anta3 20.02.06, 16:01 Podobaja mi sie te meble - swietnie sie prezentuja, zwlaszcza seria RESET, sa takie proste i to mi sie w nich wlasnie podoba. Znacie wiecej stron z takimi meblami? www.brw.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontogazetowe Re: meble w stylu Black Red White 21.02.06, 09:01 Mi też się podobają, nie wiem tylko czy są solidnie wykonane (czytaj, czy za 2 lata też będą tak dobrze wyglądać) na stronie www.brw.pl jeszcze jest flashowa prezentacja - a najlepiej obejrzeć je z bliska w salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
manakopter Re: meble w stylu Black Red White 23.02.06, 09:14 Meble takie sklada sie samemu i od tego zalezy ich zywotnosc (od jakosci złozenia). Pierwsze mieszkanie meblowalismy własnie takimi meblami z BRW. W pokoju zestaw Borys u dziciaków segmenty składane. Wszystko idealnie dopasowane na wymiar. Borys jest przy tym wyzszy niz inne meble a przy tym stosunkowo waski wiec nie zabierał pokoju a był pakowny. Przed złozeniem kupilem jednak pół kilo gwoździków i dobry klej (wtedy wikol ;) meble stoja od lat 8 i sa wciąz jak nowe. Jedyny problem to prowadnice w szufladach, które były wtedy wadliwe. Firma wymienia mi je wiec na biezaco (taka dozywotnia gwarancja chyba ;) ale teraz jest inny system prowadnic, ponoc duzo lepszy i trwalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
anta3 Re: meble w stylu Black Red White 21.02.06, 12:31 No wlasnie natknelam sie wczoraj na opinie, ze malo ktory mebel zakupiony w BRW nie byl uszkodzony (glownie liczne zarysowania, zadrapania, okleina sie odklejala...) - to potwierdzilo kilka osob. Jakosc podobno kiepska :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: meble w stylu Black Red White 21.02.06, 13:28 > No wlasnie natknelam sie wczoraj na opinie, ze malo ktory mebel zakupiony w > BRW nie byl uszkodzony (glownie liczne zarysowania, zadrapania, okleina sie > odklejala...) - to potwierdzilo kilka osob. Jakosc podobno kiepska :/ trudno żeby za taką cenę meble nie padły po 10 latach. rozmawiałam z osobą, która skręca meble m.in. dla BRW. Dla innych firm też Podobno meble BRW są najlepszymi jakościowo meblami z tej półki cenowej (dla porównania IKEA - droższa ale niestety wykonanie ladace) ja też jestem zakochana w mebelkach RESET Kupiłam okazyjnie podobne meble, też proste - konkretnie meblościankę MAzurskie Meble - mmlsr25.mmi.pl/web/m_s2.php?id=103 za 117 zł :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hesiaczek Re: meble w stylu Black Red White 23.02.06, 09:41 gioseppe napisała: > Kupiłam okazyjnie podobne meble, też proste - konkretnie meblościankę MAzurskie > Meble - mmlsr25.mmi.pl/web/m_s2.php?id=103 za 117 zł :) > Napisz prosze jak sie sprawuja Mazurskie Meble. Czy okleina sie nie odrywa? Czy na kantach nie widac sladow uzywania? Podoba mi sie zestaw 4motion mmlsr25.mmi.pl/web/s_e.php?id=2&o=36&s=7 Waham sie miedzy tym zestawem a meblami z IKEA takze w kolorze jasnym (brzoza). Z gory dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: meble w stylu Black Red White 23.02.06, 10:45 na razie nic sie z nimi nie dzieje ale jestem swiadoma tego ze nie sa to meble na pol wieku ;) tak czy inaczej mebli z ikei nie polecam bo goraco odradzal je znajomy ze wzgledu na jakosc i wysoka cene ktora placi sie jedynie za ladny design... Odpowiedz Link Zgłoś
peloponez81 Re: meble w stylu Black Red White 21.02.06, 14:23 zajrzyj tutaj: www.redapple.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pscolki2 Re: meble w stylu Black Red White 23.02.06, 12:53 Zapraszam do naszego sklepu - internetowego i tradycyjnego:) www.brw-meble.pl/ - zawsze służymy fachowym doradztwem w doborze mebli:) Odpowiedz Link Zgłoś
jolantapal Re: meble w stylu Black Red White 23.02.06, 14:04 www.wajnert.com.pl/visitor/categoryShow.do?idCat=3 ale nie znam jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: meble w stylu Black Red White 23.02.06, 15:29 meble sa piekne napradę fajnie się prezentują ale niestety w podanych na stronie sklepach w krakowie ich nie ma..albo sprzedawca jakis niedoinformowany aż sama się zastanawiam nad naroznikami BRAWO, FRESCO, KAVALINO Odpowiedz Link Zgłoś
jolantapal Re: meble w stylu Black Red White 23.02.06, 14:06 www.bfm.com.pl/gen_mefisto.htm jakość bardzo dobra ale cena jest dość wysoka Odpowiedz Link Zgłoś
jolantapal Re: meble w stylu Black Red White 23.02.06, 14:08 www.gawin.pl/pl/sites/products/produkty_system.php niestety nie wiem czy są dobrej jakości ale wyglądają ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś