al-szamanka 05.09.13, 23:03 Pytam, bo teraz wszyscy robią coś dla kondycji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: co trenujecie? 05.09.13, 23:05 A ja leniwa jestem trenuje jazde samochodem... no i piesze wycieczki podczas "wycieczki"... zima jesli mi sie chce to wyciagam lyzwy i jade na lodowisko - musze po powrocie sprawdzic, czy nie zardzewialy Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? 05.09.13, 23:08 ale mozna i na silownie... jak ktos lubi wysilek i ma na to warunki... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? 05.09.13, 23:13 m.maska napisała: > ale mozna i na silownie... jak ktos lubi wysilek i ma na to warunki... > > Uff, ale się wyrobił. Myślisz, że tak wszyscy wyglądają po treningu? No i jeszcze coś, wygląda na to, że panowie ćwiczą bardzo skąpo odziani, a może w ogóle bez niczego Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? 05.09.13, 23:17 Najchętniej to ja sobie maszeruję na świeżym powietrzu - wczoraj 17km. W moich młodszych latach planowałam siłownię, ale doszłam do wniosku, że za drogo liczą sobie to stękanie przy poruszaniu przyrządami. Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? 05.09.13, 23:30 al-szamanka napisała: > Najchętniej to ja sobie maszeruję na świeżym powietrzu - wczoraj 17km. > W moich młodszych latach planowałam siłownię, ale doszłam do wniosku, że za dro > go liczą sobie to stękanie przy poruszaniu przyrządami. Oj licza sobie a jakze... widze jakimi samochodami podjezdzaja u nas pod te fitnesscluby... Czasami wpada mi do skrzynki taka reklama... 3 miesiace gratis... hahaha... trzy - gratis, ale umowe trzeba podpisac na caly rok - korzystac mozna potem do upadu, tylko czy bedzie sie chcialo? Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? 05.09.13, 23:25 al-szamanka napisała: > > Uff, ale się wyrobił. > Myślisz, że tak wszyscy wyglądają po treningu? > No i jeszcze coś, wygląda na to, że panowie ćwiczą bardzo skąpo odziani, a może > w ogóle bez niczego > Jesli pokazuja obrazki z takiej silowni, to zawsze faceci recznikami ocieraja pot... no to po co im jakas odziez? przepoci to a tak, umyc sie i tam musi... Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? 05.09.13, 23:27 ... ale jesli ma takie cialo jak ten na obrazku, to moze je pokazywac... czemu nie, gorzej jesli wyglada jakby mial napompowane muskuly, albo w ogole ich brak... tak zle i tak do kitu... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? 05.09.13, 23:36 m.maska napisała: > ... ale jesli ma takie cialo jak ten na obrazku, to moze je pokazywac... czemu > nie, gorzej jesli wyglada jakby mial napompowane muskuly, albo w ogole ich brak > ... tak zle i tak do kitu... Tak właśnie jest, co obrazek z pieskami znakomicie podkreśla. Odpowiedz Link
loczek62 Re: co trenujecie? 06.09.13, 07:51 Trochę chodziłem i jakoś nie zauważyłem ćwiczących bez koszulek. Zasada jest taka że trzeba być ubranym bo rozgrzany mięsień łatwo "przeziębić", a wtedy boli. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? 06.09.13, 10:53 loczek62 napisał: > Trochę chodziłem i jakoś nie zauważyłem ćwiczących bez koszulek. Zasada jest ta > ka że trzeba być ubranym bo rozgrzany mięsień łatwo "przeziębić", a wtedy boli. Podejrzewam, że ten na zdjęciu chciał tylko pokazać jak się natrenował. Ale wiem, że niektórzy mogą ćwiczyć latami i nic nie widać. Nieodpowiedni materiał zawsze pozostanie nieodpowiednim. Odpowiedz Link
loczek62 Re: co trenujecie? 06.09.13, 11:17 al-szamanka napisała: > Podejrzewam, że ten na zdjęciu chciał tylko pokazać jak się natrenował. Też tak pomyślałem. > Ale wiem, że niektórzy mogą ćwiczyć latami i nic nie widać. Święta racja. > Nieodpowiedni materiał zawsze pozostanie nieodpowiednim. Mój jest odpowiedni Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? 06.09.13, 11:20 Pewien madry czlowiek napisal w swojej ksiazce jak dajmey sie zlapac na reklamy i tanie chwyty... Jego znajomy, ktory cierpial na nadwage chcial sie tego pozbyc i uzyskac dobra sylwetke. Przygladajac sie plywakom, stwierdzil, ze ci maja najfajniejsze sylwetki, wiec zaczal trenowac plywanie - blad w mysleniu... oni mieli juz dobre sylwetki i dlatego trenowali plywanie Podobnie jest z tymi kremami do twarzy, z ciuchami i wszystkim innym - te modelki, ktore reklamuja te wszystkie kremy, one sa ladne, bo sa ladne a nie dlatego, ze uzywaja takich czy innych kremow... so zgrabne i atrakcyjne, bo takie sa a nie dlatego, ze zaloza na siebie ciuch takiej czy innej marki... tak wiec psu na bude te silownie... Odpowiedz Link
izydor88 Re: co trenujecie? 06.09.13, 11:52 Ćwiczenia z obciążeniem - na siłowni - są zalecane również osobom nieco starszym i szczupłym - płci obojga.Zapobiegają i pomagają w leczeniu osteoporozy. Niech każdy rusza się,jak lubi.Ważne,że nie gnije w fotelu Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? 06.09.13, 12:12 izydor88 napisała: > Ćwiczenia z obciążeniem - na siłowni - są zalecane również osobom nieco starszy > m i szczupłym - płci obojga.Zapobiegają i pomagają w leczeniu osteoporozy. > Niech każdy rusza się,jak lubi.Ważne,że nie gnije w fotelu Aaa, no to niech ci starsi chodzą i szarpią jednostajnie jakieś tam przyrządy... ja wolę ruch naturalny na świeżym powietrzu Odpowiedz Link
izydor88 Re: co trenujecie? 06.09.13, 12:44 "Gnicie w fotelu",to - niestety - moje ulubione zajęcie. Na szczęście NL nie pozwala mi zardzewiećTo są regularne piesze marszruty - po lesie i po górach. Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? 06.09.13, 12:48 izydor88 napisała: > "Gnicie w fotelu",to - niestety - moje ulubione zajęcie. ...hihi... do tego z kotami na kolanach... ale kocia "akupresure" masz gratis... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? 06.09.13, 12:09 m.maska napisała: > Pewien madry czlowiek napisal w swojej ksiazce jak dajmey sie zlapac na reklamy > i tanie chwyty... > Jego znajomy, ktory cierpial na nadwage chcial sie tego pozbyc i uzyskac dobra > sylwetke. Przygladajac sie plywakom, stwierdzil, ze ci maja najfajniejsze sylwe > tki, wiec zaczal trenowac plywanie - blad w mysleniu... oni mieli juz dobre syl > wetki i dlatego trenowali plywanie > Podobnie jest z tymi kremami do twarzy, z ciuchami i wszystkim innym - te model > ki, ktore reklamuja te wszystkie kremy, one sa ladne, bo sa ladne a nie dlatego > , ze uzywaja takich czy innych kremow... so zgrabne i atrakcyjne, bo takie sa a > nie dlatego, ze zaloza na siebie ciuch takiej czy innej marki... tak wiec psu > na bude te silownie... ale jak to brzmi - chodzę na siłownię... od razu widzi się umięśnionego, dużego osobnika Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: co trenujecie? 06.09.13, 16:28 Kompletnie nic, nie lubię sportu, żadnego. Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? 06.09.13, 16:57 No ja przed laty trenowalam szermierke i nawet bylam w tym niezla... mialam zawsze przewage nad przeciwnikami z innego klubu, bo bylam leworeczna a oni nie mieli wprawy w "takich walkach"... ale potem mi sie odpodobalo Odpowiedz Link
izydor88 Re: co trenujecie? 06.09.13, 18:28 Czasami można połączyć przyjemne z pożytecznym Zasugerowałam pewnej pani 80+ ,że bardzo dobrą gimnastyką jest taniec. - O,jak ja lubię tańczyć - powiedziała pani. I zarządziła w swoim Domu Dziennego Pobytu tańce. - Lekarz mi zlecił,bo taniec jest bardzo zdrowy - powiedziała swoim współtowarzyszom. I podobno tańczą A taniec faktycznie jest zdrowy - polepsza koordynację ruchów,wzmacnia mięśnie i więzadła itd.... - Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? 07.09.13, 10:11 izydor88 napisała: > Czasami można połączyć przyjemne z pożytecznym > Zasugerowałam pewnej pani 80+ ,że bardzo dobrą gimnastyką jest taniec. > - O,jak ja lubię tańczyć - powiedziała pani. > I zarządziła w swoim Domu Dziennego Pobytu tańce. > - Lekarz mi zlecił,bo taniec jest bardzo zdrowy - powiedziała swoim współtowarz > yszom. > I podobno tańczą > A taniec faktycznie jest zdrowy - polepsza koordynację ruchów,wzmacnia mięśnie > i więzadła itd.... > > - Oj, a ja całe życie jestem nietańcząca, a najśmieszniejsze że nigdy nie potrafiłam zrozumieć, jak taniec może sprawiać komuś przyjemność. Ja chodzę... nieprawdopodobnie szybko, szybciej niż niektórzy Biegaja Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: co trenujecie? 07.09.13, 12:39 Ja też chodzę szybko, nawet jedna osoba to raz skomentowała, że podziwia A czy sport to takie zdrowie? Nie trenuję nic, dużo przesiaduję przed komputerem, młodsza ode mnie o kilka lat dziewczyna (też przesiaduje nad komputerem, ale mniej) narzeka na bóle kręgosłupa mimo, że chodzi na basen co drugi dzień, a niedawno zaczęła i biegać, ja - nie trenująca, zero bóli. A dodatkowo jeszcze tamta ze względu na pobyt na basenie "złapała" pewną nieprzyjemną chorobę. Idę na trzecie piętro bez windy, nawet się nie zasapałam, po drodze mijam na oko młodsze o dekadę szczupłe młode dziewczyny ledwo łapiące oddech, jedna wzdycha do drugiej "O boże...". Jedyny ruch to fakt, że dużo chodzę (nie mam samochodu) i czasami spacery (niezbyt szybkie). Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? 07.09.13, 18:56 gazeta_mi_placi napisała: > Ja też chodzę szybko, nawet jedna osoba to raz skomentowała, że podziwia > A czy sport to takie zdrowie? Nie trenuję nic, dużo przesiaduję przed komputere > m, młodsza ode mnie o kilka lat dziewczyna (też przesiaduje nad komputerem, ale > mniej) narzeka na bóle kręgosłupa mimo, że chodzi na basen co drugi dzień, a n > iedawno zaczęła i biegać, ja - nie trenująca, zero bóli. > A dodatkowo jeszcze tamta ze względu na pobyt na basenie "złapała" pewną nieprz > yjemną chorobę. > Idę na trzecie piętro bez windy, nawet się nie zasapałam, po drodze mijam na ok > o młodsze o dekadę szczupłe młode dziewczyny ledwo łapiące oddech, jedna wzdych > a do drugiej "O boże...". > Jedyny ruch to fakt, że dużo chodzę (nie mam samochodu) i czasami spacery (niez > byt szybkie). > Bo teraz wszystko co młodsze to się wozi i dlatego po paru krokach dech traci. A przecież chodzenie to najbardziej naturalny sport. Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? 07.09.13, 13:16 al-szamanka napisała: > > Oj, a ja całe życie jestem nietańcząca, a najśmieszniejsze że nigdy nie potrafi > łam zrozumieć, jak taniec może sprawiać komuś przyjemność. > Ja chodzę... nieprawdopodobnie szybko, szybciej niż niektórzy Biegaja Bo do tanca to trzeba miec odpowiedniego partnera, zeby taniec sprawial przyjemnosc... Odpowiedz Link
loczek62 Re: co trenujecie? 07.09.13, 13:35 m.maska napisała: > Bo do tanca to trzeba miec odpowiedniego partnera, zeby taniec sprawial > przyjemnosc... Święta prawda Odpowiedz Link
leziox Re: co trenujecie? 13.09.13, 18:07 Cwiczylem kiedys troche roznych dziwnych sportow,w tej chwili to tylko chodze dosc sporo co zreszta wcale nie szkodzi.Do miasta mam ponad 2 km,wiec jakiekolwiek sprawy aby zalatwic to juz 5 km sie ma w nogach.Do sklepu w ktorym sprzedaja whisky taka jaka lubie,mam ponad 1,5 km pod góre,z powrotem za to mozna sie stoczyc,zwlaszcza z whisky w plecaku a rodzaj stoczenia sie zawsze mozna sobie wybrac. Z auta korzystam tylko jesli musze lub mam co do przewiezenia. Chodzenie to bardzo przyjemna rzecz. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? 14.09.13, 12:26 Z powodu mocnego przeziębienia i łykania antybiotyków, chwilowo trenuję leżenie w łóżku - we wtorek muszę być już fit... Paryż czeka. A zaraz potem Włochy. Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? 14.09.13, 13:53 Ja nie wiem, ze tez Ciebie zawsze dopada cos wtedy kiedy nie wolno Ci sie "rozlozyc"... fatum jakies czy co? Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? 10.10.13, 16:02 O Booooooooosze.... jak to wszyscy rzucili sie w wir pracy... a moze ta silownia ma taki zgubny wplyw? to ja sie grzecznie pytam, czy wszyscy byli na bezrobociu, kiedy WU o 5 rano zaczynal walic schody, windy, tudziez pisac inne bzdety w ilosci niepoliczalnej? a moze brak awantur po prostu niektorym odbiera wiatr z zagli i brak pomyslow... wszystko zostalo juz powiedziane - spotkanie sie "dokonalo" a po spotkaniu................ milosc tak jakby nagle oslabla - czyzby jednak rozczarowanie w realu? No... teraz podrzucilam temat i juz moze sie na nowo zagotowac Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? 10.10.13, 19:13 m.maska napisała: > Ja chyba mam dar przewidywania.... Raczej wywoływania do tablicy Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? 10.10.13, 21:50 Ale się wściekły przejął Twoim wywołaniem do tablicy, Maseczko Karlutka wołała, inni jej wtórowali... i nic. A Ty ledwo palcami pstryknęłaś i od razu się pojawił. Hihihi, hahaha. Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? 10.10.13, 21:54 ...widocznie bylam bardziej przekonujaca niz wszystkie watki swiadczace o "uwielbieniu na P." Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? 10.10.13, 22:01 m.maska napisała: > ... co to znaczy mieć siłę perswazji.... I to jaką siłę!!! Już 15min. potem był na forum... wyobrażam sobie jak bardzo się spieszył, bo z tej zadyszki więcej literówek nasadził niż to zazwyczaj bywa. No po prostu zasalutować chciał Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? 10.10.13, 22:04 ...no bo jak sie ktos juz przyzwyczai do wazeliny to jeszcze wiecej wazeliny juz nie pomoze, a jak mu dac kuksanca to podskakuje jak linoskoczek... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 16.10.13, 22:12 Jakie to tragiczne! Niektórzy po "wizycie na siłowni" nie są w stanie odnaleźć drogi, nawet tej do netu nie Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 16.10.13, 22:16 Bo to spotkanie przed ta silownia, to bylo takie fajne, ze boja sie w matrixie popsuc wrazenia z realu Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 16.10.13, 22:52 m.maska napisała: > Bo to spotkanie przed ta silownia, to bylo takie fajne, ze boja sie w matrixie > popsuc wrazenia z realu Nooo, niektóre spotkania dostarczają tyle uniesień, że trudno z nich się otrząsnąć, więc egzystuje się niejako w otępieniu Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 16.10.13, 22:53 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > Bo to spotkanie przed ta silownia, to bylo takie fajne, ze boja sie w mat > rixie > > popsuc wrazenia z realu > > > Nooo, niektóre spotkania dostarczają tyle uniesień, że trudno z nich się otrząs > nąć, więc egzystuje się niejako w otępieniu Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 16.10.13, 22:55 ... ale wiesz AL, jedno co mnie intryguje... "domowe spotkanie" mialo byc?... i co? o Pani Domu Karlutka zapomniala? hahaha.... a Jej zapomniec nie sposob.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 16.10.13, 22:58 m.maska napisała: > ... ale wiesz AL, jedno co mnie intryguje... "domowe spotkanie" mialo byc?... i > co? o Pani Domu Karlutka zapomniala? hahaha.... a Jej zapomniec nie sposob.... > To fakt, o Pani Domu... "Ani Mru-Mru" Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 16.10.13, 22:59 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > ... ale wiesz AL, jedno co mnie intryguje... "domowe spotkanie" mialo byc > ?... i > > co? o Pani Domu Karlutka zapomniala? hahaha.... a Jej zapomniec nie spos > ob.... > > > > To fakt, o Pani Domu... "Ani Mru-Mru" ... a Tobie AL, nie pomylilo sie to z nazwa kabaretu? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 16.10.13, 23:02 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > m.maska napisała: > > > > > ... ale wiesz AL, jedno co mnie intryguje... "domowe spotkanie" mia > lo byc > > ?... i > > > co? o Pani Domu Karlutka zapomniala? hahaha.... a Jej zapomniec ni > e spos > > ob.... > > > > > > > To fakt, o Pani Domu... "Ani Mru-Mru" > > ... a Tobie AL, nie pomylilo sie to z nazwa kabaretu? ------------------------------ Nie, nie pomyliło się Jak kabaret, to kabaret Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 16.10.13, 23:05 al-szamanka napisała: > ------------------------------ > > Nie, nie pomyliło się > Jak kabaret, to kabaret ...no masz racje... Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 17.10.13, 11:31 A ja mysle, ze rozczarowanie zalozyciela tym spotkaniem w realu bylo tak wielkie, ze mu sie zwyczajnie odechcialo... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 17.10.13, 11:34 m.maska napisała: > A ja mysle, ze rozczarowanie zalozyciela tym spotkaniem w realu bylo tak wielki > e, ze mu sie zwyczajnie odechcialo... Dokładnie wszystko na to wskazuje. I wiesz co... WCALE mu się nie dziwię Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 00:34 No.... trzeba tylko wiedziec jak, wywolac... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 11:54 m.maska napisała: > No.... trzeba tylko wiedziec jak, wywolac... Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 16:57 Trzeba wiedziec po prostu jak to zrobic, samo "nie ma" nie wystarczy - swoja droga zaczelysmy sie juz niepokoic, czy moze chory... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 20:03 m.maska napisała: > Trzeba wiedziec po prostu jak to zrobic, samo "nie ma" nie wystarczy - swoja dr > oga zaczelysmy sie juz niepokoic, czy moze chory... O ile mi wiadomo, tych nie ma, nie ma, nie ma, nie ma sporo było... i nie podziałało, ale wystarczyło u nas pstryknąć palcami Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 20:09 .... no moze niekoniecznie pstryknac, ale tak troche podpuscic... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 20:45 m.maska napisała: > .... no moze niekoniecznie pstryknac, ale tak troche podpuscic... na jedno wychodzi Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 20:45 al-szamanka napisała: > > O ile mi wiadomo, tych nie ma, nie ma, nie ma, nie ma sporo było... i ni > e podziałało, ale wystarczyło u nas pstryknąć palcami ...no ale to, ze nie ma, to kazdy widzial... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 21:11 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > > > O ile mi wiadomo, tych nie ma, nie ma, nie ma, nie ma sporo było.. > . i ni > > e podziałało, ale wystarczyło u nas pstryknąć palcami > > ...no ale to, ze nie ma, to kazdy widzial... ------------------------------------- Nie tylko widział... a jak się śmiał!!! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 21:47 ... i żadne nawoływania nie pomagały, żadne smary, śluzy i smarki Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 21:49 al-szamanka napisała: > ... i żadne nawoływania nie pomagały, żadne smary, śluzy i smarki ........... to ostatnie, to tez tam bylo? bleeeeee Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 22:50 Nie mówiąc o tym, że nawet palcówki wściekłego (za sorelcią) nie mają siły sprawczej i onego nie zainteresowały, ani apetytu nie narobiły. Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 23:02 al-szamanka napisała: > Nie mówiąc o tym, że nawet palcówki wściekłego (za sorelcią) nie mają siły spra > wczej i onego nie zainteresowały, ani apetytu nie narobiły. .............hihi.... Sorelcia na pewno wie jak to jest z tymi "palcowkami wscieklego" - i wg Sorelci, to jego urok jest... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 18.10.13, 23:28 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > Nie mówiąc o tym, że nawet palcówki wściekłego (za sorelcią) nie mają sił > y spra > > wczej i onego nie zainteresowały, ani apetytu nie narobiły. > > .............hihi.... Sorelcia na pewno wie jak to jest z tymi "palcowkami wsci > eklego" - i wg Sorelci, to jego urok jest... > To ci dopiero na psa urok Odpowiedz Link
m.maska Re: co trenujecie? O jejku... 19.10.13, 16:40 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > .............hihi.... Sorelcia na pewno wie jak to jest z tymi "palcowkam > i wsci > > eklego" - i wg Sorelci, to jego urok jest... > > > > To ci dopiero na psa urok Wiesz AL, a moze Wsciekly gra na pianinie i mu te "palcowki" falszywie wychodza ale Sorelci i tak sie podobaja... no podobno taki maz to skarb jest - taki co gra falszywie na pianinie? Zalezy co kto lubi... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: co trenujecie? O jejku... 19.10.13, 16:44 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > m.maska napisała: > > > > > > .............hihi.... Sorelcia na pewno wie jak to jest z tymi "pal > cowkam > > i wsci > > > eklego" - i wg Sorelci, to jego urok jest... > > > > > > > To ci dopiero na psa urok > > Wiesz AL, a moze Wsciekly gra na pianinie i mu te "palcowki" falszywie wychodza > ale Sorelci i tak sie podobaja... no podobno taki maz to skarb jest - taki co > gra falszywie na pianinie? > Zalezy co kto lubi... No ale za to fałszywe palcówkowanie Sorelcia przepraszała mocno, czyli nie tak do końca jej to odpowiada Odpowiedz Link