Dodaj do ulubionych

co trenujecie?

05.09.13, 23:03
Pytam, bo teraz wszyscy robią coś dla kondycji.

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTMDulVLAGO2MTU8U5lTFpWbs6DGUgrD_r_bGrvZ4_bjQF68iwbBg
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: co trenujecie? 05.09.13, 23:05
      A ja leniwa jestem trenuje jazde samochodem... no i piesze wycieczki podczas "wycieczki"... zima jesli mi sie chce to wyciagam lyzwy i jade na lodowisko - musze po powrocie sprawdzic, czy nie zardzewialy wink
    • m.maska Re: co trenujecie? 05.09.13, 23:08
      ale mozna i na silownie... jak ktos lubi wysilek i ma na to warunki...

https://www.bilder-hochladen.net/files/itqm-2pc-a4fa.jpg
      • al-szamanka Re: co trenujecie? 05.09.13, 23:13
        m.maska napisała:

> ale mozna i na silownie... jak ktos lubi wysilek i ma na to warunki...
        >
        > https://www.bilder-hochladen.net/files/itqm-2pc-a4fa.jpg

Uff, ale się wyrobił.
        Myślisz, że tak wszyscy wyglądają po treningu?
        No i jeszcze coś, wygląda na to, że panowie ćwiczą bardzo skąpo odziani, a może w ogóle bez niczegobig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • al-szamanka Re: co trenujecie? 05.09.13, 23:17
          Najchętniej to ja sobie maszeruję na świeżym powietrzu - wczoraj 17km.
          W moich młodszych latach planowałam siłownię, ale doszłam do wniosku, że za drogo liczą sobie to stękanie przy poruszaniu przyrządami.
          • m.maska Re: co trenujecie? 05.09.13, 23:30
            al-szamanka napisała:

> Najchętniej to ja sobie maszeruję na świeżym powietrzu - wczoraj 17km.
            > W moich młodszych latach planowałam siłownię, ale doszłam do wniosku, że za dro
            > go liczą sobie to stękanie przy poruszaniu przyrządami.

Oj licza sobie a jakze... widze jakimi samochodami podjezdzaja u nas pod te fitnesscluby...
            Czasami wpada mi do skrzynki taka reklama... 3 miesiace gratis... hahaha... trzy - gratis, ale umowe trzeba podpisac na caly rok - korzystac mozna potem do upadu, tylko czy bedzie sie chcialo?
        • m.maska Re: co trenujecie? 05.09.13, 23:25
          al-szamanka napisała:

>
          > Uff, ale się wyrobił.
          > Myślisz, że tak wszyscy wyglądają po treningu?
          > No i jeszcze coś, wygląda na to, że panowie ćwiczą bardzo skąpo odziani, a może
          > w ogóle bez niczegobig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          >
          Jesli pokazuja obrazki z takiej silowni, to zawsze faceci recznikami ocieraja pot... no to po co im jakas odziez? przepoci to a tak, umyc sie i tam musi...
          • m.maska Re: co trenujecie? 05.09.13, 23:27
            ... ale jesli ma takie cialo jak ten na obrazku, to moze je pokazywac... czemu nie, gorzej jesli wyglada jakby mial napompowane muskuly, albo w ogole ich brak... tak zle i tak do kitu...
            • al-szamanka Re: co trenujecie? 05.09.13, 23:36
              m.maska napisała:

> ... ale jesli ma takie cialo jak ten na obrazku, to moze je pokazywac... czemu
              > nie, gorzej jesli wyglada jakby mial napompowane muskuly, albo w ogole ich brak
              > ... tak zle i tak do kitu...

Tak właśnie jest, co obrazek z pieskami znakomicie podkreśla.
          • loczek62 Re: co trenujecie? 06.09.13, 07:51
            Trochę chodziłem i jakoś nie zauważyłem ćwiczących bez koszulek. Zasada jest taka że trzeba być ubranym bo rozgrzany mięsień łatwo "przeziębić", a wtedy boli.
            • al-szamanka Re: co trenujecie? 06.09.13, 10:53
              loczek62 napisał:

> Trochę chodziłem i jakoś nie zauważyłem ćwiczących bez koszulek. Zasada jest ta
              > ka że trzeba być ubranym bo rozgrzany mięsień łatwo "przeziębić", a wtedy boli.

Podejrzewam, że ten na zdjęciu chciał tylko pokazać jak się natrenował.
              Ale wiem, że niektórzy mogą ćwiczyć latami i nic nie widać.
              Nieodpowiedni materiał zawsze pozostanie nieodpowiednim.
              • loczek62 Re: co trenujecie? 06.09.13, 11:17
                al-szamanka napisała:

> Podejrzewam, że ten na zdjęciu chciał tylko pokazać jak się natrenował.

Też tak pomyślałem.

> Ale wiem, że niektórzy mogą ćwiczyć latami i nic nie widać.

Święta racja.

> Nieodpowiedni materiał zawsze pozostanie nieodpowiednim.

Mój jest odpowiedniwink
              • m.maska Re: co trenujecie? 06.09.13, 11:20
                Pewien madry czlowiek napisal w swojej ksiazce jak dajmey sie zlapac na reklamy i tanie chwyty...
                Jego znajomy, ktory cierpial na nadwage chcial sie tego pozbyc i uzyskac dobra sylwetke. Przygladajac sie plywakom, stwierdzil, ze ci maja najfajniejsze sylwetki, wiec zaczal trenowac plywanie - blad w mysleniu... oni mieli juz dobre sylwetki i dlatego trenowali plywanie smile
                Podobnie jest z tymi kremami do twarzy, z ciuchami i wszystkim innym - te modelki, ktore reklamuja te wszystkie kremy, one sa ladne, bo sa ladne a nie dlatego, ze uzywaja takich czy innych kremow... so zgrabne i atrakcyjne, bo takie sa a nie dlatego, ze zaloza na siebie ciuch takiej czy innej marki... tak wiec psu na bude te silownie...
                • izydor88 Re: co trenujecie? 06.09.13, 11:52
                  Ćwiczenia z obciążeniem - na siłowni - są zalecane również osobom nieco starszym i szczupłym - płci obojga.Zapobiegają i pomagają w leczeniu osteoporozy.
                  Niech każdy rusza się,jak lubi.Ważne,że nie gnije w fotelu wink
                  • al-szamanka Re: co trenujecie? 06.09.13, 12:12
                    izydor88 napisała:

> Ćwiczenia z obciążeniem - na siłowni - są zalecane również osobom nieco starszy
                    > m i szczupłym - płci obojga.Zapobiegają i pomagają w leczeniu osteoporozy.
                    > Niech każdy rusza się,jak lubi.Ważne,że nie gnije w fotelu wink

Aaa, no to niech ci starsi chodzą i szarpią jednostajnie jakieś tam przyrządy... ja wolę ruch naturalny na świeżym powietrzu
                    • izydor88 Re: co trenujecie? 06.09.13, 12:44
                      "Gnicie w fotelu",to - niestety - moje ulubione zajęcie.
                      Na szczęście NL nie pozwala mi zardzewiećwinkTo są regularne piesze marszruty - po lesie i po górach.
                      • m.maska Re: co trenujecie? 06.09.13, 12:48
                        izydor88 napisała:

> "Gnicie w fotelu",to - niestety - moje ulubione zajęcie.

...hihi... do tego z kotami na kolanach... ale kocia "akupresure" masz gratis... wink
                • al-szamanka Re: co trenujecie? 06.09.13, 12:09
                  m.maska napisała:

> Pewien madry czlowiek napisal w swojej ksiazce jak dajmey sie zlapac na reklamy
                  > i tanie chwyty...
                  > Jego znajomy, ktory cierpial na nadwage chcial sie tego pozbyc i uzyskac dobra
                  > sylwetke. Przygladajac sie plywakom, stwierdzil, ze ci maja najfajniejsze sylwe
                  > tki, wiec zaczal trenowac plywanie - blad w mysleniu... oni mieli juz dobre syl
                  > wetki i dlatego trenowali plywanie smile
                  > Podobnie jest z tymi kremami do twarzy, z ciuchami i wszystkim innym - te model
                  > ki, ktore reklamuja te wszystkie kremy, one sa ladne, bo sa ladne a nie dlatego
                  > , ze uzywaja takich czy innych kremow... so zgrabne i atrakcyjne, bo takie sa a
                  > nie dlatego, ze zaloza na siebie ciuch takiej czy innej marki... tak wiec psu
                  > na bude te silownie...

ale jak to brzmi - chodzę na siłownię... od razu widzi się umięśnionego, dużego osobnikabig_grinbig_grinbig_grin
    • gazeta_mi_placi Re: co trenujecie? 06.09.13, 16:28
      Kompletnie nic, nie lubię sportu, żadnego.
      • m.maska Re: co trenujecie? 06.09.13, 16:57
        No ja przed laty trenowalam szermierke i nawet bylam w tym niezla... mialam zawsze przewage nad przeciwnikami z innego klubu, bo bylam leworeczna a oni nie mieli wprawy w "takich walkach"... ale potem mi sie odpodobalo wink
        • izydor88 Re: co trenujecie? 06.09.13, 18:28
          Czasami można połączyć przyjemne z pożytecznym wink
          Zasugerowałam pewnej pani 80+ ,że bardzo dobrą gimnastyką jest taniec.
          - O,jak ja lubię tańczyć - powiedziała pani.
          I zarządziła w swoim Domu Dziennego Pobytu tańce.
          - Lekarz mi zlecił,bo taniec jest bardzo zdrowy - powiedziała swoim współtowarzyszom.
          I podobno tańcząsmile
          A taniec faktycznie jest zdrowy - polepsza koordynację ruchów,wzmacnia mięśnie i więzadła itd....

-
          • al-szamanka Re: co trenujecie? 07.09.13, 10:11
            izydor88 napisała:

> Czasami można połączyć przyjemne z pożytecznym wink
            > Zasugerowałam pewnej pani 80+ ,że bardzo dobrą gimnastyką jest taniec.
            > - O,jak ja lubię tańczyć - powiedziała pani.
            > I zarządziła w swoim Domu Dziennego Pobytu tańce.
            > - Lekarz mi zlecił,bo taniec jest bardzo zdrowy - powiedziała swoim współtowarz
            > yszom.
            > I podobno tańcząsmile
            > A taniec faktycznie jest zdrowy - polepsza koordynację ruchów,wzmacnia mięśnie
            > i więzadła itd....
            >
            > -

Oj, a ja całe życie jestem nietańcząca, a najśmieszniejsze że nigdy nie potrafiłam zrozumieć, jak taniec może sprawiać komuś przyjemność.
            Ja chodzę... nieprawdopodobnie szybko, szybciej niż niektórzy Biegaja
            • gazeta_mi_placi Re: co trenujecie? 07.09.13, 12:39
              Ja też chodzę szybko, nawet jedna osoba to raz skomentowała, że podziwia smile
              A czy sport to takie zdrowie? Nie trenuję nic, dużo przesiaduję przed komputerem, młodsza ode mnie o kilka lat dziewczyna (też przesiaduje nad komputerem, ale mniej) narzeka na bóle kręgosłupa mimo, że chodzi na basen co drugi dzień, a niedawno zaczęła i biegać, ja - nie trenująca, zero bóli.
              A dodatkowo jeszcze tamta ze względu na pobyt na basenie "złapała" pewną nieprzyjemną chorobę.
              Idę na trzecie piętro bez windy, nawet się nie zasapałam, po drodze mijam na oko młodsze o dekadę szczupłe młode dziewczyny ledwo łapiące oddech, jedna wzdycha do drugiej "O boże...".
              Jedyny ruch to fakt, że dużo chodzę (nie mam samochodu) i czasami spacery (niezbyt szybkie).
              • al-szamanka Re: co trenujecie? 07.09.13, 18:56
                gazeta_mi_placi napisała:

> Ja też chodzę szybko, nawet jedna osoba to raz skomentowała, że podziwia smile
                > A czy sport to takie zdrowie? Nie trenuję nic, dużo przesiaduję przed komputere
                > m, młodsza ode mnie o kilka lat dziewczyna (też przesiaduje nad komputerem, ale
                > mniej) narzeka na bóle kręgosłupa mimo, że chodzi na basen co drugi dzień, a n
                > iedawno zaczęła i biegać, ja - nie trenująca, zero bóli.
                > A dodatkowo jeszcze tamta ze względu na pobyt na basenie "złapała" pewną nieprz
                > yjemną chorobę.
                > Idę na trzecie piętro bez windy, nawet się nie zasapałam, po drodze mijam na ok
                > o młodsze o dekadę szczupłe młode dziewczyny ledwo łapiące oddech, jedna wzdych
                > a do drugiej "O boże...".
                > Jedyny ruch to fakt, że dużo chodzę (nie mam samochodu) i czasami spacery (niez
                > byt szybkie).
                >

Bo teraz wszystko co młodsze to się wozi i dlatego po paru krokach dech traci.
                A przecież chodzenie to najbardziej naturalny sport.
            • m.maska Re: co trenujecie? 07.09.13, 13:16
              al-szamanka napisała:

>
              > Oj, a ja całe życie jestem nietańcząca, a najśmieszniejsze że nigdy nie potrafi
              > łam zrozumieć, jak taniec może sprawiać komuś przyjemność.
              > Ja chodzę... nieprawdopodobnie szybko, szybciej niż niektórzy Biegaja

Bo do tanca to trzeba miec odpowiedniego partnera, zeby taniec sprawial przyjemnosc...
              • loczek62 Re: co trenujecie? 07.09.13, 13:35
                m.maska napisała:

> Bo do tanca to trzeba miec odpowiedniego partnera, zeby taniec sprawial
                > przyjemnosc...

Święta prawdasmile
                • leziox Re: co trenujecie? 13.09.13, 18:07
                  Cwiczylem kiedys troche roznych dziwnych sportow,w tej chwili to tylko chodze dosc sporo co zreszta wcale nie szkodzi.Do miasta mam ponad 2 km,wiec jakiekolwiek sprawy aby zalatwic to juz 5 km sie ma w nogach.Do sklepu w ktorym sprzedaja whisky taka jaka lubie,mam ponad 1,5 km pod góre,z powrotem za to mozna sie stoczyc,zwlaszcza z whisky w plecaku a rodzaj stoczenia sie zawsze mozna sobie wybrac.
                  Z auta korzystam tylko jesli musze lub mam co do przewiezenia.
                  Chodzenie to bardzo przyjemna rzecz.
                  • al-szamanka Re: co trenujecie? 14.09.13, 12:26
                    Z powodu mocnego przeziębienia i łykania antybiotyków, chwilowo trenuję leżenie w łóżku - we wtorek muszę być już fit... Paryż czeka.
                    A zaraz potem Włochy.
                    • m.maska Re: co trenujecie? 14.09.13, 13:53
                      Ja nie wiem, ze tez Ciebie zawsze dopada cos wtedy kiedy nie wolno Ci sie "rozlozyc"... fatum jakies czy co?
    • m.maska Re: co trenujecie? 10.10.13, 16:02
      O Booooooooosze.... jak to wszyscy rzucili sie w wir pracy... a moze ta silownia ma taki zgubny wplyw? to ja sie grzecznie pytam, czy wszyscy byli na bezrobociu, kiedy WU o 5 rano zaczynal walic schody, windy, tudziez pisac inne bzdety w ilosci niepoliczalnej? a moze brak awantur po prostu niektorym odbiera wiatr z zagli i brak pomyslow... wszystko zostalo juz powiedziane - spotkanie sie "dokonalo" a po spotkaniu................ milosc tak jakby nagle oslabla - czyzby jednak rozczarowanie w realu?
      No... teraz podrzucilam temat i juz moze sie na nowo zagotowac big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • m.maska Re: co trenujecie? 10.10.13, 17:55
        Ja chyba mam dar przewidywania....winksmilesmilesmilesmile
        • al-szamanka Re: co trenujecie? 10.10.13, 19:13
          m.maska napisała:

> Ja chyba mam dar przewidywania....winksmilesmilesmilesmile

Raczej wywoływania do tablicy big_grinbig_grinbig_grin
          • al-szamanka Re: co trenujecie? 10.10.13, 21:50
            Ale się wściekły przejął Twoim wywołaniem do tablicy, Maseczkobig_grinbig_grinbig_grin
            Karlutka wołała, inni jej wtórowali... i nic. A Ty ledwo palcami pstryknęłaś i od razu się pojawił. Hihihi, hahaha.
            • m.maska Re: co trenujecie? 10.10.13, 21:53
              ... co to znaczy mieć siłę perswazji.... big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
              • m.maska Re: co trenujecie? 10.10.13, 21:54
                ...widocznie bylam bardziej przekonujaca niz wszystkie watki swiadczace o "uwielbieniu na P." big_grin
              • al-szamanka Re: co trenujecie? 10.10.13, 22:01
                m.maska napisała:

> ... co to znaczy mieć siłę perswazji.... big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

I to jaką siłę!!! Już 15min. potem był na forum... wyobrażam sobie jak bardzo się spieszył, bo z tej zadyszki więcej literówek nasadził niż to zazwyczaj bywa. No po prostu zasalutować chciałbig_grinbig_grinbig_grin
                • m.maska Re: co trenujecie? 10.10.13, 22:04
                  ...no bo jak sie ktos juz przyzwyczai do wazeliny to jeszcze wiecej wazeliny juz nie pomoze, a jak mu dac kuksanca to podskakuje jak linoskoczek... big_grin
    • al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 16.10.13, 22:12
      Jakie to tragiczne! Niektórzy po "wizycie na siłowni" nie są w stanie odnaleźć drogi, nawet tej do netu niebig_grin
      • m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 16.10.13, 22:16
        Bo to spotkanie przed ta silownia, to bylo takie fajne, ze boja sie w matrixie popsuc wrazenia z realu big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 16.10.13, 22:52
          m.maska napisała:

> Bo to spotkanie przed ta silownia, to bylo takie fajne, ze boja sie w matrixie
          > popsuc wrazenia z realu big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Nooo, niektóre spotkania dostarczają tyle uniesień, że trudno z nich się otrząsnąć, więc egzystuje się niejako w otępieniubig_grinbig_grinbig_grin
          • m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 16.10.13, 22:53
            al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
            >
            > > Bo to spotkanie przed ta silownia, to bylo takie fajne, ze boja sie w mat
            > rixie
            > > popsuc wrazenia z realu big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
            >
            >
            > Nooo, niektóre spotkania dostarczają tyle uniesień, że trudno z nich się otrząs
            > nąć, więc egzystuje się niejako w otępieniubig_grinbig_grinbig_grin

big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
            • m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 16.10.13, 22:55
              ... ale wiesz AL, jedno co mnie intryguje... "domowe spotkanie" mialo byc?... i co? o Pani Domu Karlutka zapomniala? hahaha.... a Jej zapomniec nie sposob.... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
              • al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 16.10.13, 22:58
                m.maska napisała:

> ... ale wiesz AL, jedno co mnie intryguje... "domowe spotkanie" mialo byc?... i
                > co? o Pani Domu Karlutka zapomniala? hahaha.... a Jej zapomniec nie sposob....
                > big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

To fakt, o Pani Domu... "Ani Mru-Mru"big_grin
                • m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 16.10.13, 22:59
                  al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                  >
                  > > ... ale wiesz AL, jedno co mnie intryguje... "domowe spotkanie" mialo byc
                  > ?... i
                  > > co? o Pani Domu Karlutka zapomniala? hahaha.... a Jej zapomniec nie spos
                  > ob....
                  > > big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                  >
                  > To fakt, o Pani Domu... "Ani Mru-Mru"big_grin

... a Tobie AL, nie pomylilo sie to z nazwa kabaretu?
                  • al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 16.10.13, 23:02
                    m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                    >
                    > > m.maska napisała:
                    > >
                    > > > ... ale wiesz AL, jedno co mnie intryguje... "domowe spotkanie" mia
                    > lo byc
                    > > ?... i
                    > > > co? o Pani Domu Karlutka zapomniala? hahaha.... a Jej zapomniec ni
                    > e spos
                    > > ob....
                    > > > big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                    > >
                    > > To fakt, o Pani Domu... "Ani Mru-Mru"big_grin
                    >
                    > ... a Tobie AL, nie pomylilo sie to z nazwa kabaretu?

------------------------------

Nie, nie pomyliło siębig_grin
                    Jak kabaret, to kabaretbig_grin
                    • m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 16.10.13, 23:05
                      al-szamanka napisała:

> ------------------------------
                      >
                      > Nie, nie pomyliło siębig_grin
                      > Jak kabaret, to kabaretbig_grin

...no masz racje... big_grin
                    • m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 17.10.13, 11:31
                      A ja mysle, ze rozczarowanie zalozyciela tym spotkaniem w realu bylo tak wielkie, ze mu sie zwyczajnie odechcialo... smile
                      • al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 17.10.13, 11:34
                        m.maska napisała:

> A ja mysle, ze rozczarowanie zalozyciela tym spotkaniem w realu bylo tak wielki
                        > e, ze mu sie zwyczajnie odechcialo... smile

Dokładnie wszystko na to wskazuje. I wiesz co... WCALE mu się nie dziwiębig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                        • m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 17.10.13, 11:37
                          big_grinbig_grinbig_grin
                        • m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 00:34
                          No.... trzeba tylko wiedziec jak, wywolac... smilesmilesmile
                          • al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 11:54
                            m.maska napisała:

> No.... trzeba tylko wiedziec jak, wywolac... smilesmilesmile

big_grinbig_grinbig_grin
                            • m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 16:57
                              Trzeba wiedziec po prostu jak to zrobic, samo "nie ma" nie wystarczy - swoja droga zaczelysmy sie juz niepokoic, czy moze chory... smile
                              • al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 20:03
                                m.maska napisała:

> Trzeba wiedziec po prostu jak to zrobic, samo "nie ma" nie wystarczy - swoja dr
                                > oga zaczelysmy sie juz niepokoic, czy moze chory... smile

O ile mi wiadomo, tych nie ma, nie ma, nie ma, nie ma sporo było... i nie podziałało, ale wystarczyło u nas pstryknąć palcamibig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                • m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 20:09
                                  .... no moze niekoniecznie pstryknac, ale tak troche podpuscic... wink
                                  • al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 20:45
                                    m.maska napisała:

> .... no moze niekoniecznie pstryknac, ale tak troche podpuscic... wink

na jedno wychodzibig_grinbig_grinbig_grin
                                • m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 20:45
                                  al-szamanka napisała:

>
                                  > O ile mi wiadomo, tych nie ma, nie ma, nie ma, nie ma sporo było... i ni
                                  > e podziałało, ale wystarczyło u nas pstryknąć palcamibig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

...no ale to, ze nie ma, to kazdy widzial... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                  • al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 21:11
                                    m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                                    >
                                    > >
                                    > > O ile mi wiadomo, tych nie ma, nie ma, nie ma, nie ma sporo było..
                                    > . i ni
                                    > > e podziałało, ale wystarczyło u nas pstryknąć palcamibig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                    >
                                    > ...no ale to, ze nie ma, to kazdy widzial... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                    -------------------------------------

Nie tylko widział... a jak się śmiał!!!
                                    • al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 21:47
                                      big_grinbig_grinbig_grin... i żadne nawoływania nie pomagały, żadne smary, śluzy i smarki
                                      • m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 21:49
                                        al-szamanka napisała:

> big_grinbig_grinbig_grin... i żadne nawoływania nie pomagały, żadne smary, śluzy i smarki

........... to ostatnie, to tez tam bylo? bleeeeee
                                        • al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 22:50
                                          Nie mówiąc o tym, że nawet palcówki wściekłego (za sorelcią) nie mają siły sprawczej i onego nie zainteresowały, ani apetytu nie narobiły.
                                          • m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 23:02
                                            al-szamanka napisała:

> Nie mówiąc o tym, że nawet palcówki wściekłego (za sorelcią) nie mają siły spra
                                            > wczej i onego nie zainteresowały, ani apetytu nie narobiły.

.............hihi.... Sorelcia na pewno wie jak to jest z tymi "palcowkami wscieklego" - i wg Sorelci, to jego urok jest... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                            • al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 23:28
                                              m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                                              >
                                              > > Nie mówiąc o tym, że nawet palcówki wściekłego (za sorelcią) nie mają sił
                                              > y spra
                                              > > wczej i onego nie zainteresowały, ani apetytu nie narobiły.
                                              >
                                              > .............hihi.... Sorelcia na pewno wie jak to jest z tymi "palcowkami wsci
                                              > eklego" - i wg Sorelci, to jego urok jest... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                              >

To ci dopiero na psa urokbig_grinbig_grinbig_grin
                                              • m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 19.10.13, 16:40
                                                al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                                                >

> > .............hihi.... Sorelcia na pewno wie jak to jest z tymi "palcowkam
                                                > i wsci
                                                > > eklego" - i wg Sorelci, to jego urok jest... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                > >
                                                >
                                                > To ci dopiero na psa urokbig_grinbig_grinbig_grin

Wiesz AL, a moze Wsciekly gra na pianinie i mu te "palcowki" falszywie wychodza ale Sorelci i tak sie podobaja... no podobno taki maz to skarb jest - taki co gra falszywie na pianinie? shock
                                                Zalezy co kto lubi... big_grin
                                                • al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 19.10.13, 16:44
                                                  m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                                                  >
                                                  > > m.maska napisała:
                                                  > >
                                                  >
                                                  > > > .............hihi.... Sorelcia na pewno wie jak to jest z tymi "pal
                                                  > cowkam
                                                  > > i wsci
                                                  > > > eklego" - i wg Sorelci, to jego urok jest... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  > > >
                                                  > >
                                                  > > To ci dopiero na psa urokbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  >
                                                  > Wiesz AL, a moze Wsciekly gra na pianinie i mu te "palcowki" falszywie wychodza
                                                  > ale Sorelci i tak sie podobaja... no podobno taki maz to skarb jest - taki co
                                                  > gra falszywie na pianinie? shock
                                                  > Zalezy co kto lubi... big_grin

No ale za to fałszywe palcówkowanie Sorelcia przepraszała mocno, czyli nie tak do końca jej to odpowiada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka