Dodaj do ulubionych

10 lipca 2011 przed Chrystusem

10.07.11, 01:09
Tekst linka-ksiądz Tadeusz w frontalnym zwarciu -09 lipca Jasna Góra-
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 01:30
      Bosze....
      • 1zorro-bis Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 07:07
        dziiiiisus!big_grinbig_grinbig_grin
        Mimo wszystko witam Wszystkich!cool
    • al-szamanka Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 10:20
      Miałam tę cierpliwość i wysłucham całości. Rydzyk jak Rydzyk, siewca wiary, za to w jaki sposób to rob (siewca nienawiści, nietolerancji i antysemityzmu) został z Niemiec wyrzucony.
      Żyzną ziemię dobrze na filmiku widać - to ci wszyscy starsi ludzie, z których ma dobre plony.
      Jedno cieszy - młodych ludzi można tam na palcach jednej ręki policzyć.
      • 1zorro-bis Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 10:43
        Rydzyk - to czysty HORROR:cool
        • m.maska Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 10:49
          czy On nie ma cos z Goebbelsa?
          • 1zorro-bis Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 10:50
            musial sie na Goebelsie szkolic....big_grin
            • 1zorro-bis Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 11:06
              Rydzyk i jego rodzina....big_grin
              A tutaj tez jego "wzor" z rodzina...big_grinbig_grinbig_grin
              www.youtube.com/watch?v=cJGECWHpJ3A&feature=related
            • sakral Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 11:11
              Goebbels był mądrzejszy.

w 1933 roku w rozporządzeniu Adolfa Hitlera zapisano,
              iż jest on "odpowiedzialny za wszystkie zadania w zakresie
              duchowego oddziaływania na naród".

ksiądz Rydzyk tak sam od siebie nienawiści nie sieje,
              ma swoich możnych i wielkich.

na jakiego to ja biskupa rzuciłem kłątwe,tak,to o nim myślę.

• al-szamanka Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 11:50
                Sakral, czy Twoje klątwy dobrze działają??? Bo jeżeli klątwy, to i dobre czyrymary też, wtedy chętnie pobiorę od Ciebie naukibig_grinbig_grin
              • 1zorro-bis Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 12:03
                tylko, ze Goebels kiepsko skonczyl....cool
                A tego Rydzykowi jakos nie wroze...big_grin
                • al-szamanka Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 12:07
                  No nie jestem tego taka pewna, wśród owieczek wielu jest szaleńców, Lennona też zastrzelił fan
                • m.maska Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 12:21
                  Zorrrrrrrrro... myslisz, ze dobrze skonczy?...
                  • czarek_777 Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 12:47
                    wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9920960,Bialo_czerwony_moherek_to_znak_katolika_i_Polaka.html
                    Im więcej media poświęcają temu człowiekowi uwagi tym więcej ma On zwolenników i tym bardziej stają się Oni radykalni w poglądach wobec tych którzy z Nich drwią i szydzą, trzeba być ślepcem by tego nie zauważyć - jak, kto i dlaczego dokonuje owego podziału bo nikt chyba nie zaprzeczy że jedna jest Polska, jeden jest Naród Polski - że nie ma bydła i nie bydła smile myślę że w krajach o ugruntowanej demokracji ktoś taki jak Rydzyk byłby zupełnie przez media, nawet niszowe niezauważany ,u nas przeciwnie, od dawna jest na czołówkach mimo że nic nie znaczy - jest zerem jeśli chodzi o wpływ na cokolwiek co nas Polaków i Polskę dotyczy. No ale u nas demokrację dopiero się 'gruntuje' a kiedy się 'ugruntuje' ? myślę że wtedy ,gdy czołowe media w Polsce właśnie przestaną zajmować się głupotami w rodzaju : Rydzyk się podrapał,ziewnął czy kichnął albo że szef opozycji puścił bąka bądź chrząknął w sposób uwłaczający polskiej racji stanu - po faszystowsku po prostu chrząknął bo rękę miał przy tym wyprostowaną co z całym naciskiem trzeba to podkreślić, bezprzykładnie potępić i wysłać na przymusowe badania psychiatryczne - sektę którą kierował zdelegalizować a członków i wyznawców pozamykać w obozach w celach wychowawczych, edukacyjnych oraz nauczania poprawnego patriotyzmu big_grin big_grin a zajmą się rzeczywistymi problemami przed jakimi stoi dziś Polska ,wtedy może może smile ale to za pół wieku, może więcej smile miłego dnia ,ja znikam na jakiś czas.
                    • al-szamanka Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 12:54
                      I tu przyznam Ci rację, Czarek, takimi nic nieznaczącymi osobami jak Rydzyk, Kaczyński czy Ziobro nikt nie powinien sobie głowy zaprzątać, chociaż najlepiej byłoby ich odstawić raz na zawsze do kąta, albo wysłać nawet na koszt państwa na nigdy niekończące się wczasy na jakieś bardzo odlegle wyspy big_grin
                    • m.maska Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 12:57
                      I o to chodzi, o to chodzi... Rydzyk ksztalci swoich wlasnych pismakow, potem wysyla ich do roznych mediow i tak sie to nakreca... wlasnie o to mu chodzi zeby go krytykowac... wtedy sie o nim mowi, a on wychodzi i ujawnia sie jako dobroc w najczystszej postaci...
                      Ponoc ostatnio sie nawet gdzies skarzyl, ze wyksztlacil jakichs a oni sa nielojalni, sprezdali sie... pewnie nie pisali o nim, tak jak ich uczyl... profesor Rydzyk...
                      • czarek_777 Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 14:20
                        A ja tu Tobie nie przyznam racji AL smile bo co to znaczy że tego odstawić a tego nie ? przecież to nic innego jak segregacja na tych których chciałabyś widzieć w polityce na tych których byś gdzieś wysłała - mam nadzieję że nie masz tu na myśli lotem Tu 144 smile AL AL droga AL smile nie można tak dzielić Polaków nie można smile Masko cieszę się że co do Rydzyka mamy podobne zdanie smile że jest zerem jeśli chodzi o Jego wpływ na politykę, gospodarkę ,dług publiczny, bezrobocie czy politykę zagraniczną smile więc skąd takie zainteresowanie mediów - tym zerem ? normalne - bo gość służy jako przykrywka tego co robią a raczej nie robią nasze pseudo elity polityczne smile On jest taką dyżurną Wańką wstańką big_grin big_grin ale wielu kupuje to więc ciągną Rydzyka i będą ciągnąć póki 'motłoch' będzie ten kit kupował, dalej prostytutki dziennikarskie będą podjudzać Polaka na Polaka. Smacznego, spadam na obiad przez małe d big_grin big_grin
                        • 1zorro-bis Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 14:23
                          oto jedna z fanek ojczulka....big_grinbig_grinbig_grin
                          www.youtube.com/watch?v=vhH1qdZmtmk&feature=related
                          • 1zorro-bis Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 14:26
                            kolejny wielbiciel ojczulka....big_grinbig_grinbig_grin
                            www.youtube.com/watch?v=3w3gum1Z1Nw&feature=related
                          • 1zorro-bis Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 14:31
                            "elyty" ojczulka ciag dalszy....big_grinbig_grinbig_grin
                            www.youtube.com/watch?v=j8AmkvwZqg4&feature=related
                    • 1zorro-bis Re: 10 lipca 2011 przed Chrystusem 10.07.11, 14:19
                      on ma coraz wiecej zwolennikow? Chyba w domach starcow i na cmentarzu....big_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka