Dodaj do ulubionych

A dziś....

26.08.17, 20:35
Narobiłem się !
I nie dlatego,że musiałem,ale dobrze mi szło wink
Obserwuj wątek
    • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 20:37
      Tylko mnie wnerwiało,bo trawka z żubrówki,
      zamiast stać jak koci ogon
      to się skręcała jak ślimak na dnie................
      • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 20:40
        I dopiero wieczorem
        żona powiadomiła mnie w moim miejscu przebywania
        czyli w kotłowni wink
        że mój imiennik i rówieśnik nie żyje......
        Załamka.......
        • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 20:42
          Człowiek ma zawsze nadzieję,
          że tego rocznika jeszcze nie biorą............
          Lubiłem Grzesia.....
          • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 20:53
            Nie przejmuj się. Nic temu nie zaradzisz. Jak mają zabrać, to zabiorą.
            Biorą od 0 - 100 i ponad...
            ktos tam kręci kołem i na kogo wypadnie....
            każdy ma obawy, a ten, kto twierdzi, że sie nie boi kłamie.
            • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 20:55
              Oj,pewnie,że się boję .....
              wydaje się,że jest jeszcze tyle do zrobienia............
              • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 20:59
                To tylko nam sie wydaje, że tyle jeszcze do zrobienia...
                może i tak, ale niekoniecznie, jak widać przez nas!
                wyczerpuje się limit i anielski orszak...itp..
                • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 21:02
                  Cóż,nawet na ziemskim padole okazuje się,że nie ma ludzi nie zastąpionych......To co dopiero wyżej ???????
                  wink
                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 21:06
                    Też zdaje się, że niedobory są, bo biorą smile
                    i nie ma znaczenia, czy biedny, czy bogaty
                    ładny, czy brzydki....widać miejsca tam w kit smile
                    • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 21:09
                      To nie jest dobrze,że tak nie przebierają w .........szczegółach....
                      Jakieś kryteria powinny być.....ja tam się nie spieszę wink
                      ale......
                      • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 21:13
                        Też nie stoję w kolejce chętnych wink
                        może i sa jakies kryteria, ale jeszcze nikt nie wrócił i nie powiedział...
                        widać nie ma takiej możliwości..
                        smile
                        • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 21:16
                          No i właśnie........jeśli nie ma takiej możliwości,
                          to ta ruletka stoi pod znakiem zapytania !
                          • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 21:19
                            A ile tajemnic ma ho hooo wink
                            czasem lepiej nie wiedzieć wink
                            śpi się spokojniej smile
                            • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 21:22
                              Nie wierzę ,że tak śpisz spokojnie .....
                              Nie masz snów ze mną w roli głównej ???????????
                              ( Nie powinien być spokojny )........
                              • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 21:24
                                Wiesz, coooo...tak krótko śpię, że nie pamietam smile
                                ale dzisiaj sobie to przypilnuję...jutro Ci dam znać, co z tego wyszło wink)
                                • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 21:29
                                  Cholera......czekam z utęsknieniem wink
                                  Czasem tak mało trzeba nam......do radości i uśmiechu wink
                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 21:33
                                    Jak w tej piosence: "Ja to sie cieszę byle czym" smile
                                    nigdy nie byłam ponurakiem, usmiech zawsze mi towarzyszy na własnej japie
                                    wiec pewnie tak już zostanie smile
                                    • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 21:40
                                      Czyli zakład pogrzebowy nie będzie miał problemy z ustawieniem grymasu.....wybacz żart wink
                                      • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 21:43
                                        big_grinbig_grin
                                        Absolutnie smile
                                        grymas pomalować szminką, oko przymknąć, kokardę we włosach poprawić smile))))
                                        • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 21:44
                                          Jaki kolor kokardy ??????????
                                          wink
                                          • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 21:47
                                            Jeszcze nie wiem, jaką kieckę wybiorę wink)

a może...wianek?
                                            big_grin wink
                                            • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 21:48
                                              Byle się tylko komponowało wink
                                              • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 21:49
                                                Z tym wiankiem to mnie powaliłaś wink
                                                • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 21:51
                                                  Z wiankiem przyszłam na swiat
                                                  z wiankiem odejdę smile))))))))
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 21:53
                                                    Ja nie mam wianka .........
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 21:58
                                                    Ja też smile
                                                    ale gdybym miała, to bym wianek dała wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 22:00
                                                    Biorę w ciemno wink)
                                                    Jak dasz ....wink
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 22:02
                                                    To takie trochę...kupowanie kota w worku wink))
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 22:04
                                                    E tam.....z kotami bywa gorzej wink
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 22:06
                                                    Pazury zawsze można przypiłować wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 22:08
                                                    Czasem nawet obciąć nie pozwolą,tak się drą !
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 22:09
                                                    Bo chyba są unerwione smile
                                                    same końcówki tylko...smile
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 22:15
                                                    No wiem wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 22:17
                                                    Zawsze wiedziałem,że na końcówkę trzeba uważać !
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 22:18
                                                    Kup drapak wink
                                                    nie maja gdzie ścierać, bo na salonach tylko siedzą wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 22:19
                                                    Nie reagują na drapaki
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 22:21
                                                    To uważaj, żeby się za meble nie zabrały smile
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 22:22
                                                    Za meble nie,ale firanki do podłogi mają za swoje....
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 22:26
                                                    Czymś nudę trzeba zabijać wink
                                                    i tak dobrze, że po karniszach nie łażą wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 22:27
                                                    Ale najwyższe szafki należą do kocicy wink
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 22:29
                                                    Koty tak lubią buszować smile
                                                    w kazdy zakamarek zajrzą smile
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 22:35
                                                    Patrzyłem,czy nie mam zdjęcia,ale nie mam,gdzieś zawieruszyło się wink
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 22:38
                                                    Będzie pewnie okazja, to cykniesz jeszcze wink))
                                                    to młodziaki, wiec pomysłów im nie zabraknie wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 22:41
                                                    Właśnie,że moje koty bywają bardzo poważne.......Może poprzednie miejsce zamieszkania wpłynęło na ich psychikę
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 22:44
                                                    Już by pewnie 'odżyły' na nowym miejscu....
                                                    może faktycznie trafiły się takie...ułożone i porządnickie wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 22:47
                                                    Kot do tej pory boi się "własnego cienia"
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 22:50
                                                    Taki mały, futrzasty strachliwiec wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 22:52
                                                    Tak,reaguje na każdy głośniejszy dzwięk.
                                                    Za to kocica jest wszędzie,szczególnie na balustradach pierwszego piętra.......
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 22:54
                                                    No, zeby nie przytrafiła jej się nauka latania....
                                                    wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 22:56
                                                    Już spadła i nie mogliśmy jej dogonić,tak była przerażona.
                                                    Co nie przeszkadza jej próbować dalej wink
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 22:58
                                                    Szybko doszła do siebie i zapomniała, czym to grozi wink)
                                                    to..bedzie łazić...
                                                    tylko może sie udać raz, drugi......i w koncu zrobi sobie krzywdę wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 23:00
                                                    Dlatego przy wyjściach na taras ma "szczególną opiekę"
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 23:02
                                                    Może trzeba z nia przeprowadzić pogadankę? wink))
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 23:03
                                                    Rozmawiałaś kiedyś z kotem ???????????????????
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 23:07
                                                    No, jassneeee...
                                                    wygladało to mniej wiecej tak..
                                                    ty nie rozumiesz, ze tam nie wolno chodzić??
                                                    / trzeba pogrozic palcem /
                                                    bo jak bedziesz tak robić, to wrócisz tam skąd przyszłaś winksmile
                                                    big_grin
                                                    pomogłam? big_grin
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 23:08
                                                    Nie,
                                                    kot i tak zrobi po swojemu wink
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 23:10
                                                    To kto rządzi..Ty, czy kot? wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 23:11
                                                    Niby ja,a w domyśle kot wink
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 23:14
                                                    Czasem trzeba zastosować jakąś taryfe ulgową wink
                                                    ciesz się, że pies po parapetach nie śmiga wink)
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 23:16
                                                    No,jeszcze tego by brakowało !
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 23:19
                                                    Byłoby wesoło wink
                                                    upilnowac rozbrykany zwierzyniec smile
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 23:20
                                                    Cóż,pies jest bardzo rozbrykany.........
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 23:21
                                                    Bo młody wink
                                                    przyjdzie czas, to sie ustatkuje wink)
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 23:23
                                                    Raczej nie,boksery tak mają !
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 23:27
                                                    Podobaja mi się, ale...slinią troche chyba wink)))
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 23:29
                                                    Niestety bywa wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 23:31
                                                    A lubi,żeby mu rzucać piłeczkę i oślinioną mordę pcha na kolana wink)
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 23:32
                                                    No, własnie to jest to... wink
                                                    ale jak już jest, to niech sie zdrowo wesołek chowa smile
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 23:33
                                                    Nie ma wyjścia wink
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 23:36
                                                    Zresztą...to nie Twój kłopot chyba
                                                    tylko młodych wink)
                                                    to wiesz....zamykasz drzwi i...po kłopocie wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 26.08.17, 23:37
                                                    Tak,jeszcze mi drzwi nie wyrwał wink
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 26.08.17, 23:38
                                                    Czyli wszystko przed Tobą smile)))
                                                  • zegor Re: A dziś.... 28.08.17, 20:45
                                                    Trzeba były podstrzyc trawkę....wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 28.08.17, 20:49
                                                    A w środę,
                                                    lub może w czwartek
                                                    wezmę się za malowanie klatki schodowej do kotłowni....na biało !
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 28.08.17, 21:08
                                                    Kto co lubi smile
                                                    lubisz na biało, to niech będzie...
                                                    smile
                                                  • zegor Re: A dziś.... 28.08.17, 21:11
                                                    Bardzo nie lubię malować.....własnoręcznie wink
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 28.08.17, 21:16
                                                    Teleskop, wałek na końcu...i jedziesz z tą robotą wink)
                                                  • zegor Re: A dziś.... 28.08.17, 21:19
                                                    Powoli,brakuje mi wałka,farby .....i chęci wink
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 28.08.17, 21:21
                                                    Ahaaaa...to juz wiem skąd to
                                                    a może w środę, a może w czwartek big_grin
                                                    tylko nie wiadomo który wink))
                                                    gdybyś pomalował na popielato, to nie miałbyś tego problemu wink)
                                                    no, ale ma być, jak w salonie suspicious
                                                  • zegor Re: A dziś.... 28.08.17, 21:48
                                                    Oj tam............
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 28.08.17, 21:50
                                                    Tylko..głośno myslałam smile))))
                                                  • zegor Re: A dziś.... 28.08.17, 21:55
                                                    Jakoś tak mam wizję na biało......
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 28.08.17, 22:03
                                                    To wprowadź w czyn i już smile
                                                    może...jutro? wink)
                                                  • zegor Re: A dziś.... 28.08.17, 22:06
                                                    Nie......jutro sobie wszystko przyszykuje ....
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 28.08.17, 22:12
                                                    Czyli plan pracy juz jest...
                                                    wprowadzić tylko w czyn smile
                                                  • zegor Re: A dziś.... 28.08.17, 22:18
                                                    Ładnie to tak starszawego człowieka poganiać ?
                                                    Bo nie zrobię !
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 28.08.17, 22:20
                                                    Zrobisz, zrobisz!....
                                                    jak Ci to już po głowie chodzi, to nie ma bata wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 28.08.17, 22:21
                                                    No zrobię....ale za bardzo to mi się nie chce wink
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 28.08.17, 22:27
                                                    Najgorzej się zebrać, potem juz samo poleci...jakos wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 28.08.17, 22:29
                                                    Nawet poszedłem sprawdzić,czy już tego nie zrobiłem.....ale jednak nie....
                                                    Samo też się zrobić nie chciało !
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 28.08.17, 22:37
                                                    To może...sąsiad? wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 28.08.17, 22:47
                                                    Aż taki nie jestem......Chyba,że Złota Rybka ....wink
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 28.08.17, 22:56
                                                    Aaa, widzisz...mam srebrną rybkę....
                                                    pokaże Ci na @...
                                                    smile
                                                    możesz prosić o co tylko chcesz....
                                                  • zegor Re: A dziś.... 28.08.17, 23:08
                                                    Ooooo,to ona spełnia pewnie duże życzenia wink
                                                    Co to takie małe malowanie wink
                                                    A ona nie przygłuchawa ??????Żeby jej się malowanie z czym innym nie pomyliło wink)
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 28.08.17, 23:14
                                                    Od razu elewacje odnowi wink
                                                    Ty śpisz, a rano już gotowe wink
                                                    a gdzie tam głuchawa!
                                                    to ile masz tych życzeń? wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 28.08.17, 23:17
                                                    Trochę się nazbiera wink
                                                    A na razie jedno smirkpokojnego snu,bo oczy mi lecą wink
                                                    Tobie też spokojnych snów wink)
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 28.08.17, 23:22
                                                    To zrób listę, a ja załatwię to z rybką smile
                                                    Dobrej...snów kolorowych wink
    • zegor Re: A dziś.... 30.08.17, 11:27
      A dziś.....
      Po trzech latach od zmiany miejsca zamieszkania
      US poprzedniego miasta odnalazł mnie i wspaniałomyślnie przysłał 5dych nadpłaconego podatku od nieruchomości.
      I tak dobrze bo poprzednio wysyłali monity źe mam dopłacić,jak udowodniłem źe zapłacone a źle zaksięgowane to mi kazali przyjechać 25 km po 15 groszy nadpłaty......
      • rudka-a Re: A dziś.... 30.08.17, 17:16
        O, to wpadła Ci niespodziewana gotówka do kieszeni wink)
        5 dych, to już można zaszaleć wink)
        albo...pomnożyć wink
        • zegor Re: A dziś.... 30.08.17, 17:58
          Będzie na dwie Źubrówki i Coca-Colę
          wink
          • zegor Re: A dziś.... 30.08.17, 19:12
            Których nie będzie kiedy wypić,bo rano codziennie w samochód,
            a akcja dmuchania u nas w pełni wink
            • rudka-a Re: A dziś.... 30.08.17, 20:21
              Postawa godna pochwały smile
              piłeś? nie jedź!
              wink
              • zegor Re: A dziś.... 30.08.17, 20:34
                Piłeś dużo - nie jedź wink
                Kilka razy dmuchałem "wczorajszy" i nic mi nie wykazało.
                Fakt,jak do tej pory organizm szybko mi spala alkohol.....
                Ale nigdy nie przesadzam......
                • rudka-a Re: A dziś.... 30.08.17, 20:41
                  No, wiesz...
                  kiedyś szczęście może się odwrócić...
                  i bedzie kłopot smile
                  • zegor Re: A dziś.... 30.08.17, 20:46
                    Toteż z wiekiem jestem coraz bardziej ....spokojny wink
                    • rudka-a Re: A dziś.... 30.08.17, 21:01
                      Spokojny, powiadasz....
                      zabrzmiało, jakby uchodziło powietrze z balonika smile
                      • zegor Re: A dziś.... 30.08.17, 21:14
                        No przecież kiedyś trzeba się ustatkować wink
                        • rudka-a Re: A dziś.... 30.08.17, 21:19
                          Aaa, to już czas...przyszły wink
                          dokładnie nie potrafie określić kiedy wink
                          • zegor Re: A dziś.... 31.08.17, 09:22
                            To Ty taka nieustatkowana????
                            wink
                            • zegor Re: A dziś.... 31.08.17, 11:04
                              A dziś.....
                              pewnie od rana siedzisz u fryzjera
                              źeby jutro zrobić bombowe wejście wink
                              • zegor Re: A dziś.... 31.08.17, 11:08
                                Wiem że trzeba mieć na uwadze słabe serca wiekowych czytaczy
                                więc nie napisałem "seksbombowe wejście"
                                wink
                                • zegor Re: A dziś.... 31.08.17, 19:56
                                  Widzę,że ciężko przeżywasz wink powrót do pracy tongue_out
                                  Ja tak miałem,gdy nie lubiłem tego,co robię !
                                  • rudka-a Re: A dziś.... 31.08.17, 20:15
                                    Nie, nie przeżywam smile nie ma czego...
                                    przecież nie debiutuję. Lubię to, co robię, bo gdyby było inaczej, to przekwalifikowałabym się już dawno. Podziwiam ludzi, którzy nie lubią tego, co robią, a jednak siedzą w tym uparcie.
                                    smile
                                    • zegor Re: A dziś.... 31.08.17, 20:48
                                      rudka-a napisała:

