? Będę wdzięczna:)
  • Witajcie emamy w tym pięknym dniu. Mam pytanie, zuważyłam u mojej 1,7 córci w pieluszce kawałki białej galaretki. Co to może być. Przyglądałam się kupce i nie jest galaretowata i nie ma w niej galaretki, tylko jak zmieniam po siusianiu to ta galaretka jest. Nie jest jej dużo i nie zawsze się pojawia. Ale jestem tym zaniepokojona, bo pierwszy raz się z tym spotkałam. Bardzo proszę o radę. Mam jeszcze jedno pytanie co do kaszlu, od kilku dni mała ma kaszel mokry, ale męczący, nawe...
  • Witam Jakieś dwa miesiące temu okazało się że moje dziecko ma kamienie w nerkach - szok dostaje kroplówki przeciwbólowe i rozkurczowe, parę kamieni urodził, ale co dalej. Szukam kogoś kto może ma dziecko które podobnie jak moje ma kamienie w nerkach. może ktoś przeszedł przez taką chorobę. Była bym wdzięczna za odpisanie. Mozna na bukala@klub.chip.pl. Pozdrawiam
  • witam:-) ja z gatunku tych mamus, które wiecznie zaniepokojone, bo moje dziecko miało wylew okołoporodowy:-(( i z tego powodu martwię się czasem na zapas. czy takie zachowanie jest normą? - dziecko wciąga powietrze, głośno, tak jakby zaciągał się, wydaje przy tym dżwięki "yhhhmmm". czasem dorosły człowiek przejaskrawijąc wyraża w podobny sposób swoje zdziwienie. mały tak robi ok 20 razy w ciągu doby, od kilku dni, więc nie bardzo potrafię sobie odpowiedzić na pytanie, czy to nowa umiej...
  • Wczoraj wyszłam ze szpitala z córeczkami, gdzie obie leżały z ratowirusem. Z wirusem sobie poradziłyśmy, ale mam pytanie: Podczas przyjęcia do szpitala obu dziewczynkom zrobiono USG brzuszków. Obie miały powiększone węzły chłonne brzuszne - młodsza (6 mcy) miała wielkości 9mm, a starsza (3,5 roku) aż 17mm. Rozumiem że węzły chłonne w czasie choroby są powiększone, w końcu organizm walczy, ale lekarzy zaniepokoił fakt tak dużych węzłów u starszej córki. Przy wypisie poinstruowali mn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się