Dodaj do ulubionych

Czyżby Forum....?

25.11.17, 17:38
Czyżby Forum się Wyprało ????????

No tak.....Niekulturalni nie są zbyt mile widziani,psują wizerunek,
za to Kulturalni nie potrafią o niczym rozmawiać.......
Obserwuj wątek
    • zegor Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 17:40
      oj,zapomniałem,jest jeszcze inna opcja !
      Może powstało Forum dla Wybranych ??????????
      • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 21:23
        zegor napisał:

> Czyżby Forum się Wyprało ????????
        >
        > No tak.....Niekulturalni nie są zbyt mile widziani,psują wizerunek,
        > za to Kulturalni nie potrafią o niczym rozmawiać.......
        > oj,zapomniałem,jest jeszcze inna opcja !
        > Może powstało Forum dla Wybranych ??????????

Liczyłeś, że jakimś cudownym sposobem ożywi się? To jesteś optymista na całego...
        Nie ma lokomotywy, to i wagonów nie ma co/kto pociągnąć...
        innymi słowy - zabrakło pary.....
        • zegor Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 21:58
          Poszło w pizdę ???????
          O,przepraszam,miało być w gwizdek !
          • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 22:17
            Taki przykład dałam tylko, a w co poszło, to ja pojęcia nie mam....
            w coś musiało pójść, bo ogólnie padocha
            właściwie, to można już odgwizdać piekny czas
            opary na których to jeszcze dyszy też sie skonczą...
            ale teraz modne sa fora 2 i 4 - 5 osobowe smile))
            tworzą swój klimat....powaznie smile
            • zegor Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 23:17
              A,to takie pokoje prywatne jak dawniej na czatach wink
              • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 23:23
                big_grinbig_grinbig_grin aha..
                czyli burdel mama musi być smile)))
                • zegor Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 23:33
                  Kilka razy bawiłem się w czaty,ale byłem o wiele młodszy
                  i rozmawiałem by nie być podglądanym przez ogół......
                  Już mnie to nie bawi,bawiło mnie ze dwa miesiące......
                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 23:44
                    Znałam stad kogoś, kto namietnie siedział na czacie...
                    wiedziałam gdzie....i z inną forumowiczką postanowiłyśmy zrobić mu tłum "wielbicielek"...
                    były jaja na całego....smile))
                    • zegor Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 23:49
                      Z założenia Forum to powinna być dyskusja,dyskusja forum,czyli wielu osób.....
                      • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 23:58
                        Z założenia - tak...
                        ale rozejrzył się...na niektórych juz tylko zgliszcza...
                        jeszcze nieliczne jakoś dyszą...
                        mozna rzec...to już koniec...
                        • zegor Re: Czyżby Forum....? 26.11.17, 00:10
                          Opuśćmy zasłonę........
                          • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 26.11.17, 00:15
                            ..jeszcze cos tam się...pierze....
                            • zegor Re: Czyżby Forum....? 26.11.17, 20:25
                              Nie..... Tu nic się nie dzieje....
                              Nawet Pusta Miska z Jednym Palcem leźy odłogiem
                              • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 26.11.17, 22:15
                                Trochę, jakby...zaniedbane smile
                                faaktt....
                                • zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 13:35
                                  Roz.....czochrane ?????
                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 13:38
                                    Zakurzone.......pajęczyny wiszą......
                                    A z portretów spoglądają smętne Nicki..........
                                    • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 18:47
                                      Te pajeczyny zostały po Halloween wink
                                      taki element dekoracyjny wink
                                      wszyscy narzekają tylko, a do roboty nie ma komu wink)
                                      • zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 19:19
                                        Ja się roboty nie boję,dajcie ludzi,pokieruję !
                                        wink
                                        • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 19:25
                                          A tu nie ma kim upychać wink
                                          trzeba rękawki zakasać i parę taczek załadować wink
                                          • zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 19:34
                                            Nie tylko do roboty.......nawet odpowiedzieć się nikomu nie chce.....
                                            Chyba nas nie lubią......wink
                                            • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 19:39
                                              Lubią, lubią...tylko są niesmiali smile
                                              • zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 19:49
                                                Patrz ! A ja myślałem,że od opowiadania kawałów to jest Kobuszewski ;P
                                                • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 20:01
                                                  Nigdzie nie znalazłam - nie lubię/lubimy Was!
                                                  to Ciebie się żarty trzymają tongue_out
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 20:04
                                                    Schowaj język,temat jest poważny a Tobie na pieszczoty się zbiera wink)
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 20:29
                                                    Toż chyba widać, że powaga, jak na pogrzebie....
                                                    no, ale...jak z tego wybrniemy??
                                                    co zrobimy, żeby nas polubili??
                                                    rzuć pomysłem suspicious
                                                    smile))
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 20:43
                                                    Nie wybrniemy..........
                                                    Przecież my mamy tylko w głowie żarcie,chlanie i migdalenie się......no to o czym poważni ludzie mają z nami rozmawiać ???????????
                                                    No chyba,że zaczniemy w samych superlatywach o Dobrej Zmianie,to nas polubią wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 20:58
                                                    O, nieee...o tym nie rozmawiam.....
                                                    ja tu towarzysko jestem...nie będe się spinać i nowej historii pisać wink
                                                    Ci, którzy uważają sie za poważnych, to se obrazki z memami wkleją big_grin
                                                    czyli damy radę big_grin
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 21:06
                                                    No to myślę,że my tu niepoważnie jeszcze nie raz wypłyniemy wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 21:13
                                                    Cos pisac trzeba.....
                                                    czytelnicy czekają big_grin wink
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 21:21
                                                    W dwa dni napisaliśmy więcej........niż zostało tu napisane przez ostatnie dwa miesiące.
                                                    Ale przecież nie w cyferkach rzecz.Forum jest otwarte dla wszystkich.........
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 21:30
                                                    To może w koncu napiszę Ci...
                                                    nie chca z nami pisać smile
                                                    nie ma kto pisać! smile
                                                    i dupa blada!...
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 21:37
                                                    Wiem,że nie chcą,
                                                    ale właścicielka Forum nigdzie nie napisała,że jestem tu zbędny.
                                                    To,że ktoś nie ma przyjemności ze mną pisać,to jeszcze nie powód,że mam opuścić piaskownicę.
                                                    Zawsze można nie wchodzić na nielubiane wątki wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 21:53
                                                    Masz z tego powodu jakąs bezsenność, czy może tuptasz po parapecie? wink
                                                    niech kazdy sobie zrobi rachunek sumienia, a dopiero później rozważa w kategoriach - lubi, nie lubi! smile
                                                    jestem, to jestem
                                                    będzie ban, to będzie...
                                                    Ty wiesz, że ja na to, jak na lato wink))
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 21:59
                                                    No ! Jeszcze mnie na parapecie nie widzieli !
                                                    Po prostu stwierdziłem fakt,
                                                    ozięble wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 22:05
                                                    Podobno przynosze pecha, tak więc zastanów się, zanim zostane Twoim rozmówcą big_grin wink)
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 22:08
                                                    Kłopoty to moja specjalność wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 22:12
                                                    Przemyśl to jeszcze, przedyskutuj z kotami wink
                                                    o, właśnie...jak tam sierściuchy???
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 09:23
                                                    Jedzą śpią leniuchują wink
                                                    Źyć,nie umierać wink
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 18:02
                                                    No faktycznie!
                                                    Jeszcze rozmawiamy o zwierzętach i roślinach
                                                    czyli natura nam nie obca wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 20:02
                                                    Tak, to temat rzeka...
                                                    można nawijać non stop smile
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 20:24
                                                    Niestety,żeby nawijać to trzeba mieć nawijarkę wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 20:28
                                                    Starej Franki nie masz?
                                                    może z silnika by jakoś zrobił wink)
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 22:45
                                                    I komu mam ją pożyczyć ??????????????????????????????????????????????????????????
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:02
                                                    Temu, kto będzie nawijał tongue_out
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:18
                                                    Chyba raczej temu co ma problemy z nawijaniem........................
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:22
                                                    To tu takich nie ma smile
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:25
                                                    No....nie ma.......
                                                    Od dawna ich nie widzę !
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:27
                                                    ..bo to trolle były i....zdechły smile))
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:28
                                                    Nie dokarmiałaś zwierzątek !
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:32
                                                    big_grin hahah big_grin
                                                    dokarmiałam...nawet jadły mi z ręki ...
                                                    smile))
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:34
                                                    Myślałem o kolacji z Tobą......ale teraz się zastanawiam wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:37
                                                    Nie mogłeś tego wcześniej napisac?
                                                    nie byłabym taka wylewna w swojej wypowiedzi suspicious
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:40
                                                    Lepiej wcześniej wiedzieć,gdzie się głowę przytuli wink
                                                    No i ważne,żeby tą głowę w odpowiednim momencie podnieść do pionu wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:43
                                                    Aaa, bo to mimo wszystko przewidzisz? smile
                                                    chyba, ze masz czarodziejską kulę wink
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:47
                                                    Nie,ale tego karmienia z ręki się przestraszyłem.......bo jak się pomylisz ?????
                                                    I dasz nie to......wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:52
                                                    Nic się nie pomylę, gdyby tak było, to miałabym już łapę, jak ten z tartaku, co 5 piw zamawiał wink)
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:55
                                                    Uspokoiłaś mnie wink
                                                    Marzy mi się fajna dupcia na środę........więc idę się wykąpać wink
                                                    Miłych snów Ewciu big_grin
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:58
                                                    > Marzy mi się fajna dupcia na środę........więc idę się wykąpać wink

Znowu idziesz do...lekarza? big_grin smile)))

> Miłych snów Ewciu big_grin

Miłych..Grześ smile)))))
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 00:00
                                                    To według powiedzenia :chcesz mieć fajną dupę ? To se umyj ..........
                                                    Szczęśliwie z lekarzami mam mały kontakt..........
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 00:05
                                                    I wyciągnełam Cię z wanny wink))
                                                    żaaartowałam smile))
                                                    ciepłej kapieli wink
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 00:13
                                                    Zmywam z siebie trud i brud ogrodnika.............wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 00:14
                                                    Sezon prac w ogrodzie uważam za...zamknięty wink
                                                    resztę przysypie śnieg wink
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 10:04
                                                    U mnie śnieg już przysypał
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 10:08
                                                    Idę odśnieźyć jałowce bo gałązki się połamią
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 21:19
                                                    Wróciłeś już? czy jeszcze odśnieżasz? wink)
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 21:58
                                                    Jak bym do tej pory odśnieżał to byłbym już gdzieś koło Katowic wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 22:02
                                                    Nie usiedzisz spokojnie wink
                                                    zawsze musisz sobie cos do roboty znaleźć wink
                                                    rób tak, jak ja.....nie zauważaj wink)))
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 22:12
                                                    Pod koniec zeszłego tygodnia "ogoliłem" wierzby energetyczne do minimalnego poziomu
                                                    i we wtorek pod nimi rozrzuciłem kompost,bo trawa wydarta przez psa do gołej ziemi.
                                                    Na dzisiaj był plan rozrzucenia kompostu pod iglakami i w ogródku ale matka natura dała mi dzień wolny od prac ogrodowych wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 22:21
                                                    Wierzby, to śmieciary wink i trzeba je przycinać....
                                                    pobyła trochę u mnie, ale już jej nie ma wink
                                                    Iglaki nawozi sie granulatem suspicious
                                                    wink) urosną do nieba wink)
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 22:38
                                                    Wiem,że granulatem ! Taki ciemny to ja........
                                                    Mam trzyletni kompost,pooooorządny,to go chcę dobrze spożytkować !
                                                    Rozrzucę na wiosnę w miejscach gdzie będę uważał,że jest potrzebny wink
                                                    i wtedy nowy kompostownik zacznę od zera !
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 22:45
                                                    A, że tak zapytam suspicious
                                                    po co Ci taki kompostownik wink
                                                    dodajesz sobie roboty....nie mam już od daaaawna takiego wynalazku...
                                                    trawa, odpady ogrodowe ładuje do wora i chłopcy zabierają 2 x w miesiącu.
                                                    Masz jakies grządki? z mafefką, pietruszką? wink
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 22:54
                                                    Mam troszkę pietruszki,selera,lubczyku,cukinie i jeszcze coś tam,ale ja jestem tylko od podlewania ,bo się nie znam wink
                                                    Do rosołu oprócz nóg z kurczaka jest wszystko wink
                                                    Makaron też nie chce rosnąć .....
                                                    A cukinie,chciała byś się załapać na takie leczo wink
                                                    Przed domem mam klombik,nie wiem,czy pamiętasz,tam też potrzebna dobra ziemia pod kwiatki !
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 22:57
                                                    A odbiór "zielonych" jest u mnie dopiero od tego roku.
                                                    Szczerze mówiąc nie wiem,czy jak zczyszczę do zera,to będzie miał jeszcze rację bytu
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:05
                                                    Przerabiałam to wszystko, bo kiedyś nie byłam taka leniwa wink
                                                    tzn teściowa z teściem kochali katować się grządkami, kwiatkami, od pietruchy po pomidory, paprykę, jakies tunele też były wink ale nic nie trwa wiecznie, teść zmarł, teściowa zaczeła niedomagać i zlikwidowałam to wszystko....z garści sypnełam ziarenek trawy i cześć pieśni..
                                                    Albo forumowanie, albo grzebanie w ziemi...wybrałam to pierwsze wink wink
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:08
                                                    Może żle patrzę i nie w tą stronę,ale tak często to Cię na Forum nie widać tongue_out
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:09
                                                    Mam takie chwile,że łapię się za robotę,
                                                    za którą niejeden by się nie złapał.......
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:19
                                                    A wierzby ? Mam ich siedem wzdłuż jednego ogrodzenia i są naturalną osłoną przed zaglądaniem mi jakie drinki serwuję wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:26
                                                    zegor napisał:

> A wierzby ? Mam ich siedem wzdłuż jednego ogrodzenia i są naturalną osłoną prze
                                                    > d zaglądaniem mi jakie drinki serwuję wink

mam chyba z 15 iglaków, które mają po 6 m w górę, sasiadka po swojej stronie to samo, więc nie ma możliwości, by zaglądać sobie w puchary wink
                                                    czasem mnie słyszy, to cos zagada, ale...nie widzimy się...za gęsto wink
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:31
                                                    Też mam iglaki takie wysokie,ale nie wiem szczerze mówiąc ile ich jest wink
                                                    Są z tej samej strony co wierzby,poprzedni właściciel chyba nie lubił tych sąsiadów wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:39
                                                    zegor napisał:

> Też mam iglaki takie wysokie,ale nie wiem szczerze mówiąc ile ich jest wink
                                                    > Są z tej samej strony co wierzby,poprzedni właściciel chyba nie lubił tych sąsi
                                                    > adów wink

Wiem dokładnie, bo 25 zł od wiązania i przycięcia iglaka górą, żeby się pod ciężarem śniegu nie 'rozdziawiał' smile
                                                    taka jakas moda była na te iglaki......
                                                    na dobra sprawę, to co drugi teraz do wycięcia....byłoby akuratnie...
                                                    bo kostka zielenieje, nie puszcza słońca...
                                                    smile
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:21
                                                    zegor napisał:

> Mam takie chwile,że łapię się za robotę,
                                                    > za którą niejeden by się nie złapał.......

W koncu gospodarzem jesteś wink
                                                    brać, to sie może nie biorę, bo mam świadomość, że pewnych prac nie zrobię, ale jak mi zaświta w głowie, to będę tak drążyć, że w koncu doprowadzę do realizacji...
                                                    w takich pomysłach bywam 'niebezpieczna' wink)
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:23
                                                    rudka-a napisała:

> zegor napisał:
                                                    >
                                                    > > Mam takie chwile,że łapię się za robotę,
                                                    > > za którą niejeden by się nie złapał.......
                                                    >
                                                    > W koncu gospodarzem jesteś wink
                                                    > brać, to sie może nie biorę, bo mam świadomość, że pewnych prac nie zrobię, ale
                                                    > jak mi zaświta w głowie, to będę tak drążyć, że w koncu doprowadzę do realizac
                                                    > ji...
                                                    > w takich pomysłach bywam 'niebezpieczna' wink)
                                                    >
                                                    > Wiem,wiem,"dajcie ludzi,pokieruję" wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:34
                                                    > > Wiem,wiem,"dajcie ludzi,pokieruję" wink

Mówimy o grubej robocie wink rynienki, to ja sobie nie wymienię i na dach nie wyjdę... wink itp...
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:18
                                                    zegor napisał:

> Może żle patrzę i nie w tą stronę,ale tak często to Cię na Forum nie widać tongue_out

Napisałam już chyba wszystko smile nie bede sie powtarzać wink)
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:21
                                                    No cóż...
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:23
                                                    zegor napisał:

> No cóż...

I nie tylko, to jest powodem....
                                                    ulubione fora podupadły, ludzie odeszli, zapał minął...
                                                    w koncu parę latek stuka się w te klawiaturkę..
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:25
                                                    Ja też już parę lat "stukam" i wiesz,jeszcze mi się chce wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:31
                                                    big_grin...wiesz....gdyby nie chciało Ci się już stukać, to znaczy, że jesteś wypalony wink
                                                    cokolwiek to znaczy wink))
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:32
                                                    Cokolwiek .....wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:35
                                                    ..ale wiem, co masz na myśli smile))
                                                    a jak nie wiem, to sobie ...dospiewam wink))))
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:40
                                                    Najważniejsze,że masz ładny głos wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:46
                                                    Maria Callas ze mnie zadna, ale w zespole ludowym mogłabym karierę zrobić wink wink))
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:47
                                                    A ja juź w kotłowni bo syn wraca z pracy, trzeba go przywitać więc na telefonie nie poszalejemy
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:49
                                                    Obrady nocne będą? wink to owocnych życzę wink
                                                    a potem...dobrej nocy, Grzesio smile wink)
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 30.11.17, 00:08
                                                    Nie,ma osobny garaż,bez połączenia z domem,to trzeba go wpuścić
                                                    i ewentualnie coś polać wink
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 30.11.17, 00:09
                                                    Miłych snów,Ewciu wink
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 30.11.17, 22:47
                                                    Jeszcze śpisz,
                                                    czy już śpisz ???????????
                                                    U mnie bielutko i widno,prawie jak w dzień !
                                                    Raz już prądu nie było,oblodzone kable wiszą bardzo nisko.
                                                    A śnieg sypie cały czas !
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 00:06
                                                    Idę się przytulić do poduszki wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:06
                                                    No i sam powiedz...taka mała rzecz, a cieszy wink
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:08
                                                    rudka-a napisała:

> No i sam powiedz...taka mała rzecz, a cieszy wink
                                                    >
                                                    > Pooooduszka ???????
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:11
                                                    > > Pooooduszka ???????
                                                    > wink

dla mnie ...jasiek wink
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:20
                                                    rudka-a napisała:

> > > Pooooduszka ???????
                                                    > > wink
                                                    >
                                                    > dla mnie ...jasiek wink
                                                    >
                                                    > Wolę żeńskie nazwy wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:22
                                                    ja męskie.....
                                                    w paniach nie gustuję big_grin wink)
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:25
                                                    rudka-a napisała:

> ja męskie.....
                                                    > w paniach nie gustuję big_grin wink)
                                                    >
                                                    > No popatrz ! A ja to tylko w paniach wink wink
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:07
                                                    Czekam........a tej stówy nikt nie chce dupnąć wink
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:10
                                                    Już po stówie wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:10
                                                    Możesz zakładać nastepny watek pod kolejna stówkę wink
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:21
                                                    A nie mogłabyś Ty trzymać rękę na tym....no,na pulsie ??????

wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:24
                                                    Niby chciałam być pielegniarką, ale jak przyszło, co do czego, to stwierdziłam, że wole być zakonnicą wink)))
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:26
                                                    Z figlem pod spódnicą ????????
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:36
                                                    Ten figielek był powodem, że zdecydowałam się zmienić jednak profesję wink
                                                    padło na aktorstwo...takie wiesz...ze spalonego teatru wink miałam takie różne plany....
                                                    ale wylądowałam w fabryce wink) i tak sobie stoję przy tej taśmie wink)
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:40
                                                    U mnie kolory prac też się mieszały wink
                                                    Ale teraz pełnisz szczytną funkcję modelowania dróg młodego pokolenia wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:51
                                                    Tak, kiedyś to była prestiżowa profesja, dzisiaj juz spełnia funkcje usługową...tylko z pewnymi wymogami wink)
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:57
                                                    A ja spokojnie pełnię funkcję ciecia odśnieżając chodnik przed swoim domem wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 02.12.17, 00:05
                                                    Dozorczynia jestem na pół gwizdka, znaczy etatu...macham miotłą, przerzucam śnieg do sąsiada i takie tam...inne, fizyczne smile)))
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 02.12.17, 00:07
                                                    E,to ja kultura ! Nie przerzucam do sąsiada wink)
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 02.12.17, 00:15
                                                    A ja to niby ktooo wink igloo co roku buduje, to dokładam się solidarnie suspicious
                                                    wink
                                                  • zegor Re: Czyżby Forum....? 02.12.17, 00:20
                                                    Dwie zimy były delikatne,to nie wiem,co mnie jeszcze czeka wink
                                                  • rudka-a Re: Czyżby Forum....? 02.12.17, 00:27
                                                    Zainwestuj w miotłę, łopatę do śniegu, wór soli i ocieplane gumofilce wink
                                                    Dobry gospodarz musi to mieć na...stanie wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka