Dodaj do ulubionych

Studentce wynajme pokoj bdb warunki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 13:03
Mieszkanko samodzielne drugi pokoj juz jest wynajety stad poszukuje jeszcze jednej osoby, oprocz dwoch pokoi duzy salon lazienka i kibelek po remoncie, naprawde warto, piszcie pod numer najlepiej gg 9646551, lub odpowiadajcie na post ze swoim adresem e-mail, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Studentce wynajme pokoj bdb warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 17:25
      ....
      • Gość: ola Re: Studentce wynajme pokoj bdb warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 18:56
        Czy konkretny adres to tajemnica.
        • Gość: gość Re: Studentce wynajme pokoj bdb warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 19:58
          oczywiscie ze nie tajemnica :) prosze: Gajcego 14 zaraz obok centrumM1 i promenady, pzodrawiam
    • Gość: gość Re: Studentce wynajme pokoj bdb warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 13:42
      ..........
    • Gość: ona Re: Studentce wynajme pokoj bdb warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 16:14
      za ile?
      • Gość: gość Re: Studentce wynajme pokoj bdb warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 16:48
        jeżeli ma Pani jekiekolwiek pytania to prosze o kontakt na gg lub mailowy piotrekki@poczta.fm, pozdrawiam
        • Gość: gość Re: Studentce wynajme pokoj bdb warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 17:24
          albo wiecie co !!
          Pocałujcie mnie w pupę, juz nici z tego pokoju !!
          • Gość: gość Re: Studentce wynajme pokoj bdb warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 18:14
            No prosze kots ma swietne poczucie humoru ," albo wiecie co !!
            Pocałujcie mnie w pupę, juz nici z tego pokoju !!" to nie ode mnie a dla normalnych osob oferta oczywiscie aktualna, :/. ah smutno czasem sie robi jak czlowiek ma do czynienia z .... pii pii pii. pozdrawiam
            • Gość: Jaro Re: Studentce wynajme pokoj bdb warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 19:07
              No to co masz ten pokoj kwoko czy nie ?
              Poza tym babsztylu jeden, to jest forum dyskusyjne a nie jakies anonsy bedziesz
              tu umieszczac typu wynajme, sprzedam, kupie czy cholera wie co !
              Takie rzeczy babo to w gazetach lokalnych sie umieszcza
              • Gość: xx Re: Studentce wynajme pokoj bdb warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 19:08
                Czy moderator z nami leci ?
                Wywalic na zbity pysk do kosza ten denny spamerski wątek.
                • Gość: gość Re: Studentce wynajme pokoj bdb warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 20:22
                  no prosze i juz tworzy sie dyskusja, czyli warunki forum zaczynają byc spełniane, nie uwazacie:))), hehe fajni jestescie, a co w tym zlego ze korzystam z mozliwosci forum, jezeli niektorym to przeszkadza to nie wchodzcie, poza tym nie tylko ja na tym korzystam tylko inne osoby tez ktore teraz pilnie szukaja pokoi i np nie musze wten sposob przyjezdzac bawic sie w kupowianie posrednikow i jezdzenia wkolko po cz-wie i ogladania przewaznie dennych propozycji,

tak wiec moze obrocimy to w mala dyskusje, kto popiera moje zdanie, prosze o komentarze:) pozdrawiam (pokoj caly czas aktualny)
                  • roberto1961 Re: Studentce wynajme pokoj bdb warunki 09.10.06, 11:42
                    Gość portalu: gość napisał(a):

> no prosze i juz tworzy sie dyskusja, czyli warunki forum zaczynają byc spełnian
                    > e, nie uwazacie:))), hehe fajni jestescie, a co w tym zlego ze korzystam z mozl
                    > iwosci forum, jezeli niektorym to przeszkadza to nie wchodzcie, poza tym nie ty
                    > lko ja na tym korzystam tylko inne osoby tez ktore teraz pilnie szukaja pokoi i
                    > np nie musze wten sposob przyjezdzac bawic sie w kupowianie posrednikow i jezd
                    > zenia wkolko po cz-wie i ogladania przewaznie dennych propozycji,
                    >
                    > tak wiec moze obrocimy to w mala dyskusje, kto popiera moje zdanie, prosze o ko
                    > mentarze:) pozdrawiam (pokoj caly czas aktualny)

Sz.P.
                    Przestan pani śmiecic i kaleczyc to forum !!
                    Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka