Dodaj do ulubionych

Niech sie swieci 1 Maja! Jutro....

30.04.11, 06:54
witam Wszystkie spiochy! Te z WKN, WKC no i tych impregnowanych rowniez!
Jutro na pochod ?big_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 07:04
      Al...."dzien dobry" to jest TUTAJ! Tamten watek to juz historia.....big_grinbig_grinbig_grin
    • zuza_anna Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 07:35
      Bez złośliwości z samego rana, nie można? Czarek wybiera się na majówkę, to mam
      nadzieję, że, po całym dniu przebywania na powietrzu, głupoty wywietrzeją mu z głowy! wink
      O drugim złośliwcu, już nie wspomnę wink
      Dzień dobry AL, Zorro, Czarek, WKN, WCz, WM. Na razie, jestem półprzytomna. Woda zimna nie pomaga wink Wszystkim życzę niezapomnianego, słonecznego długiego weekendu. Pozdrawiam smile
      • 1zorro-bis Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 07:51
        zyczenie pierwszomajowe to ......zlosliwosci??!big_grinbig_grinbig_grin
        No, chyba ze niektorzy pod Palacem majowke beda spedzac.....cool
        • zuza_anna 30.04. ostatni dzień kwietnia :) 30.04.11, 07:58
          Ty, już dzień wcześniej piszesz, żeby Cię ktoś nie wyprzedził. smile
    • m.maska Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 11:20
      Witam Panstwa Z i Z... melduje sie, chociaz na krotko.
      Widze, ze zadziory i prowokatory sie na dzien dzisiejszy porozchodzily do swoich zajec..
      Zuza - ze tez Ty masz nerwy, tak codziennie od rana robic za bufor big_grinbig_grinbig_grin chyba taki Twoj los - ponoc "kto rano wstaje temu Pan Bog daje"... z tego wynika, ze jakas nagroda dla Ciebie jest.
      Zorro - no to mam juz plan na 29-go tez... najpierw Burg Eltz a w drodze powrotnej Cochem...
      Wlasnie wzielam do reki przewodnik po zamkach i palacach w Niemczech... alez ja mam jeszcze braki.

No wiec tak: pogoda jest ok, moge isc sie opalac - chociaz jak juz pisalam o tym wielokrotnie, nie lubie sie powielac, a kiedy juz ktos przejmuje moje pomysly i zaczyna je eksploatowac jako swoje - to juz klapa...nic nie bede pisac.
      • maja-z-podworka Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 12:18
        Witajcie Wszyscy smile
        Jak miło Was zobaczyć smile

Zorro....coś Ci się pozajączkowało - pierwszy maja jest dopiero jutro smile Nie możesz się już doczekać?
        Niech żyją i rozwijają się dni WOLNE!!!!!!!!
        Idę rzucić okiem na to, co się działo jak mnie nie było smile
        • 1zorro-bis Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 12:36
          przeciez pisze, ze .....JUTRO!big_grin
        • m.maska Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 12:55
          Witaj Majeczko.... mam nadzieje, ze wolny tzn. dla Ciebie rzeczywiscie wolny... smile
          • 1zorro-bis Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 13:00
            acha...A "MY" to w jakim zestawie?big_grinbig_grinbig_grin
      • 1zorro-bis Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 12:34
        jak to 29-tego?
        28-mego jedziemy!
        big_grin
        • m.maska Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 12:54
          no 28-ego... sie spotkamy a na drugi dzien Wy na poludnie a my do Eltz.. a potem Cochem.
          • m.maska Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 13:44
            Wyglada to zachecajaco, bo ten hotel jest zaadaptowany ze starego mlyna, 6 pokoi - wiec sie raczej szukac nie bedziemy, no i co najwazniejsze...ma piwnice z winem...tylko schody z tego co widzialam (potem) dosyc waskie sa wink
            • 1zorro-bis Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 14:23
              na czworakach, na czworakach!big_grinbig_grinbig_grin
              Bezpieczniej....cool
              • m.maska Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 14:30
                wina mozelskie tez sa ok....to juz Nadrenia Palatynat, moj Land
                • czarek_777 Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 15:41
                  Witajcie - wszyscy i bez wyjątku smile ale cudownie było pojęcia nie macie big_grin po wyjściu z podmiejskiego autobusu od razu znaleźliśmy się w centrum 'wydarzeń' czyli tzw natury big_grin ptaki darły się jak naćpane a słoneczko przygrzewało a ukochana Wisełka była tuż tuż a podwawelska za dwadzieścia dwa zeta kilo w plecaku i pocieszycielka też w plecaku plus szkło big_grin rybki nie złowiłem, ba, brania nie było sad ale co tam. Było super - w poniedziałek powrót i powtórka tego co dzisiaj smile pozdrowienia wszystkim i sorki ale muszę coś zjeść. Cdn. Masko oczywiście ,że tak trzeba. Było smile Maju !! smile smile
                  • maja-z-podworka Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 16:30

U mnie zrobiło się szaro i zaczęło grzmieć, choć na razie nie pada. Rano za to było pięknie smile

To dobrze, że rybka nie brała, Czarku....Uratowała życie, a ostatecznie Ty i tak masz co jeść smile
                    • al-szamanka Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 19:06
                      Chyba jestem bardzo niedobrym człowiekiem, ale także się ciesze, że rybki nie brały....złapane trzepoczą się tak rozpaczliwie i patrzą błagalnie prosto w oczy, cierpią.sad
                      • 1zorro-bis Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 19:08
                        ryby to lubie ale na grillu lub patelni....big_grinbig_grinbig_grin
                        • 1zorro-bis Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 19:10
                          a teraz wlasnie znikam. Bo i tak tutaj dzisiaj pustawo....Grill rozpalony, wino na stole, kaczki w bejcy....big_grinbig_grinbig_grin
                          • al-szamanka Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 19:18
                            A wiesz jakie pyszne są bakłażany grillowane i kotlety sojowe doprawione ziołami prowansalskimi? A Ty tu o kaczkach....
      • zuza_anna Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 18:20
        Maseczko, ktoś musi ich utemperować wink
        • 1zorro-bis Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 18:23
          ich?big_grinbig_grinbig_grin
          • zuza_anna Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 18:27
            a no, Was big_grinbig_grin
    • zuza_anna Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 18:18
      Witaj Maju, w końcu znalazłaś trochę czasu dla nas smile
      • m.maska Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 19:18
        Akurat, znalazla i zaraz zgubila - niech sie pomodli do Sw. Antoniego.
        • czarek_777 Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 19:31
          Majeczka podobnie jak AL, są tylko za zwierzaczkami - niech giną ludzie, aby ślimaki ocalały big_grin big_grin a ja też chcę żyć kochane i żebrzę o życie i o wypite małpki w Dziekanowie w rezerwacie też żebrzę big_grin big_grin big_grin pozwólcie mi na to ,nie zabijajcie mnie - znacznie gorsze bydlę od ślimaka !!!! big_grin big_grin
          • al-szamanka Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 19:36
            niech giną ludzie, aby ślimaki ocalały
            No co Ty....przecież jakoś żyjesz bez tej rybki i żył będziesz
            • czarek_777 Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 20:47
              Dziękuję AL, pod kolana biorę, stopy całuję a za ślimaka dziękuję smile a o resztę spokojna Twoja rozczochrana - motyla noga Jacek i Agatka - tu się zgina dziób pingwina bujaj się Fela big_grin big_grin big_grin big_grin
              • 1zorro-bis Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 20:56
                piles cos?cool
                • al-szamanka Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 21:06
                  To raczej przejaw gwałtownej sympatii big_grin
                  A teraz wcześniej do łoża się wynoszę, bo noc byle jaką miałam, a z pracy z bólem głowy wróciłam i muszę go przespać.
                  Dobranoc https://www.power-elite.net/images/smilies/pscht.gif
                  • czarek_777 Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 30.04.11, 21:12
                    Zorro ja stale na fali - jeszcze wznoszącej big_grin a AL bardzo lubię m.in dlatego że jest bardzo mądra :_) AL jest oki Dziewczyna.
    • al-szamanka Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 01.05.11, 07:17
      Niech się święci ten 1 Maja, zamierzam go uczcić całodzienną pracą wink....bo muszę
      Wesołego dnia Wszystkim smile
      • czarek_777 Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 01.05.11, 08:02
        AL !! - kiss, kiss wink pzdr i miłej pracy z fajnymi podopiecznymi smile
        • 1zorro-bis Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 01.05.11, 08:13
          witam Wszystkich!
          Szturmowki przygotowane, Czarek? Na pochod, na pochod!big_grinbig_grinbig_grin
          • 1zorro-bis Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 01.05.11, 08:28
            ...............................................................piwo.............................................................big_grinbig_grin
            www.youtube.com/watch?v=0ijwlrhk_zA
          • czarek_777 Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 01.05.11, 08:34
            Zorro !! nie zapomnij o czerwonym kotylionie, najlepiej nalep go sobie na czoło, z podobizną Donalda, największego oszusta i mega kłamcy - Polacy za moich rządów będą wracali do kraju, do dobrze płatnej pracy - tylko dajcie mi władzę a ja to zapewnię big_grin big_grin Zorro Ty to kupiłeś ja nie. Za Donka zdrajcę i nie Polaka Polska to wiocha Europy. Polacy uciekają z Polski gdzie się da - nawet na Madagaskar bo tam lepsze warunki. Zorro !!! ura ura ura niech żyje Donald likwidator Polski i polskości big_grin big_grin - jeszcze bladź i zdrajca zapłaci za to zobaczysz.
            • zuza_anna Re: Święto pracy !!! 01.05.11, 09:10
              I tak codziennie, od rana...
              Zorro pochodu nie będzie, pochód jest odwołany, wiadomo dlaczego!
              Dzień dobry Wszystkim, KS, KN, Cz, i M. Dnia słonecznego życzę. Pozdrawiam smile
              • waszabasiakochana Re: Święto pracy !!! 01.05.11, 10:29
                Witam WSZYSTKICH. Milego pogodnego dnia zycze.https://www.e-gify.com/gify/385.gif
                • czarek_777 Re: Święto pracy !!! 01.05.11, 12:51
                  Witaj miła Basiu bardzo serdecznie Ciebie pozdrawiam smile Zuza jest pochód !! maszeruje w nim jednoosobowo Zorro i macha czerwonymi sztormówkami. smile popierając korupcję i rozkład państwa polskiego, totalitaryzm popiera sad Jego prawo za to jaki wstyd. Ale lepiej już by się nie przyznawał do Polskości. Niech jodłuje , udaje greka i zapiera się Polskości jak Piotr Jezusa big_grin big_grin big_grin wtedy będzie dla mnie wiarygodny bo teraz nie jest.
                  • 1zorro-bis Re: Święto pracy !!! 01.05.11, 18:14
                    Czarek ale tak na powaznie....cool
                    pPj lepsze alkohole'!big_grin
                    We lbie wtedy sie tak nie maci....big_grin
            • 1zorro-bis Czarek.... 01.05.11, 18:13
              dzisiaj wielki dzien Katolikow, a ty chlejesz od rana....cool
              Ladnie to tak?
              No bo przeciez na trzezwo bys takich glupot i debilizmow nie pisal?big_grin
              • czarek_777 Re: Czarek.... 01.05.11, 18:55
                Zorro polecam wizytę u psychiatry i klubu AA big_grin nie chlaj tyle wina synu smile
                • zuza_anna Re: Czarek.... 01.05.11, 19:17
                  Do Klubu AA, przede wszystkim Ciebie bym wysłała, Czarek. Człowieku, gołym okiem widać
                  kiedy nachlany piszesz. Twój żargon czasami jest nie do zniesienia. Opamiętaj się. Pijesz, nie
                  pisz!
              • 1zorro-bis Re: Czarek.... 01.05.11, 19:11
                wiesz myszko....Ja w przeciwienstwie do Ciebie znam swoje granice i mozliwosci....big_grin
                A odzwierciedla sie to potem w jezyku jakim sie poslugujemy. big_grin
                Ty i ja....cool
    • m.maska Ładny majowy dzień... 01.05.11, 13:11
      Witam Zuze... kiss hej Basiu...big_grin papa AL - do wieczora...big_grin hop hop Majeczko big_grin- moze doleci. Czesc Chlopaki -big_grinbig_grinbig_grin i tak codziennie od rana, nieznudzenie - ale jesli musicie, to ja sie sprzeciwiac nie zamierzam - kazdemu to czego najbardziej pragnie.
      • czarek_777 Re: Ładny majowy dzień... 01.05.11, 13:55
        Cześć Maseczko smile gdy widzę Twój wpis to nerki mi drgają big_grin coś jest na rzeczy bo Janeczka uszami strzyże i ostatnio jest agresywna, do twarzy mi sięga big_grin Masko my muflony, spoko smile walimy się z doskoku ale jak widzisz - każda kopuła nie poruszona big_grin big_grin Zorro jak PO pochodzie demokrato big_grin big_grin
        • czarek_777 Re: Ładny majowy dzień... 01.05.11, 15:04
          Arsenal - United - nie ma mnie smile kochani - spadam grabarzowi na łopatę big_grin
    • al-szamanka Re: Niech sie swieci 1 Maja! Jutro.... 01.05.11, 19:13
      Przestańcie się licytować który ile, kiedy i co wypił....ja dzisiaj prawie litr kawy i parę szklanek wody, a teraz zieloną herbatę popijam.
      • zuza_anna Re: Niech sie swieci 1 Maja! 01.05.11, 19:20
        Cześć AL, Maseczko smile
        Spokojnego wieczoru, bez głupich testów co niektórych! wink
        • m.maska Re: Niech sie swieci 1 Maja! 01.05.11, 19:33
          Czesc Zuza... nareszcie sie odezwalas, a juz myslalam, ze zniknelas jak Majeczka.. big_grin
          • zuza_anna Re: Niech sie swieci 1 Maja! 01.05.11, 19:40
            Nie chciało mi się kompa włączać big_grin
            W dodatku, tyle bełkotu się naczytałam, że...ech! smile
          • czarek_777 Re: Niech sie swieci 1 Maja! 01.05.11, 20:00
            Tekst linka
            • zuza_anna Re: Niech sie swieci 1 Maja! 01.05.11, 20:04
              Założyłeś sobie wątek, to tam sobie pisz, a nie wszędzie gdzie popadnie!!!
            • al-szamanka Re: Niech sie swieci 1 Maja! 01.05.11, 20:20
              czemu do Niego przychodziły miliony
              Hmm, ludzie lubią show.

Poza tym, Czarku, tyle razy już dzisiaj powiedziałeś amen, że praktycznie zmuszasz mnie, abym Ciebie zaproponowała do następnej beatyfikacji.
              • 1zorro-bis Re: Niech sie swieci 1 Maja! 01.05.11, 20:54
                a ja juz znikam...cool
                Padniety lekko jestem bo zaliczylem dzisiaj juz 400 km....cool
                • m.maska Re: Niech sie swieci 1 Maja! 01.05.11, 21:07
                  Jak masz takie hobby, ze 1 maja jezdzisz jak komiwojazer... to wiadomo, ze musisz teraz odpoczac - bo od rana kafelki czekaja, tez chca byc ulozone... Dobranoc Zorro.. big_grinbig_grinbig_grin
                • waszabasiakochana Re: Niech sie swieci 1 Maja! 01.05.11, 21:49
                  https://s1107.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1356701&t=634398869356439333&id=378182154&vid=378182154
                  • m.maska Re: Niech sie swieci 1 Maja! 01.05.11, 21:53
                    A jakie to ladne Basiu....az bym chciala z takim obrazkiem przed oczami zasnac... smile
                    Dobranoc Basiu smile
                    • waszabasiakochana Re: Niech sie swieci 1 Maja! 01.05.11, 22:08
                      A to dla Ciebie.https://s1126.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1352315&t=634398880274932419&id=409243149&vid=409243149
                      • m.maska Re: Niech sie swieci 1 Maja! 01.05.11, 22:09
                        Dziekuje Basiu kiss
                        • al-szamanka BRAKUJE POLSKIEJ FLAGI 01.05.11, 22:22
                          W takim dniu to aż wstyd, dlatego....chorągiew ku niebu big_grin

https://www.eflagi.pl/img/image/pl%20sredniajpg.jpg
                          • m.maska Re: BRAKUJE POLSKIEJ FLAGI 01.05.11, 22:32
                            Bo Ty to jestes AL nie na biezaco - Swieto Flagi to chyba pojutrze jest - to sobie ten obrazek zarezerwuj... a na dzisiaj to ja proponuje taka majowke...

http://i56.tinypic.com/2uj5eom.jpg

a dla tych ktorzy z pochodem to taki obrazek moze:

http://i56.tinypic.com/kex18n.gif
                            • al-szamanka Re: BRAKUJE POLSKIEJ FLAGI 01.05.11, 22:37
                              Oj, przypomniałaś mi. To w takim razie pozostaje mi tylko dodać wszystkim znane i mile w uszach brzęczące słowa
                              Proletariusze wszystkich krajów łączcie się!

Ufff, teraz to chyba tradycji stało się zadość big_grin
                              • waszabasiakochana Re: BRAKUJE POLSKIEJ FLAGI 01.05.11, 22:48
                                Al dla Ciebie na dobranoc ma to.https://s1164.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1357118&t=634398904308606356&id=395984572&vid=409243148
                                • al-szamanka Re: BRAKUJE POLSKIEJ FLAGI 01.05.11, 23:00
                                  Dziękuję Basieńko smile A Tobie to....

https://rlv.zcache.com/the_evening_star_fairy_fairies_postcard-p239199973828487569qibm_400.jpg
                                  • m.maska Re: BRAKUJE POLSKIEJ FLAGI 01.05.11, 23:11
                                    To ja tez nie bede gorsza... Basia zostawila Nam takie ladne Zyczenia na Dobranoc... a ode mnie Basiu, to:

http://i51.tinypic.com/huglu9.gif
                                    • waszabasiakochana Re: BRAKUJE POLSKIEJ FLAGI 01.05.11, 23:53
                                      DziekujeAL,dziekujeMASKOhttps://supergify.pl/images/stories/Na%20dobranoc/dobranoc_06.gif
                                      • 1zorro-bis 2 Maja...... 02.05.11, 06:45
                                        dziendoberek Wszystkim! W ten piekny, majowy dzien....big_grinbig_grinbig_grin
                                        • czarek_777 Re: 2 Maja...... 02.05.11, 06:50
                                          Wyprzedziłeś mnie o pierś big_grin trudno ,gratulacje i miłego dnia smile
    • zuza_anna 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 07:19
      Dzień dobry Zorro, Czarek, WKN, Cz, i M. Uśmiechniętego dnia. Pozdrawiam smile

PS.Wydarzenie dnia! Największy terrorysta nie żyje!! Amerykanie świętują!
      • 1zorro-bis Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 07:29
        zatlukli sukinsyna....I dobrze!cool
      • czarek_777 Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 07:30
        Zuzia dziękuję i wzajemnie smile mieliśmy dziś jechać ale prognozy były złe. W nocy trochę popadało a i teraz jest pochmurno. Przekładamy wypad na sobotę - Janeczka jest niepocieszona smile miłego dnia.
        • zuza_anna Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 07:36
          Janeczka, jak Janeczka, ale Ty! nic na haczyk nie złowisz!

Zorrku, cieszę się razem z Amerykanami. smile
          • czarek_777 Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 07:44
            W sobotę też nic nie złowiłem smile i nie przejmuję się a AL się cieszy i chwała Jej big_grin zrobiłem za to trochę fotek, przejrzę to coś Ci podeślę oki ? ale pamiętaj że byłem po małpce - grabie drżały big_grin
      • waszabasiakochana Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 10:43
        Slonka na niebie,radosci w sercu, usmiechu na twarzy, jednym slowem milego dnia.https://s1063.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1354477&t=634399328344524862&id=364699602&vid=392599001 WSZYSTKIM
        • al-szamanka Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 10:47
          No śliczny ten Twój życzeniowy dzionek, Basieńko. Takiego i Tobie życzę, bezkatarowego wink
          • waszabasiakochana Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 11:18
            Katar nie chce mnie opuscic.http://emots.yetihehe.com/3/smutny.gif
        • czarek_777 Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 10:47
          Basiu nasza kochana smile Tobie także wszystkiego dobrego smile czemu tak rzadko do nas zaglądasz ? wyglądasz na bardzo sympatyczną osobę i wiem że jesteś taka big_grin pzdr i miłego dnia.
          • waszabasiakochana Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 11:22
            Ja tez pozdrawiam. Praca,praca i brak czasu.http://emots.yetihehe.com/1/bezradny.gif
            • al-szamanka Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 11:40
              Mamy to samo, Basieńko. Ja dzisiaj na popołudnie, jutro, pojutrze wolne, a potem do 20-ego też ciąg z dwoma dniami wolnymi....ale stać jeszcze mogębig_grin
            • m.maska Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 12:51
              Basiu, bo Ty taki pracus jestes... ale od czasu do czasu mozesz sie odezwac, a nie tylko przy katarze wink
      • m.maska Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 10:58
        Witam Panstwa... serdecznie bardzo..z miasta pod "szczegolnym nadzorem"...smile
        • czarek_777 Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 11:57
          A dlaczego pod specjalnym ? qrczę ja przeczulony jestem. Nie lubię podziałów, żadnych !! już taki jestem.
          • m.maska Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 12:01
            Czesc Czarek... "pod specjalnym nadzorem"... no, bo to najwieksza baza amerykanska w Europie Zachodniej... przeciez jako agent matrixu musze siedziec blisko kwatery glownej wink
            • m.maska Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 12:04
              p.s. kontakty odbywaja sie w specjalnych kapsulach, ktore uniemozliwiaja podsluch....
              • al-szamanka Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 12:13
                Ostatnio nawet przeprowadzono renowacje tych kapsuł i pokryto je warstwą grafenu. Kosztowało to ogromne pieniądze, ale przynajmniej żadna bomba ich teraz nie rozwali, no i dlatego podsłuch niemożliwy.
                • czarek_777 Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 12:29
                  AL Wasze ucho wszystko usłyszy big_grin
                  • 1zorro-bis Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 12:40
                    a ja wejscia do tych kapsul kafelkowalem.....big_grin
                    Maska mi to "na fuche" zalatwila....cool
                    • 1zorro-bis Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 12:41
                      "kapsuly" czy "kapsóly"?cool
                      Ale chyba to pierwsze, co?big_grin
                      • m.maska Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 12:52
                        No pierwsze oczywiscie... tak, dzieki temu, ze sa wykafelkowane, nie mozna nawet z zewnatrz po ruchu ust odczytac, o czym jest mowione....
                  • m.maska Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 12:46
                    To absolutnie nie tak, Czarek... cos nam wpada w oko, rejestrujemy i odkladamy do szufladki pamieci, a potem kolejne i kolejne... a poniewaz ludzie lubia klamac a przy tym pamieci nie maja i zapominaja co naklamali, to na koniec wychodzi smiesznie, sami sie wysypuja i nawet tego nie zauwazaja...to bardzo ludzkie - tylko, ze ja klamcow nie znosze z wzajemnoscia zreszta.
                    Bo klamca to taka istota, ktora oczywiscie nie chce byc zdemaskowana, nie po to klamie i kreuje siebie i upieksza, zeby ktos nagle przyszedl i powiedzial mu: ale bujasz...ten kto to odkryje, jest oczywiscie wrogiem. Ale klamca dobrze sie czuje wsrod innych klamcow i blagierow, bo wtedy jeden przed drugim moze rozkladac pawi ogon i jeden drugiemu nie wierzy, bo przeciez kazdy sadzi wg siebie.
              • czarek_777 Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 12:19
                To pewnie dlatego Tusk z Putinem na Helu........... na osobności big_grin Masko !! Ty to masz taką wiedzę, że wysadziłabyś całą Amerykę w powietrze big_grin podobno kobiety mają bardzo duży dar wyciągania informacji od facetów. Masko zrób jakąś rewolucją bo nudno big_grin
                • czarek_777 Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 13:10
                  Masko powiem tylko że ja nic nie kłamię o sobie, nigdy nie kłamałem ,także tam. Dla mnie bardzo cenna była, nadal jest jest opinia na mój temat Petra. On mnie rozszyfrował, jaki jestem, Z też odgadł jaka Ona o Tobie też ciepło się wypowiadał. O osobach /o których prawdopodobnie piszesz/ nie mówił nic. Z perspektywy czasu pewne rzeczy nabierają wyrazistości. Jakby zajrzał w kalejdoskop, najpierw gołym okiem, później przez okulary smile
                  • 1zorro-bis Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 14:36
                    ja Ciebie Czarek tez rozszyfrowalem. Dawno!cool
                    Ty to jestes po prostu jajcaz, ktory sobie z nas tutaj jaja robi....big_grinbig_grinbig_grin
                    • czarek_777 Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 14:44
                      Zorro na pewno taki nie jestem ,spytaj Maski to Ci powie. Lubię pozbytkować ale tylko to. A w ogóle to nie wiesz o co biega i chyba nigdy nie będziesz wiedział smile
                      • m.maska Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 14:50
                        Noooooooo Czarek, bo Zorro tylko kafelki uklada... to skad ma wiedziec big_grinbig_grinbig_grin
                        • czarek_777 Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 15:00
                          Ale ja myślę że bardzo chciałby wiedzieć Masko, w przerwie pomiędzy układaniem kafelków smile o co biega. On tylko wie że Oni impregnowani tylko tyle smile i niech to Mu wystarczy bo Jego głowa za mała by to wszystko pojąć smile
                          • 1zorro-bis Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 15:40
                            jakbym mial Czarek duza glowe to bylbym "pracownik naukowy"....big_grin
                            A tak to tylko kafelkarz....cool
                      • 1zorro-bis Re: 2 Maja! Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 15:38
                        no nie bede! Bo przy kafelkach to juz calkiem zglupialem....big_grinbig_grinbig_grin
    • zuza_anna 2. Maja.Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 16:20
      Witam po południowo smile
      • 1zorro-bis Re: 2. Maja.Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 17:41
        mnie to juz "krzyze"...- ale nie te spod Palacu - od roboty bola....big_grinbig_grinbig_grin
        • 1zorro-bis Re: 2. Maja.Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 19:31
          Dobranaoc! Zyczy kafelkarz....big_grin
          Wszystko boli...cool
          • m.maska Re: 2. Maja.Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 19:39
            to moze jakies Fango-Packung?
          • al-szamanka Re: 2. Maja.Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 21:47
            Wszystko boli
            Oj Ty biedaku...ale może pocieszy Cie fakt, żeś nabiłam sobie dzisiaj potężnego siniaka big_grin
        • m.maska Re: 2. Maja.Kto wcześnie wstaje, temu... 02.05.11, 19:32
          to nic, tylko trzeba Cie poglaskac... a mnie od siedzenia w samochodzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka