Forum Zwierzęta Forum weterynaryjne
ZMIEŃ
      zmiana karmy

zmiana karmy

(2 wyniki)
    • Witam, moja kicia ma 4 miesiące. Jest z nami 3 tygodnie. Od półtora tygodnia kicia robi dziwną kupę: cała jest normalna czyli twarda i ciemna a ostatnia część ciapkowata- w normalnym kolorze tylko rzadsza ale nie jest to typowa biegunka. Kicia była odrobaczana dwa razy. Miała jedno szczepienie i czekamy na powtórkę szczepienia aż kicia będzie zdrowa. Lekarz stwiedził, że to jakiś wirus i przez 3 dni kicia dostawała zastrzyki- jeden jakiś osłonowy a drugi to antybiotyk ale nie było poprawy w...
    • Dzien dobry,mam znowu problem z moim psiakiem.Okazalo sie, ze po roku od ope- racji znowu ma kamien w pecherzu.Wielkosci 3,7mm.Wyniki laboratoryjne sa wlas- ciwie w porzadku,mocz troche zbyt zasadowy (9 ph),obecne krysztalki (surowit) i bakterie.Zoperowany kamien(srednicy 1cm) to byl oxalat.Czy w tej chwili to tez bedzie oxalat? Jesli tak, to skad te krysztalki?Lekarz zaleca ponowna ope- racje.Wiem, ze wlasciwie jest to jedyna metoda, ale czy juz? Czy czekac ? Pies ma 13 lat, od operac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się