Podziwiam ludzi, którzy nie lubią tego, co robią, a
                                      > jednak siedzą w tym uparcie.
                                      > smile
                                      >
                                      To zacznij mnie podziwiać !
                                      Los rzucił mnie w miejsce które.....moim miejscem nie było !
                                      Ale było mi potrzebne....Przepracowałem tyle,ile musiałem i z przyjemnością odszedłem wink
                                      • rudka-a Re: A dziś.... 31.08.17, 20:54
                                        Coś za coś...
                                        gdybym nie miała wyboru, zacisnełabym zęby i robiła swoje wink
                                        • zegor Re: A dziś.... 31.08.17, 20:57
                                          Mógłbym napisać,że zawsze jest wybór,ale to nie jest prawda !
                                • rudka-a Re: A dziś.... 31.08.17, 20:19
                                  zegor napisał:

> Wiem że trzeba mieć na uwadze słabe serca wiekowych czytaczy
                                  > więc nie napisałem "seksbombowe wejście"
                                  > wink

..że pilnować się?.....zawsze trzeba być sobą! smile
                                  bez względu na to, co inni sobie pomyślą...
                                  ideałów nie ma smile
                                  • zegor Re: A dziś.... 31.08.17, 20:44
                                    rudka-a napisała:
                                    > ..że pilnować się?.....zawsze trzeba być sobą! smile
                                    > bez względu na to, co inni sobie pomyślą...
                                    > ideałów nie ma smile
                                    >
                                    O tym,że ideałów nie ma wiem od dawna wink
                                    Sam mijam się z określeniem jako ideał
                                    i tak już pozostanie wink
                                    • rudka-a Re: A dziś.... 31.08.17, 20:49
                                      Ja tam lubie swoje wady smile
                                      i zalety oczywiście wink
                                      • zegor Re: A dziś.... 31.08.17, 20:50
                                        rudka-a napisała:

> Ja tam lubie swoje wady smile
                                        > i zalety oczywiście wink
                                        >
                                        Bo wady są najlepsze wink
                                        • rudka-a Re: A dziś.... 31.08.17, 20:56
                                          ..ale można przez nie dużo czasem stracić wink)
                                          • zegor Re: A dziś.... 31.08.17, 20:58
                                            A czasem wiele zyskać wink
                              • rudka-a Re: A dziś.... 31.08.17, 20:17
                                zegor napisał:

> A dziś.....
                                > pewnie od rana siedzisz u fryzjera
                                > źeby jutro zrobić bombowe wejście wink

..że wybuchnę? smile
                                nooo, az takiego rozrywającego zapału nie mam wink)
                                na poważnie, to bedzie dopiero od poniedziałku wink)
                                • zegor Re: A dziś.... 31.08.17, 20:41
                                  rudka-a napisała:

> na poważnie, to bedzie dopiero od poniedziałku wink)
                                  >
                                  >
                                  Czyli znowu kierat....wink
                                  • rudka-a Re: A dziś.... 31.08.17, 20:45
                                    W weekendy wypinam się z kieratu wink
                                    luzem sobie hasam wink
                                    • zegor Re: A dziś.... 31.08.17, 20:49
                                      Patrz.......a mnie nic niby nie goni
                                      a pomalowałem i posprzątałem wink
                                      • rudka-a Re: A dziś.... 31.08.17, 20:57
                                        W końcu gospodarzem włości jesteś, to i obowiązek jest smile
                                        Pochwalę Cię smile jesteś bardzo pracowity smile)
                                        • zegor Re: A dziś.... 31.08.17, 20:59
                                          I znowu się nadymam wink)
                                          • rudka-a Re: A dziś.... 31.08.17, 21:01
                                            ..żeby guziki nie poodpadały od koszulki wink
                                            bo rozbijesz monitorek wink
                                            • zegor Re: A dziś.... 31.08.17, 21:03
                                              Już zmieniłem na koszulkę .....bez guzików ! ! !
                                              • rudka-a Re: A dziś.... 31.08.17, 21:05
                                                To strzeli na szwach wink))
                                                po co Ci koszulka...
                                                jest gorąco suspicious
                                                smile))))))
                                                • zegor Re: A dziś.... 31.08.17, 21:08
                                                  No tylko mi nie mów,że też siedzisz bez koszulki wink)
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 31.08.17, 21:12
                                                    Spojrzałam na mój podkoszulek z krówką big_grin
                                                  • zegor Re: A dziś.... 31.08.17, 21:14
                                                    Nawet nie wiesz,co mi się skojarzyło ........big_grin
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 31.08.17, 21:16
                                                    Nie namalowali krówce cycusiów tongue_out
                                                  • zegor Re: A dziś.... 31.08.17, 21:18
                                                    Najważniejsze,że są wink)
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 31.08.17, 21:20
                                                    Jakoś tak Bozia dzieliła, że dziewczynkom dawała inne, a chłopczykom takie płaskie wink)
                                                  • zegor Re: A dziś.... 31.08.17, 21:22
                                                    Ale nie ma problemów,
                                                    a tyłu jesteśmy podobni
                                                    a z przodu......pasujemy big_grin
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 31.08.17, 21:25
                                                    Rzeczywiście wink można powiedzieć - liceum wink
                                                    aaa, co tam.......najważniejsze, że humorek jest
                                                    nic nie gniecie..
                                                    jakos będzie wink
                                                  • zegor Re: A dziś.... 01.09.17, 10:28
                                                    Liceum dla....... dorosłych
                                                    czy Uniwersytet Trzeciego Wieku?????????
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 01.09.17, 17:13
                                                    Liceum brzmi tak troche..młodziej wink)
                                                    Przyjdzie czas, to się zapiszę do Klubu Seniora...będę haftować serwetki, albo dziergać na drucikach...
                                                    może kupię sobie farbki i coś namaluję wink
                                                    Zacznę pisać na forum dla emerytów wink
                                                    nie mam pojecia, jak to będzie....
                                                    zakładając, że dożyje oczywiście smile
                                                  • zegor Re: A dziś.... 01.09.17, 23:34
                                                    Tylko nie rób na drutach.....tramwajowych tongue_out
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 01.09.17, 23:47
                                                    U mnie nie ma czegoś takiego uncertain
                                                    wiocha! sad
                                                    smile
                                                  • zegor Re: A dziś.... 01.09.17, 23:50
                                                    Nie ma tramwajów ????????
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 01.09.17, 23:57
                                                    Tylko...Cafe tramwaj smile

https://www.mojamalopolska.pl/wp-content/uploads/2014/08/cafe-tramwaj-tarnow-2.jpg
                                                  • zegor Re: A dziś.... 02.09.17, 00:13
                                                    Musiało Was to sporo kosztować,żeby go przytargać bez szyn i drutów wink
                                                  • rudka-a Re: A dziś.... 02.09.17, 00:21
                                                    Trza by za tym pogrzebać w necie wink
                                                    kiedyś były, zlikwidowano w 1942

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka