zmniejsza

(8 wyników)
  • Byłam ostatnio u ginka, bo znowu spóźniał mi się okres (za pierwszym razem odstęp między okresami - 2 miesiące wiec zapisałam się na wizytę). Okres powinnam dostać 20.06 - miałam niektóre objawy zbliżającego się okresu, które po kilku dniach ustały, a przerodziły się w typowe objawy wczesnej ciąży. 22.06 byłam u lekarza - stwierdził powiększone endometrium o 12 mm i wysłał mnie na badanie BHCG - wynik negatywny (szkoda bo już się ucieszyłam). 26.06 - okres (opóźnienie wywołane strese...
  • Wiecie może czy zelixa zmniejsza działanie cilestu? Kontakt z ginem bedę miała dopiero w przyszłym tygodniu. Z góry dziekuję za pomoc.
  • a jeśli tak to czy jest na to jakaś rada?
  • jestem stałą użytkowniczką triquilaru, ale biorę teraz antybiotyk (z rodziny tetracyklin) no i zastanawiam sie jak to wpływa na skuteczność pigułki. będę wdzięczna za informację. pozdrawiam a.
  • Jaki jest własciwy poziom testosteronu u 25-letniej kobiety?
  • Chrom +(5)

Witam Od kilku dni zazywam Chrom +. Na razie nie widze zadnych efektow. Na opakowaniu jest napisane, ze pecznieje on w zoladku, dajac uczucie sytosci, a poza tym zmniejsza apetyt na slodycze. Mam do Was pytanie: czy ktoras z Was stosowala te tabletki i czy zaobserwowalyscie moze takie efekty u siebie?
  • czy witamina b zmniejsza obfitosc i bolesnosc krwawienia?? gdzies o tym slyszalam...2 mies temu zaczelam przyjmowac wit B podczas okresu i chyba skutkuje ( a moze to przypadek)
  • Taką rewelację usłyszłam w jednym z programów o zdrowiu i urodzie. Że niby naukowcy to niedawno odkryli. No więc jak to jest?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się