zegor 25.11.17, 17:38 Czyżby Forum się Wyprało ???????? No tak.....Niekulturalni nie są zbyt mile widziani,psują wizerunek, za to Kulturalni nie potrafią o niczym rozmawiać....... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zegor Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 17:40 oj,zapomniałem,jest jeszcze inna opcja ! Może powstało Forum dla Wybranych ?????????? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 21:23 zegor napisał: > Czyżby Forum się Wyprało ???????? > > No tak.....Niekulturalni nie są zbyt mile widziani,psują wizerunek, > za to Kulturalni nie potrafią o niczym rozmawiać....... > oj,zapomniałem,jest jeszcze inna opcja ! > Może powstało Forum dla Wybranych ?????????? Liczyłeś, że jakimś cudownym sposobem ożywi się? To jesteś optymista na całego... Nie ma lokomotywy, to i wagonów nie ma co/kto pociągnąć... innymi słowy - zabrakło pary..... Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 21:58 Poszło w pizdę ??????? O,przepraszam,miało być w gwizdek ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 22:17 Taki przykład dałam tylko, a w co poszło, to ja pojęcia nie mam.... w coś musiało pójść, bo ogólnie padocha właściwie, to można już odgwizdać piekny czas opary na których to jeszcze dyszy też sie skonczą... ale teraz modne sa fora 2 i 4 - 5 osobowe )) tworzą swój klimat....powaznie Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 23:17 A,to takie pokoje prywatne jak dawniej na czatach Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 23:33 Kilka razy bawiłem się w czaty,ale byłem o wiele młodszy i rozmawiałem by nie być podglądanym przez ogół...... Już mnie to nie bawi,bawiło mnie ze dwa miesiące...... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 23:44 Znałam stad kogoś, kto namietnie siedział na czacie... wiedziałam gdzie....i z inną forumowiczką postanowiłyśmy zrobić mu tłum "wielbicielek"... były jaja na całego....)) Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 23:49 Z założenia Forum to powinna być dyskusja,dyskusja forum,czyli wielu osób..... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 25.11.17, 23:58 Z założenia - tak... ale rozejrzył się...na niektórych juz tylko zgliszcza... jeszcze nieliczne jakoś dyszą... mozna rzec...to już koniec... Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 26.11.17, 20:25 Nie..... Tu nic się nie dzieje.... Nawet Pusta Miska z Jednym Palcem leźy odłogiem Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 13:38 Zakurzone.......pajęczyny wiszą...... A z portretów spoglądają smętne Nicki.......... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 18:47 Te pajeczyny zostały po Halloween taki element dekoracyjny wszyscy narzekają tylko, a do roboty nie ma komu ) Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 19:19 Ja się roboty nie boję,dajcie ludzi,pokieruję ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 19:25 A tu nie ma kim upychać trzeba rękawki zakasać i parę taczek załadować Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 19:34 Nie tylko do roboty.......nawet odpowiedzieć się nikomu nie chce..... Chyba nas nie lubią...... Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 19:49 Patrz ! A ja myślałem,że od opowiadania kawałów to jest Kobuszewski ;P Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 20:01 Nigdzie nie znalazłam - nie lubię/lubimy Was! to Ciebie się żarty trzymają Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 20:04 Schowaj język,temat jest poważny a Tobie na pieszczoty się zbiera ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 20:29 Toż chyba widać, że powaga, jak na pogrzebie.... no, ale...jak z tego wybrniemy?? co zrobimy, żeby nas polubili?? rzuć pomysłem )) Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 20:43 Nie wybrniemy.......... Przecież my mamy tylko w głowie żarcie,chlanie i migdalenie się......no to o czym poważni ludzie mają z nami rozmawiać ??????????? No chyba,że zaczniemy w samych superlatywach o Dobrej Zmianie,to nas polubią Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 20:58 O, nieee...o tym nie rozmawiam..... ja tu towarzysko jestem...nie będe się spinać i nowej historii pisać Ci, którzy uważają sie za poważnych, to se obrazki z memami wkleją czyli damy radę Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 21:06 No to myślę,że my tu niepoważnie jeszcze nie raz wypłyniemy Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 21:13 Cos pisac trzeba..... czytelnicy czekają Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 21:21 W dwa dni napisaliśmy więcej........niż zostało tu napisane przez ostatnie dwa miesiące. Ale przecież nie w cyferkach rzecz.Forum jest otwarte dla wszystkich......... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 21:30 To może w koncu napiszę Ci... nie chca z nami pisać nie ma kto pisać! i dupa blada!... Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 21:37 Wiem,że nie chcą, ale właścicielka Forum nigdzie nie napisała,że jestem tu zbędny. To,że ktoś nie ma przyjemności ze mną pisać,to jeszcze nie powód,że mam opuścić piaskownicę. Zawsze można nie wchodzić na nielubiane wątki Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 21:53 Masz z tego powodu jakąs bezsenność, czy może tuptasz po parapecie? niech kazdy sobie zrobi rachunek sumienia, a dopiero później rozważa w kategoriach - lubi, nie lubi! jestem, to jestem będzie ban, to będzie... Ty wiesz, że ja na to, jak na lato )) Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 21:59 No ! Jeszcze mnie na parapecie nie widzieli ! Po prostu stwierdziłem fakt, ozięble Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 22:05 Podobno przynosze pecha, tak więc zastanów się, zanim zostane Twoim rozmówcą ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 27.11.17, 22:12 Przemyśl to jeszcze, przedyskutuj z kotami o, właśnie...jak tam sierściuchy??? Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 18:02 No faktycznie! Jeszcze rozmawiamy o zwierzętach i roślinach czyli natura nam nie obca Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 20:02 Tak, to temat rzeka... można nawijać non stop Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 20:24 Niestety,żeby nawijać to trzeba mieć nawijarkę Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 20:28 Starej Franki nie masz? może z silnika by jakoś zrobił ) Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 22:45 I komu mam ją pożyczyć ?????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:18 Chyba raczej temu co ma problemy z nawijaniem........................ Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:25 No....nie ma....... Od dawna ich nie widzę ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:32 hahah dokarmiałam...nawet jadły mi z ręki ... )) Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:34 Myślałem o kolacji z Tobą......ale teraz się zastanawiam Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:37 Nie mogłeś tego wcześniej napisac? nie byłabym taka wylewna w swojej wypowiedzi Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:40 Lepiej wcześniej wiedzieć,gdzie się głowę przytuli No i ważne,żeby tą głowę w odpowiednim momencie podnieść do pionu Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:43 Aaa, bo to mimo wszystko przewidzisz? chyba, ze masz czarodziejską kulę Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:47 Nie,ale tego karmienia z ręki się przestraszyłem.......bo jak się pomylisz ????? I dasz nie to...... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:52 Nic się nie pomylę, gdyby tak było, to miałabym już łapę, jak ten z tartaku, co 5 piw zamawiał ) Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:55 Uspokoiłaś mnie Marzy mi się fajna dupcia na środę........więc idę się wykąpać Miłych snów Ewciu Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 28.11.17, 23:58 > Marzy mi się fajna dupcia na środę........więc idę się wykąpać Znowu idziesz do...lekarza? ))) > Miłych snów Ewciu Miłych..Grześ ))))) Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 00:00 To według powiedzenia :chcesz mieć fajną dupę ? To se umyj .......... Szczęśliwie z lekarzami mam mały kontakt.......... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 00:05 I wyciągnełam Cię z wanny )) żaaartowałam )) ciepłej kapieli Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 00:13 Zmywam z siebie trud i brud ogrodnika............. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 00:14 Sezon prac w ogrodzie uważam za...zamknięty resztę przysypie śnieg Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 10:08 Idę odśnieźyć jałowce bo gałązki się połamią Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 21:58 Jak bym do tej pory odśnieżał to byłbym już gdzieś koło Katowic Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 22:02 Nie usiedzisz spokojnie zawsze musisz sobie cos do roboty znaleźć rób tak, jak ja.....nie zauważaj ))) Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 22:12 Pod koniec zeszłego tygodnia "ogoliłem" wierzby energetyczne do minimalnego poziomu i we wtorek pod nimi rozrzuciłem kompost,bo trawa wydarta przez psa do gołej ziemi. Na dzisiaj był plan rozrzucenia kompostu pod iglakami i w ogródku ale matka natura dała mi dzień wolny od prac ogrodowych Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 22:21 Wierzby, to śmieciary i trzeba je przycinać.... pobyła trochę u mnie, ale już jej nie ma Iglaki nawozi sie granulatem ) urosną do nieba ) Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 22:38 Wiem,że granulatem ! Taki ciemny to ja........ Mam trzyletni kompost,pooooorządny,to go chcę dobrze spożytkować ! Rozrzucę na wiosnę w miejscach gdzie będę uważał,że jest potrzebny i wtedy nowy kompostownik zacznę od zera ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 22:45 A, że tak zapytam po co Ci taki kompostownik dodajesz sobie roboty....nie mam już od daaaawna takiego wynalazku... trawa, odpady ogrodowe ładuje do wora i chłopcy zabierają 2 x w miesiącu. Masz jakies grządki? z mafefką, pietruszką? Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 22:54 Mam troszkę pietruszki,selera,lubczyku,cukinie i jeszcze coś tam,ale ja jestem tylko od podlewania ,bo się nie znam Do rosołu oprócz nóg z kurczaka jest wszystko Makaron też nie chce rosnąć ..... A cukinie,chciała byś się załapać na takie leczo Przed domem mam klombik,nie wiem,czy pamiętasz,tam też potrzebna dobra ziemia pod kwiatki ! Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 22:57 A odbiór "zielonych" jest u mnie dopiero od tego roku. Szczerze mówiąc nie wiem,czy jak zczyszczę do zera,to będzie miał jeszcze rację bytu Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:05 Przerabiałam to wszystko, bo kiedyś nie byłam taka leniwa tzn teściowa z teściem kochali katować się grządkami, kwiatkami, od pietruchy po pomidory, paprykę, jakies tunele też były ale nic nie trwa wiecznie, teść zmarł, teściowa zaczeła niedomagać i zlikwidowałam to wszystko....z garści sypnełam ziarenek trawy i cześć pieśni.. Albo forumowanie, albo grzebanie w ziemi...wybrałam to pierwsze Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:08 Może żle patrzę i nie w tą stronę,ale tak często to Cię na Forum nie widać Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:09 Mam takie chwile,że łapię się za robotę, za którą niejeden by się nie złapał....... Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:19 A wierzby ? Mam ich siedem wzdłuż jednego ogrodzenia i są naturalną osłoną przed zaglądaniem mi jakie drinki serwuję Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:26 zegor napisał: > A wierzby ? Mam ich siedem wzdłuż jednego ogrodzenia i są naturalną osłoną prze > d zaglądaniem mi jakie drinki serwuję mam chyba z 15 iglaków, które mają po 6 m w górę, sasiadka po swojej stronie to samo, więc nie ma możliwości, by zaglądać sobie w puchary czasem mnie słyszy, to cos zagada, ale...nie widzimy się...za gęsto Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:31 Też mam iglaki takie wysokie,ale nie wiem szczerze mówiąc ile ich jest Są z tej samej strony co wierzby,poprzedni właściciel chyba nie lubił tych sąsiadów Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:39 zegor napisał: > Też mam iglaki takie wysokie,ale nie wiem szczerze mówiąc ile ich jest > Są z tej samej strony co wierzby,poprzedni właściciel chyba nie lubił tych sąsi > adów Wiem dokładnie, bo 25 zł od wiązania i przycięcia iglaka górą, żeby się pod ciężarem śniegu nie 'rozdziawiał' taka jakas moda była na te iglaki...... na dobra sprawę, to co drugi teraz do wycięcia....byłoby akuratnie... bo kostka zielenieje, nie puszcza słońca... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:21 zegor napisał: > Mam takie chwile,że łapię się za robotę, > za którą niejeden by się nie złapał....... W koncu gospodarzem jesteś brać, to sie może nie biorę, bo mam świadomość, że pewnych prac nie zrobię, ale jak mi zaświta w głowie, to będę tak drążyć, że w koncu doprowadzę do realizacji... w takich pomysłach bywam 'niebezpieczna' ) Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:23 rudka-a napisała: > zegor napisał: > > > Mam takie chwile,że łapię się za robotę, > > za którą niejeden by się nie złapał....... > > W koncu gospodarzem jesteś > brać, to sie może nie biorę, bo mam świadomość, że pewnych prac nie zrobię, ale > jak mi zaświta w głowie, to będę tak drążyć, że w koncu doprowadzę do realizac > ji... > w takich pomysłach bywam 'niebezpieczna' ) > > Wiem,wiem,"dajcie ludzi,pokieruję" Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:34 > > Wiem,wiem,"dajcie ludzi,pokieruję" Mówimy o grubej robocie rynienki, to ja sobie nie wymienię i na dach nie wyjdę... itp... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:18 zegor napisał: > Może żle patrzę i nie w tą stronę,ale tak często to Cię na Forum nie widać Napisałam już chyba wszystko nie bede sie powtarzać ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:23 zegor napisał: > No cóż... I nie tylko, to jest powodem.... ulubione fora podupadły, ludzie odeszli, zapał minął... w koncu parę latek stuka się w te klawiaturkę.. Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:25 Ja też już parę lat "stukam" i wiesz,jeszcze mi się chce Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:31 ...wiesz....gdyby nie chciało Ci się już stukać, to znaczy, że jesteś wypalony cokolwiek to znaczy )) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:35 ..ale wiem, co masz na myśli )) a jak nie wiem, to sobie ...dospiewam )))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:46 Maria Callas ze mnie zadna, ale w zespole ludowym mogłabym karierę zrobić )) Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:47 A ja juź w kotłowni bo syn wraca z pracy, trzeba go przywitać więc na telefonie nie poszalejemy Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 29.11.17, 23:49 Obrady nocne będą? to owocnych życzę a potem...dobrej nocy, Grzesio ) Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 30.11.17, 00:08 Nie,ma osobny garaż,bez połączenia z domem,to trzeba go wpuścić i ewentualnie coś polać Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 30.11.17, 22:47 Jeszcze śpisz, czy już śpisz ??????????? U mnie bielutko i widno,prawie jak w dzień ! Raz już prądu nie było,oblodzone kable wiszą bardzo nisko. A śnieg sypie cały czas ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:06 No i sam powiedz...taka mała rzecz, a cieszy Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:08 rudka-a napisała: > No i sam powiedz...taka mała rzecz, a cieszy > > Pooooduszka ??????? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:11 > > Pooooduszka ??????? > dla mnie ...jasiek Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:20 rudka-a napisała: > > > Pooooduszka ??????? > > > > dla mnie ...jasiek > > Wolę żeńskie nazwy Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:25 rudka-a napisała: > ja męskie..... > w paniach nie gustuję ) > > No popatrz ! A ja to tylko w paniach Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:07 Czekam........a tej stówy nikt nie chce dupnąć Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:10 Możesz zakładać nastepny watek pod kolejna stówkę Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:21 A nie mogłabyś Ty trzymać rękę na tym....no,na pulsie ?????? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:24 Niby chciałam być pielegniarką, ale jak przyszło, co do czego, to stwierdziłam, że wole być zakonnicą ))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:36 Ten figielek był powodem, że zdecydowałam się zmienić jednak profesję padło na aktorstwo...takie wiesz...ze spalonego teatru miałam takie różne plany.... ale wylądowałam w fabryce ) i tak sobie stoję przy tej taśmie ) Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:40 U mnie kolory prac też się mieszały Ale teraz pełnisz szczytną funkcję modelowania dróg młodego pokolenia Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:51 Tak, kiedyś to była prestiżowa profesja, dzisiaj juz spełnia funkcje usługową...tylko z pewnymi wymogami ) Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 01.12.17, 23:57 A ja spokojnie pełnię funkcję ciecia odśnieżając chodnik przed swoim domem Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 02.12.17, 00:05 Dozorczynia jestem na pół gwizdka, znaczy etatu...macham miotłą, przerzucam śnieg do sąsiada i takie tam...inne, fizyczne ))) Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 02.12.17, 00:07 E,to ja kultura ! Nie przerzucam do sąsiada ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 02.12.17, 00:15 A ja to niby ktooo igloo co roku buduje, to dokładam się solidarnie Odpowiedz Link
zegor Re: Czyżby Forum....? 02.12.17, 00:20 Dwie zimy były delikatne,to nie wiem,co mnie jeszcze czeka Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czyżby Forum....? 02.12.17, 00:27 Zainwestuj w miotłę, łopatę do śniegu, wór soli i ocieplane gumofilce Dobry gospodarz musi to mieć na...stanie ) Odpowiedz Link