Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      zaniepokojony

zaniepokojony

(4 wyniki)
    • Spotykamy sie od niedawna, na razie było wszystko ok, dzwonił prawie codziennie. Dzieli nas 120 km. Ostatnio przyznał się sam , że spotkał sie ze swoją ex na kawie, ona zadzwoniła pochwalić sie zawodowym sukcesem; jak sam powiedział pojechał bo był ciekawy jak teraz wygląda; pojechał do niej prawie 150 km; wiem, że na noc wrócił do siebie. Nie chcę dopytywać, być zazdrosną, wiem jednak , że była jego wielką miłością, odeszła od niego rok temu. Zajmuję się pracą, własnymi zaintere...
    • Będzie trochę długo, ale trudno, problem? jest na tyle delikatny, że nie da się tak w trzech słowach. On - jest za granicą już 10 miesięcy, ma 25 lat, dobrą pracę, ja - tu, dużo starsza, 33-latka. Bardzo się kochamy (choć teraz sama już nie wiem co o tym myśleć). Dzieli nas dużo, także inna strefa czasowa i tysiące kilometrów. Znamy się jakieś 2 lata, przy czym nie widzieliśmy się prawie połowę tego czasu. Gadamy głównie na Skypie, zazwyczaj na czacie, w jego godzinach pracy. W ...
    • Z moich obserwacji wynika, że umiłowanie porządku to cecha związana z płcią. W przypadku mężczyzn, u których w genomie znajduje się chromosom Y, zawierający gen na dominującą cechę braku pedanterii, występuje zjawisko tzw. zapuszczenia się. U kobiet chromosom Y nie występuje, dlatego u nich ujawnienia się recesywna cecha - pedanteria. To tłumaczy fakt, że większość kobiet to czyścioszki. Wystąpienie mutacji w obrębie chromosomu X, to rzadki przypadek kobiety - flei. Chodzę ...
    • W kilku słowach ująć siebie, by zwrócić uwagę na myśli zamknięte tylko w literach. Bez werbalnych emocji, zmysłów które być może bardziej namacalne stały by się w rzeczywistości. W skrócie... kilka lat walki ze sobą, sprzeczność działań, ciągłe konflikty z własną osobowością, wizualnością. Śmierć staję się pozornym wyzwoleniem, to nie chęć zniknięcia, a lęk przed życiem, a może trafniej byłoby ująć przed odpowiedzialnością, często zupełnie niesprecyzowany. Stany euforyczne, kilka ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się