Dodaj do ulubionych

dla Zorro :D

20.03.11, 13:43
Coś o Twoim idolu /i nie tylko Twoim tutaj/ Zorro big_grin warchoł o takim powiedzieć to zbyt mało sad dla mnie to zdrajca i szubrawiec.
Tekst linka
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: dla Zorro :D 20.03.11, 14:04
      Wystarczyło mi tylko poczytać, kto w tej "niezależnej" pisze i dyskutuje. To ci sami co wyli na rozprawie "poety"...w związku z tym komentarz zbyteczny, bo wiadomo.
    • 1zorro-bis Re: dla Zorro :D 20.03.11, 14:09
      po pierwsze - ja takich szmatlawcow nie czytuje. Po drugie - Komorowski to nie moj idol ale w porownaniu z bezwolnym Lechem Kaczynskim czy paranoikiem Jarkiem Kaczynskim to jego "gwiazda" blyszczy....P trzecie - za granica jest 10 razy bardziej uznawany i szanowwany niz jegio poprzednik. Po czwarte - mimo wszystko jest bardziej przewidywalny i odpowiedzialny. Po piate - czy to zle aby Prezydent RP dbal o dobre stosunki z sasiadami - Rosjanami, Ukraincami, bialorusinami, Litwinami, Slowakami, Czechami i Niemcami ?
      Wolisz takiego co to z "gola dupa" na kulawym koniu i z zardzewiala szabelka na sasiadow do ataku idzie?
      Bo ja nie....big_grin
      • czarek_777 Re: dla Zorro :D 20.03.11, 14:31
        Zorro powiem krótko - wolę Polaka patriotę niż pełzającego przed obcymi na kolanach sprzedawczyka. Jeśli nie widzisz że za rządów PO Polska stała się wsią Europy i dalej podupada /a może chcesz tego ?/ to ja nic na to nie poradzę. I oczywiście ,to co mówisz ,że to co robi Komorowski jest przewidywalne ,jest bardzo przewidywalne - jego antypolska działalność a więc zdrada stanu za którą tylko kulka w łeb. Chyba, że kiedyś gdzieś poleci i nie doleci albo snajper nie pomyli się gdy będzie celował w jego WSIowy zdradziecki łeb big_grin ps. Dorżnąć watahę. Te słowa Sikorskiego /kiedyś o opozycji/ mam nadzieję że wkrótce się spełnią - wrócą do niego jak bumerang. Z całą siłą i mocą i mam nadzieję że już wkrótce. Bo każda zdrada zawsze ma swój koniec i ta też będzie miała.
        • 1zorro-bis Re: dla Zorro :D 20.03.11, 14:36
          Czarek....co Ty pijesz i palisz? Bo nie wierze, ze Ty nak na serio....big_grinbig_grinbig_grin
          • czarek_777 Re: dla Zorro :D 20.03.11, 14:45
            Spoko Zorro nienerwusja big_grin bo to że bardzo chcesz żeby coś było nie znaczy że tak jest. Kapujesz big_grin
          • 1zorro-bis Re: dla Zorro :D 20.03.11, 17:22
            ja wcale nie chce zebys Ta Czarek palil i pil....big_grin
            Na trzezwo trzeba ten kraj brac, na trzezwio! Wtedy sie ostro wszystko widzi....big_grin
            • czarek_777 Re: dla Zorro :D 20.03.11, 18:07
              Nie palę od siedemnastu ,ziół żadnych też nigdy nie ćmiłem big_grin a piję kiedy chcę. Ty co palisz i pijesz Zorro ? a może kreski wciągasz i dlatego tak gadasz big_grin
              • 1zorro-bis Re: dla Zorro :D 20.03.11, 18:19
                tak jest! Ja na "haju" caly czas biiegam! Tak tutaj dobrze w tym "Efie" jest!big_grinbig_grinbig_grin
                • czarek_777 Re: dla Zorro :D 20.03.11, 18:26
                  Tak myślałem big_grin big_grin pzdr.
                • 1zorro-bis Re: dla Zorro :D 20.03.11, 18:31
                  i jeszcze co roku "Merola" za darmo w Sozialamcie daja....big_grinbig_grinbig_grin
                  • czarek_777 Re: dla Zorro :D 20.03.11, 18:38
                    To ja już się na tym nie znam bo nie ćpam big_grin pogadaj z z tym z PO co to był w sukience i wciągał big_grin pewnie ten filmik też był zmanipulowany co AL smile do później Zorro.
                    • 1zorro-bis Re: dla Zorro :D 20.03.11, 18:42
                      to spytaj sie Jarka jak mu z kotkiem "idzie"....big_grin
                      • czarek_777 Re: dla Zorro :D 20.03.11, 20:02
                        Nie wiem Zorro, nie znam się na kotach, jak z nimi idzie big_grin mam Puchatka - też samczyk a ja za PiS big_grin
                        • czarek_777 Re: dla Zorro :D 21.03.11, 17:46
                          Miło się pogadało Zorro tylko błagam ,nie bierz więcej big_grin big_grin big_grin
                          • 1zorro-bis Re: dla Zorro :D 21.03.11, 18:21
                            spoko Czarek! Jak chleje to tylko dobre....big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka