24.06.04, 13:11
Znaczenie imion
Obserwuj wątek
    • Gość: t34t34 Re: tester IP: *.nsm.pl 04.07.04, 13:28
      t34
      • Gość: iuyi Re: tester IP: 213.178.74.* 04.07.04, 13:29
        ui
    • Gość: lalka Re: tester IP: 216.65.64.* 09.07.04, 14:48
      to jest test
    • wedrowiec2 Re: tester 09.07.04, 16:17

Moje mozliwości dawania kopa wyczerpały się ostatniosad Tutaj jest wzór <a
      href=" http://www.adpf.asso.fr/adpf-publi/folio/foot/pics3/kopa.gif">przykład
      dawania kopa</a>
      Może tylko przejęzyczyłas się w tytule postu, i miałaś na mysli kopę, a nie
      kopa? Jeśłi tak, to proponuję połóż się w kopie siana, podziwiając widok z Kopy. Możesz
      też upiec ciasto z kopy jaj i pojadając je wejść na Kopę Kondracką.
      Powodzeniasmile
      • wedrowiec2 Re: tester 09.07.04, 16:20

Moje mozliwości dawania kopa wyczerpały się ostatniosad Tutaj jest wzór przykład dawania kopa
        kopa? Jeśłi tak, to proponuję połóż się w kopie siana, podziwiając widok z Kopy. Możesz
        Powodzeniasmile
        • wedrowiec2 Re: tester 09.07.04, 16:20
          Moje mozliwości dawania kopa wyczerpały się ostatniosad Tutaj jest wzór przykład dawania kopa
          Powodzeniasmile
          • wedrowiec2 Re: tester 09.07.04, 16:22
            kopa?
            Jeśłi tak, to proponuję połóż się w kopie siana, podziwiając widok z Kopy.
            Możesz też upiec ciasto z kopy jaj i pojadając je wejść na Kopę Kondracką.
            Powodzeniasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka