1zorro-bis 28.02.12, 18:25 padniety i ledwo zywy. 24 godziny w podrozy to nie moja "bajka".... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Melduje sie..... 28.02.12, 18:38 Wow.... jestes w koncu... to odpocznij po urlopie Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Melduje sie..... 28.02.12, 18:39 Witaj Zorrku!!! To teraz odpocznij, i nie nabierz sił, na jutro... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Melduje sie..... 28.02.12, 18:40 no.....musze zdjecia zeskanowac. Troche to inaczej wyglada niz nas prospektach dla turystow.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Melduje sie..... 28.02.12, 18:51 Przeważnie bywa inaczej, niż biuro turystyczne przedstawia. Najważniejsze, że odpocząłeś, bo kafelki czekają Odpowiedz Link
m.maska Re: Melduje sie..... 28.02.12, 19:06 1zorro-bis napisał: > padniety i ledwo zywy. 24 godziny w podrozy to nie moja "bajka".... > Powiedzmy sobie szczerze, ze w podrozy, to byliscie ponad dwa tygodnie.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Melduje sie..... 28.02.12, 19:08 Ty sie ciesz, ze Frankfurt nie strajkowal... dopiero by sie Wam podroz wydluzyla... Odpowiedz Link
sakral Re: Melduje sie..... 28.02.12, 19:45 witaj Zorrku nareszcie jesteś ja tu sam,a kol.Sajgon też wyparował a z naszym Babińcem to ja sam Zorrku wiesz mi,letkko mi nie było przez ten czas jeszcze raz pozdrawiam Sakral ---------------------------------- Wróżbita Karol - Bożena z Gdańska Odpowiedz Link
izydor88 Re: Melduje sie..... 28.02.12, 20:10 A więc i Ty kol.Sakral jesteś szowinistyczną,męską...zeberką. Odpowiedz Link
m.maska Re: Melduje sie..... 28.02.12, 20:17 Sakral, Ty odwazny jestes - to wiemy, ale zeby tak glosno?... hmm... przemysle to... Odpowiedz Link
sakral Re: Melduje sie..... 28.02.12, 20:25 a co ? takie są faktyczne fakty ja z posługą,słowem pańskimi ofiarą,a tu tak mało komplementów a czy Koleżeństwo zwróciło uwagę na końcówkę filmiku tam jest dopiero to dobre PS. robię porządki w szafie i szafkach układam gacie,skarpetki i podkoszulki wszystko w czarnym kolorze facet w gaciach w groszki czy kwiatki musi chyba ciekawie wyglądać Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Melduje sie..... 01.03.12, 09:35 Kto jak kto ale ja cos wiem o tym jak mozna byc padnietym. Ja sie zawsze ratuje mocna czarna kawa z jasiowa wkladka, zapewniam ze pomaga Odpowiedz Link