sasana00 10.11.08, 23:37 Witajcie; chce kupic sofe IKEA z wymiennymi pokrowcami, ale kolory pokryć sa brzydkie. czy znacie krawca, który takie pokrowce szyje? Będę bardzo wdzięczna za info; pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pudht Re: pokrowce na meble IKEA - gdzie uszyć 11.11.08, 06:59 w polsce prawie w kazdej wsi jest co najmniej jeden krawiec, a co czwartej tapicer. w miastach z pewnoscia jest podobnie. wiec nie powinnas miec problemu ze znalezieniem w twojej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiek75 Re: pokrowce na meble IKEA - gdzie uszyć 12.11.08, 10:51 ja nawet nie bedąc krawcową potrafie sama cos takiego uszyć, jesli miałabym stary zniszczony pokrowiec. To proste jak drut;) Odpowiedz Link Zgłoś
joannapilecka Re: pokrowce na meble IKEA - gdzie uszyć 24.10.09, 10:42 Zapraszam na stronę: www.zent-decor.com Tam znajdą Państwo wybór pokryć na sofy/ krzesła/ fotele z Ikei Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: pokrowce na meble IKEA - gdzie uszyć 13.11.09, 06:27 z jakiego regionu jesteś ? w sobotę daję zlecenie uszycia pokrowców na sofę Tomelilla z Ikei, sofy tej Ikea już nie produkuje, a jest ok, tylko pokrowce już poprzecierane i sprane mamy. Firma, która szyje ma doświadczenie w szyciu dla Ikei, a jest z Będzina, jednak zdalnie nic nie uszyją, trzeba przyjechać, wybrać materiał z wieeelu próbek i dać wzorce czyli stare pokrowce Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja leff 21.11.09, 21:41 A możesz dać namiary na ta firmę. Ja z Sosnowca jestem i szukam kogoś kto mi pokrycie nowe na kanapę i fotele uszyje. Model wprawdzie nie z Ikea ale może też się podejmą. Dzieki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
lasotta Re: pokrowce na meble IKEA - gdzie uszyć 29.11.09, 17:55 www.dekoria.pl/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamas-ama Re: pokrowce na meble IKEA - gdzie uszyć 05.01.14, 15:51 zajrzyj na soferia.pl. Tam znajdziesz pokrowcow do wyboru do koloru. Ja zamowilam na kanape do pokoju coreczki i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś