Gość: katowi-czanka IP: 213.17.234.* 14.08.07, 10:15 Poszukuję małego,niedrogiego i przyzwoitego mieszkanka najlepiej w Katowicach, Siemianowicach lub w Chorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyr44 Re: kupię kawalerkę na Śląsku 14.08.07, 16:41 Gość portalu: katowi-czanka napisał(a): > Poszukuję małego,niedrogiego i przyzwoitego mieszkanka najlepiej w > Katowicach, Siemianowicach lub w Chorzowie. oj masz wymagania chyba nie do spełnienia, teraz bardz trudno o coś takiego musisz pytać w biurach nieruchomości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: kupię kawalerkę na Śląsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.07, 13:35 niedrogie to wg Ciebie za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
katowi-czanka Re: kupię kawalerkę na Śląsku 17.08.07, 09:30 To oczywiscie zalezy od standardu itd.W miare niedrogie to moim zdaniem 80-100 tys za 30-40 metrow kw.W kazdym razie pilnie potrzebuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
katowi-czanka Re: kupię kawalerkę na Śląsku 17.08.07, 09:27 Mysle,ze moje wymagania nie sa az tak wygorowane,tylko trzeba szukac.Znajomi znalezli..Ale trzeba miec troszeczke szczescia.Ja w kazdym razie sie nie poddaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysiam Re: kupię kawalerkę na Śląsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.07, 22:20 można,można;) ja kupilam mieszkanie 50 m za 80 tys-komus zalezalo na szybkiej sprzedazy i za gotowkę ... to bylo w kwietniu teraz mam kupcow :od reki dają za nie 140-150 tyś życze szczęscia- trzeba tylko szukać dobrze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
katowi-czanka Re: kupię kawalerkę na Śląsku 20.08.07, 12:28 No,utwierdzilas mnie w przekonaniu,ze mozna jeszcze cos atrakcyjnego znalezc.Bardzo Ci dziekuje! Podtrzymalas mnie na duchu:) A moge jeszcze zapytac jak sie dowiedzialas? Bylo ogloszenie,czy ktos znajomy Cie poinformowal? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś