Dodaj do ulubionych

Świat paranoi

26.07.15, 19:22
"Lepiej zostawić za sobą świat paranoi" - napisała Siostrzyczka z właściwą sobie słodyczą...
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Świat paranoi 26.07.15, 19:32
      Tez uwazam, ze to doprawdy "genialna" konkluzja...
      • klara_izydor Re: Świat paranoi 26.07.15, 20:28
        "Genialna konkluzja?" - to za mało.
        Jeśli już dojdzie do procesów sądowych - ja też się włączę.
        Skierowałam już list do Łódzkiej Izby Lekarskiej i od kilku lat wiem,co jest grane,ale ....w razie potrzeby nie zamierzam milczeć....
        P.S.NL dostał list,że jeśli zapłaci 380zł - dostanie dyplom lekarza,cieszącego się "niezwykłym zaufaniem pacjentów"
        Duży ubaw...
        • m.maska Re: Świat paranoi 26.07.15, 21:27
          to takie cos mozna sobie kupic?... nawet niedrogo chca big_grin
        • rena-ta49 Re: Świat paranoi 27.07.15, 15:23
          klara_izydor napisała:

> "Genialna konkluzja?" - to za mało.
          > Jeśli już dojdzie do procesów sądowych - ja też się włączę.
          > Skierowałam już list do Łódzkiej Izby Lekarskiej i od kilku lat wiem,co jest gr
          > ane,ale ....w razie potrzeby nie zamierzam milczeć....
          > P.S.NL dostał list,że jeśli zapłaci 380zł - dostanie dyplom lekarza,cieszącego
          > się "niezwykłym zaufaniem pacjentów"
          > Duży ubaw...

Tanio można kupić tytuł "niezwykle zaufanego lekarza",
          ale o tym chyba jednak zdecydują pacjenci ,a nie żadne izby ?
          • klara_izydor Re: Świat paranoi 28.07.15, 17:29
            rena-ta49 napisała:
            > Tanio można kupić tytuł "niezwykle zaufanego lekarza",

Wystarczy dorzucić jeszcze stówkę i nobliwie wyglądający pan - wręczy ci ten dyplom w blasku fleszy wink
            Izby nie mają z tym nic wspólnego.Jest popyt na takie dyplomy i zdjęcia "z wręczania" - znajdzie się firma,która spełnia marzenia.
            A ten o skatologicznym poczuciu humoru - znowu każe,bo kazania to jego specjalność smile smile smile
    • m.maska Klaro, Klaro... 26.07.15, 23:38
      Od pierwszego pazdziernika w Dreznie bedzie wystawa Tutenchamun jego grobowiec i skarby... ogladalysmy te wystawe w Monachium - polecam... jest naprawde super zrobiona.

www.tut-ausstellung.com/
      • klara_izydor Re: Klaro, Klaro... 28.07.15, 17:39
        m.maska napisała:

> Od pierwszego pazdziernika w Dreznie bedzie wystawa Tutenchamun jego grobowiec
        > i skarby... ogladalysmy te wystawe w Monachium - polecam... jest naprawde super
        > zrobiona.
        >
        Dziękuję za informację,ale - im jesteśmy starsi,tym bardziej nas do natury ciągnie.
        Wczoraj spacerowaliśmy w okolicach odrzańskiego starorzecza i trafiliśmy na czaplę białą.Czaple siwe i żurawie obserwujemy w tym miejscu od wielu lat,ale czapli białej nigdy jeszcze nie spotkaliśmy.
        Sprawdziliśmy w internecie - faktycznie,w ostatnich latach zaczęły się pojawiać w Polsce - wcześniej Słowacja i Czechy stanowiły dla nich północną granicę.
        • al-szamanka Re: Klaro, Klaro... 28.07.15, 19:53
          klara_izydor napisała:

> m.maska napisała:
          >
          > > Od pierwszego pazdziernika w Dreznie bedzie wystawa Tutenchamun jego grob
          > owiec
          > > i skarby... ogladalysmy te wystawe w Monachium - polecam... jest naprawde
          > super
          > > zrobiona.
          > >
          > Dziękuję za informację,ale - im jesteśmy starsi,tym bardziej nas do natury ciąg
          > nie.
          > Wczoraj spacerowaliśmy w okolicach odrzańskiego starorzecza i trafiliśmy na cza
          > plę białą.Czaple siwe i żurawie obserwujemy w tym miejscu od wielu lat,ale czap
          > li białej nigdy jeszcze nie spotkaliśmy.
          > Sprawdziliśmy w internecie - faktycznie,w ostatnich latach zaczęły się pojawiać
          > w Polsce - wcześniej Słowacja i Czechy stanowiły dla nich północną granicę.

Nie wiem, czy ta jest biała, ale śliczna i początkowo to nawet nam się wydawało, że sztuczna. Na wyspie Mainau ją widziałyśmy smile

https://i61.tinypic.com/j61ll0.jpg
          • klara_izydor Re: Klaro, Klaro... 28.07.15, 20:13
            Piękna,ale nasza była cała biała.
            Podobnie,jak nasz Fikus.Podejrzewałam nawet,że to bocian - albinos,ale miała więcej wdzięku smile
            • m.maska Re: Klaro, Klaro... 28.07.15, 20:41
              A ja widzialam i szara i biala... za jednym podejsciem smile

https://fs1.directupload.net/images/user/150728/rsmoqki3.jpg
              • al-szamanka Re: Klaro, Klaro... 28.07.15, 20:43
                m.maska napisała:

> A ja widzialam i szara i biala... za jednym podejsciem smile
                >
                > https://fs1.directupload.net/images/user/150728/rsmoqki3.jpg

Ta szara stoi bardzo na baczność big_grin
                • m.maska Re: Klaro, Klaro... 28.07.15, 20:54
                  a ta? czyz ona nie jest niebieska?

https://fs2.directupload.net/images/user/150728/8xzw86do.jpg