wedrowiec2 Re: tester 09.07.04, 16:17 Moje mozliwości dawania kopa wyczerpały się ostatnio Tutaj jest wzór <a href=" http://www.adpf.asso.fr/adpf-publi/folio/foot/pics3/kopa.gif">przykład dawania kopa</a> Może tylko przejęzyczyłas się w tytule postu, i miałaś na mysli kopę, a nie kopa? Jeśłi tak, to proponuję połóż się w kopie siana, podziwiając widok z Kopy. Możesz też upiec ciasto z kopy jaj i pojadając je wejść na Kopę Kondracką. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: tester 09.07.04, 16:20 Moje mozliwości dawania kopa wyczerpały się ostatnio Tutaj jest wzór przykład dawania kopa Może tylko przejęzyczyłas się w tytule postu, i miałaś na mysli kopę, a nie kopa? Jeśłi tak, to proponuję połóż się w kopie siana, podziwiając widok z Kopy. Możesz też upiec ciasto z kopy jaj i pojadając je wejść na Kopę Kondracką. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: tester 09.07.04, 16:20 Moje mozliwości dawania kopa wyczerpały się ostatnio Tutaj jest wzór przykład dawania kopa Może tylko przejęzyczyłas się w tytule postu, i miałaś na mysli kopę, a nie kopa? Jeśłi tak, to proponuję połóż się w kopie siana, podziwiając widok z Kopy. Możesz też upiec ciasto z kopy jaj i pojadając je wejść na Kopę Kondracką. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: tester 09.07.04, 16:22 Moje mozliwości dawania kopa wyczerpały się ostatnio Tutaj jest wzór przykład dawania kopa Może tylko przejęzyczyłas się w tytule postu, i miałaś na mysli kopę, a nie kopa? Jeśłi tak, to proponuję połóż się w kopie siana, podziwiając widok z Kopy. Możesz też upiec ciasto z kopy jaj i pojadając je wejść na Kopę Kondracką. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś