Forum eDziecko Inny Świat
ZMIEŃ
      zaniepokojony

zaniepokojony

(3 wyniki)
    • Jestem smutną mamą 4 miesięcznego synka. Chociaż to moje pierwsze dziecko wydaje mi się, że coś z nim jest nie tak. Synek odkąd pamiętam nie lubił leżeć u mnie na kolanach, w zaszadzie u nikogo. Od razu wygina się w pałąk i wyrywa. Podobnie z pozycją "kołyski" - nigdy jej nie lubił, a co za tym idzie lulania, kołysania. Najbardziej odpowiada mu pozycja w pionie przodem do świata, choć czasami go trzymam przodem do siebie i raz się wyrywa innym razem jest spokojny. Gdy widzę pierwsze oznaki se...
    • witam! czy możecie polecić jakiegoś "dobrego" psychologa. mam w rodzinie chłopca, który moim zdaniem i nie tylko, ma rysy autyzmu, problem widzi wiele osób, niestety rodzice go bagatelizują. co prawda sami też widzą, że coś jest nie tak, bo jeżdżą z nim do psychologa, ale z relacji mamy wynika, że psycholog twierdzi, że bardzo nie odbiega, a gołym okiem widać, że dziecko nie zachowuje się normalnie. i nic nie robią, a dziecko ma już 5 lat, i coraz bardziej widać, ze ma problem. nie ma z nim ...
    • Proszę o pomoc doświadczone osoby. W jakim wieku możliwie najwcześniej można rozpoznać u dziecka autyzm i jakie są charakterystyczne sygnały które powinny zwrócić uwagę rodzica lub zaniepokoić??? Proszę napiszcie wzystko co tylko wiecie. Bardzo serdecznie dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się