Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      zapalenie nerki

zapalenie nerki

(3 wyniki)
    • Witam.Od 6 dni biore antybiotyk na zapalenie gardła oczywiście przepisany przez lekarza (duomox-amoksycyclina) Od trzech czuję lekkie kłucie w okolicy lędźwiowej. Nigdy nie miałam problemów z nerkami. Na ulotce przeczytałam, że antybiotyk bardzo rzadko może wywołać śródmiąższowe zapalenie nerek. Powinnam jeszcze brać go do jutra. Ccy miałyście tak kiedyś w trakcie stosowania antybiotyku? Myślicie, ze ten dyskomfort minie jak skończę jutro przyjmować ten duomox czy lecieć do leka...
    • Odebrałąm dzis wyniki morfologii. Wszystko niby w normie. Mam minimalnie więcej płytek krwi. Hemoglobina minimum reszta misci sie idealnie w przedziałąch. Tylko zaskoczyło mnie OB. Mam 64. Czy może to być spowodowane tym, ze tydzien przed badaniem krwi milam zapalenie nerek, bardzo wysoka goraczke i musialam brac antybiotyki? Goraczka utrzymywala sie przez kilka dni. CZy to wysokie OB moze byc tym spowodowane? do lekarza ide jutro rano omowic ten wynik, ale ja sie po prostu nacz...
    • Czy ktoś może orientuje się, gdzie można zrobić taką autoszczepionkę? nie mam pojęcia do jakiej "instytucji" należy się z tym zgłosić. Mam gronkowca skórnego i escherichia coli i chyba jedyny ratunek to autoszczepionka. Prawdopodobnie tymi świństwami jest zarażone też moje dziecko.To był taki mały prezent ze szpitala:-)
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się