Dodaj do ulubionych

[Producent] Pokrowce samochodowe szyte na miarę

13.10.13, 22:20
Od 2001 roku zajmujemy się produkcją oraz sprzedażą pokrowców na fotele samochodowe do wszystkich najpopularniejszym marek samochodów osobowych.

W naszej bogatej ofercie znajdziecie Państwo pokrowce samochodowe szyte pod wymiar ze starannie dobranych materiałów tapicerskich takich jak welur, żakard, alcantara czy eko-skóra.

Nasze pokrowce posiadają atest na poduszki powietrzne w przednich fotelach i spełniają wszystkie kryteria Przemysłowego Instytutu Motoryzacji.

INFOLINIA - 606 617 396
http://www.e-autosklep.pl

Zapraszamy na zakupy.
Obserwuj wątek
    • alan567 Re: [Producent] Pokrowce samochodowe szyte na mia 01.12.15, 00:08
      Pokrowce szyte na miarę są dosyć drogie. Ja kupiłem pokrowiec samochodowy tutaj: alcatras.pl/pokrowce-samochodowe-c864 - nie jest na miarę, bo jest uniwersalny, ale do mojego opla pasuje jak ulał...
    • yossarian_gazeta.pl Re: [Producent] Pokrowce samochodowe szyte na mia 23.04.16, 21:03
      Swoje pokrowce (do Astry G) w styczniu kupiłem w sklepie na www.dbajoauto.pl - wypasiony welur i idealne dopasowanie za niecałe 170 zł - polecam wszystkim, którzy mają już za sobą przykre doświadczenie z chińskim marketowym badziewiem!
      Oczywiście, uniwersalne są tańsze (ok.110 zł/kpl.) ale jeszcze tańsze są zestawy na sam przód (65 zł.) - co kto potrzebuje, grunt, że producent PL i jakość HQ:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka