05.12.12, 15:30
Zna ktoś z was to miejsce ? Bardzo mi zalezy na opinii bo chce się tam wybrać z moją rodziną a podobno mają duzo pokoi do wynajęcia i w ogole jest miłym miejscem czy to prawdaa ? Wypowiedzcie się
Obserwuj wątek
    • Gość: teska Re: U jędrka IP: *.eltronik.net.pl 12.01.13, 12:40
      Dużo to nie jest. Sypialnia z salonem na pierwszym i dwa pokoje na drugim. Atmosfera i obsługa bez zarzutu. Idealne na wypoczynek rodzinny i kameralne imprezy.
    • Gość: Roxana Re: U jędrka IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.13, 14:03
      Ja znam to miejsce i bardzo szczerze polecam. Wybrałam się tam z rodzicami - miał to być taki relaks w prezencie dla nich. Korzystali z kąpieli, brali udział w ognisku - uśmialiśmy się i było cudownie. Pokoje piękne, czyste, nowoczesne, super wyposażone. Wszystko w jak najlepszym porządku.
      • Gość: K. Re: U jędrka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.13, 13:51
        Rozumiem, że chodzi wam o obiekt ze strony www.ujedrka.pl ???
        Warto napisać, że mieści się on pod Żywcem, w miasteczku Jeleśnia :)
        Swoją drogą bardzo malowniczy krajobraz, panuje tam spokojna atmosfera, świetne miejsce do wypoczynku. Pozdrawiam.
        • Gość: Kilińska Re: U jędrka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.13, 09:23
          Polecam. Bardzo fajne miejsce. Nie spodziewałam się, że aż tak mi się spodoba, choć już po przejrzeniu ich strony www mój apetyt wzrósł :) Oboje, z mężem się świetnie bawiliśmy podczas niedługiego urlopu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka