Dodaj do ulubionych

Kabarety...

16.02.12, 01:54
Pamietacie Kabaret Tey... pamietacie jak Laskowik potrafil obsmiac wszystkie mankamenty jakie tylko pojawialy sie w kraju, przejaskrawic, wytknac? pamietacie jak obsmial swietosc jakim byl maly Fiat?... wtedy wszyscy sie serdecznie smiali a jak jest dzisiaj? jakie sa te kabarety? czy smiac sie moga tylko stali mieszkancy kraju, czy wolno tez smiac sie emigrantom... np. z poswieconych wlazow?... czy to jest zarezerwowane? nooooo... ja wtedy zaliczalam sie do mieszkancow wiec wtedy moglam... big_grinbig_grinbig_grin teraz chyba juz nie wolno.... big_grinbig_grinbig_grin bo to pachnie zaparciem sie "polskosci"...

Obserwuj wątek
          • m.maska Re: Kabarety... 16.02.12, 21:04
            Tylko niektorym to sie po drodze do tego wyjscia mentalnosc zmienila i to juz nie jest smieszne... a mnie nadal to bawi big_grin
    • al-szamanka Re: Kabarety... 16.02.12, 20:40
      A tu można powiedzieć, że sporo nadal jest aktualne....ale to nie ja, emigrantka, powiedziałam, to onibig_grin

• m.maska Re: Kabarety... 16.02.12, 21:09
        moze lepiej by bylo gdybys to wkleila anonimowo.... z podkresleniem, ze nie jestes emigrantka...

I dlatego dzisiaj juz wielu nie smieszy to co robi Laskowik, teraz to jest na fali:

bleeeeeeee.....
        • m.maska Re: Kabarety... 16.02.12, 21:11
          Kiedys rozmawialam z Hauerem wlasnie o wspolczesnych kabaretach... mielismy podobne zdanie na ten temat - wychodzi na to, ze mysmy staneli w miejscu na tej emigracji i bawi nas to co bylo kiedys a w kraju rozumienie zartow sie zmienilo....
          • m.maska Re: Kabarety... 16.02.12, 21:13
            U rozkrzyczanych patriotow... sorry Zuza, ani to o Tobie ani o Klarze czy Majce... nie wszyscy zakladaja na oczy rozowe okulary....
    • m.maska Re: Kabarety... 16.02.12, 20:46
      A to? no strrrrrrrrrrrrrrrrrrraszne..... nabijaja sie z mapy.... jestem wstrzasnieta....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka