Gość: Natalia Re: meble Bodzio, opinie IP: *.dynamic.mm.pl 22.11.16, 20:29 Produkty fatalnej jakości, totalna fuszerka. Cena oczywiście niższa niż w innych salonach, jednak nie znaczy to, że meble mają być jednorazowe. Łóżko, które zamówiłam już po tygodniu miało wygięte blaszki, a główna deska pękła. Reklamację złożyłam i TRZY RAZY musiałam się dopraszać o to, aby ktoś łaskawie zjawił się ocenił sytuację. "Uprzejmi" konsultanci i osoby z działu roszczeń nie odbierają telefonów, zbywają klienta. Reklamacja oczywiście odrzucona - powód: uszkodzenie mechaniczne z winy klienta. Ciężko, aby dorosła osoba, która normalnie użytkuje łóżko, skakała po nim i była w stanie je zepsuć. Zdecydowanie nie polecam i przestrzegam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fujma Re: meble Bodzio, opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.16, 08:23 Pierwszy zakup w firmie, i jestem bardzo rozczarowany tak złą jakością mebli. Frezowania na płytę o różnych głębokościach, brzegi płyty po cięciu wyszczerbione, szafka rtv dolny wieniec i boki frezowane pod płytę hdf natomiast blat już nie w wyniku czego hdf jest wygiętyu góry i nie pozwala dosunąć szafki do ściany, więc po co w ogóle frezować resztę ? Pakowanie mebli wygląda jakby były w paczkę włożone prosto z piły, całe zakurzone elementy i zero dodatkowych wypełnień, elementy luźno się przesuwają po sobie wewnątrz. KATASTROFA z MASAKRĄ. Kupiłem u Was dwa razy: pierwszy i ostatni. Przestrzegam potencjalnych kupujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: meble Bodzio, opinie IP: *.net.e-cho.pl 14.02.17, 19:59 Ja kupiłam białą szafę boki szafy musiałam wymienić i górę były zawiasy żle wywiercone a góra przesunięta do przodu ,przywieżli do sklepu te elementy musiałam odebrać czyli zapłacić za transport składałam z mężem na nowo szafę i co jeden bok ok a drugi nie wiem skąd wyciądnięty brudny i na zewnętrznej stronie wywiercony otwór otwór i jeszcze rozwiercony znowu zareklamowałem szafa pierwszy raz jak była złożona to nie bujała się teraz buja nie wiem może to dzięki płycie serce się kroi Odpowiedz Link Zgłoś
monika9093 Re: meble Bodzio, opinie 07.01.17, 15:07 Może i meble świetne ale oobsługa kiepska.. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1951 Re: meble Bodzio, opinie 12.03.17, 08:31 Meble Bodzio nie są dla starych ludzi .Nikt nie pomoże wnieść do mieszkania ,jeden bok pęknięty wymiana po trzech dniach , szyby nie dopasowane czekanie na następną wymianę (brak przezroczystych szyb) o czym nie informują przy zakupie .Nikt nie mówi przepraszam ale pieniądze z góry za buble . Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha160 Re: meble Bodzio, opinie 15.09.17, 15:20 Nie miałam wielu mebli z Bodzia, ale za każdym razem trwałość była przeciętna. Estetyka taka sobie - wręcz "bezpieczna", bez szaleństw. Sprawdziły się, jak musiałam kupić coś na szybko, bez zastanawiania się, czy elementy dekoracyjne będą pasować do reszty mebli. Nigdy jednak nie wybrałabym stamtąd kanap i foteli. Okropność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylvo Re: meble Bodzio, opinie IP: 84.40.154.* 18.10.17, 13:44 Kupiłem łóżko w Bodzio już dwa tygodnie wietrze materac bo śmierdzi i ne można spaś w tym pomieszczeniu. Oprócz łózka kupiłem kilka innych rzeczy w tym trzy reklamacje. Odpowiedz Link Zgłoś
justa88 Re: meble Bodzio, opinie 21.08.19, 08:57 Wydaje mi się, że jest to odpowiedni stosunek jakości do ceny. Tyle. Jeżeli chodzi o wzornictwo to o gustach się nie rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_fol Re: meble Bodzio, opinie 29.08.19, 07:22 Jeżeli chodzi o meble Bodzio to z jakością jest średnio. Wiadomo, że porządna rzecz musi swoje kosztować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annaa Re: meble Bodzio, opinie IP: *.4web.pl 03.08.20, 06:11 Mam zestaw mebli kuchennych firmy Bodzio już 14 lat. Jestem bardzo zadowolona. Córka też kupiła meble tej firmy do kuchni wraz z lodówką, płytą indukcyjną, piekarnikiem. Mam meble kuchenne firmy Bodzio już 14 lat i jestem bardzo zadowolona. Córka też kupiła meble do kuchni tej firmy wraz z całym wyposażeniem tj. lodówką w zabudowie, płytą indukcyjną, piekarnikiem i zlewem. Wszystko przyszło w idealnym stanie. Blaty precyzyjnie docięte, nie było problemów z montażem. Odpowiedz Link Zgłoś
robert0073 Re: meble Bodzio, opinie 03.06.21, 02:36 7 miesięcy temu kupiłam szafy Bodzio. Jakość słabiutka, płyta słabiutka, bolce pod półkami jak igiełki. Ale najgorsze jest to, że od 7 miesięcy wydzielają one zapach/chemię. Czuć je w całym mieszkaniu i nie jest to typowy zapach mebli. W momencie zakupu wszyscy mili, do rany przyłóż, a w momencie reklamacji pokazują swoje prawdziwe oblicze, pełne agresji i krzyków. Do reklamacji wysyłają kierowcę, na którego trzeba czekać w sobotę od 8 do 16tej. Nie ma możliwości umówienia się na krótszy przedział czasowy. Nie polecam tych mebli ze względu na słabą jakość, paskudne zachowanie w momencie wystąpienia problemu, a przede wszystkim na zapach, który raczej pozytywnie na zdrowie nie wpływa. Odpowiedz Link Zgłoś
lenamagda11 Re: meble Bodzio, opinie 04.10.21, 09:13 Ja jestem na nie - długo czekałam na realizację Odpowiedz Link Zgłoś
designer40 Re: meble Bodzio, opinie 12.12.21, 18:08 Dajcie sobie spokój, szkoda pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
yoko765 Re: meble Bodzio, opinie 05.03.23, 06:08 Mam szafę. Przyszła odrazu zepsuta tzn. bok szafy był jakby źle ucięty. Mam też fotel i ten jest ok. Te meble to tak na 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś