czarek_777 20.03.11, 13:43 Coś o Twoim idolu /i nie tylko Twoim tutaj/ Zorro warchoł o takim powiedzieć to zbyt mało dla mnie to zdrajca i szubrawiec. Tekst linka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: dla Zorro :D 20.03.11, 14:04 Wystarczyło mi tylko poczytać, kto w tej "niezależnej" pisze i dyskutuje. To ci sami co wyli na rozprawie "poety"...w związku z tym komentarz zbyteczny, bo wiadomo. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dla Zorro :D 20.03.11, 14:09 po pierwsze - ja takich szmatlawcow nie czytuje. Po drugie - Komorowski to nie moj idol ale w porownaniu z bezwolnym Lechem Kaczynskim czy paranoikiem Jarkiem Kaczynskim to jego "gwiazda" blyszczy....P trzecie - za granica jest 10 razy bardziej uznawany i szanowwany niz jegio poprzednik. Po czwarte - mimo wszystko jest bardziej przewidywalny i odpowiedzialny. Po piate - czy to zle aby Prezydent RP dbal o dobre stosunki z sasiadami - Rosjanami, Ukraincami, bialorusinami, Litwinami, Slowakami, Czechami i Niemcami ? Wolisz takiego co to z "gola dupa" na kulawym koniu i z zardzewiala szabelka na sasiadow do ataku idzie? Bo ja nie.... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: dla Zorro :D 20.03.11, 14:31 Zorro powiem krótko - wolę Polaka patriotę niż pełzającego przed obcymi na kolanach sprzedawczyka. Jeśli nie widzisz że za rządów PO Polska stała się wsią Europy i dalej podupada /a może chcesz tego ?/ to ja nic na to nie poradzę. I oczywiście ,to co mówisz ,że to co robi Komorowski jest przewidywalne ,jest bardzo przewidywalne - jego antypolska działalność a więc zdrada stanu za którą tylko kulka w łeb. Chyba, że kiedyś gdzieś poleci i nie doleci albo snajper nie pomyli się gdy będzie celował w jego WSIowy zdradziecki łeb ps. Dorżnąć watahę. Te słowa Sikorskiego /kiedyś o opozycji/ mam nadzieję że wkrótce się spełnią - wrócą do niego jak bumerang. Z całą siłą i mocą i mam nadzieję że już wkrótce. Bo każda zdrada zawsze ma swój koniec i ta też będzie miała. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dla Zorro :D 20.03.11, 14:36 Czarek....co Ty pijesz i palisz? Bo nie wierze, ze Ty nak na serio.... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: dla Zorro :D 20.03.11, 14:45 Spoko Zorro nienerwusja bo to że bardzo chcesz żeby coś było nie znaczy że tak jest. Kapujesz Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dla Zorro :D 20.03.11, 17:22 ja wcale nie chce zebys Ta Czarek palil i pil.... Na trzezwo trzeba ten kraj brac, na trzezwio! Wtedy sie ostro wszystko widzi.... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: dla Zorro :D 20.03.11, 18:07 Nie palę od siedemnastu ,ziół żadnych też nigdy nie ćmiłem a piję kiedy chcę. Ty co palisz i pijesz Zorro ? a może kreski wciągasz i dlatego tak gadasz Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dla Zorro :D 20.03.11, 18:19 tak jest! Ja na "haju" caly czas biiegam! Tak tutaj dobrze w tym "Efie" jest! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dla Zorro :D 20.03.11, 18:31 i jeszcze co roku "Merola" za darmo w Sozialamcie daja.... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: dla Zorro :D 20.03.11, 18:38 To ja już się na tym nie znam bo nie ćpam pogadaj z z tym z PO co to był w sukience i wciągał pewnie ten filmik też był zmanipulowany co AL do później Zorro. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dla Zorro :D 20.03.11, 18:42 to spytaj sie Jarka jak mu z kotkiem "idzie".... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: dla Zorro :D 20.03.11, 20:02 Nie wiem Zorro, nie znam się na kotach, jak z nimi idzie mam Puchatka - też samczyk a ja za PiS Odpowiedz Link
czarek_777 Re: dla Zorro :D 21.03.11, 17:46 Miło się pogadało Zorro tylko błagam ,nie bierz więcej Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: dla Zorro :D 21.03.11, 18:21 spoko Czarek! Jak chleje to tylko dobre.... Odpowiedz Link