klara_izydor 26.07.15, 19:22 "Lepiej zostawić za sobą świat paranoi" - napisała Siostrzyczka z właściwą sobie słodyczą... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Świat paranoi 26.07.15, 19:32 Tez uwazam, ze to doprawdy "genialna" konkluzja... Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Świat paranoi 26.07.15, 20:28 "Genialna konkluzja?" - to za mało. Jeśli już dojdzie do procesów sądowych - ja też się włączę. Skierowałam już list do Łódzkiej Izby Lekarskiej i od kilku lat wiem,co jest grane,ale ....w razie potrzeby nie zamierzam milczeć.... P.S.NL dostał list,że jeśli zapłaci 380zł - dostanie dyplom lekarza,cieszącego się "niezwykłym zaufaniem pacjentów" Duży ubaw... Odpowiedz Link
m.maska Re: Świat paranoi 26.07.15, 21:27 to takie cos mozna sobie kupic?... nawet niedrogo chca Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Świat paranoi 27.07.15, 15:23 klara_izydor napisała: > "Genialna konkluzja?" - to za mało. > Jeśli już dojdzie do procesów sądowych - ja też się włączę. > Skierowałam już list do Łódzkiej Izby Lekarskiej i od kilku lat wiem,co jest gr > ane,ale ....w razie potrzeby nie zamierzam milczeć.... > P.S.NL dostał list,że jeśli zapłaci 380zł - dostanie dyplom lekarza,cieszącego > się "niezwykłym zaufaniem pacjentów" > Duży ubaw... Tanio można kupić tytuł "niezwykle zaufanego lekarza", ale o tym chyba jednak zdecydują pacjenci ,a nie żadne izby ? Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Świat paranoi 28.07.15, 17:29 rena-ta49 napisała: > Tanio można kupić tytuł "niezwykle zaufanego lekarza", Wystarczy dorzucić jeszcze stówkę i nobliwie wyglądający pan - wręczy ci ten dyplom w blasku fleszy Izby nie mają z tym nic wspólnego.Jest popyt na takie dyplomy i zdjęcia "z wręczania" - znajdzie się firma,która spełnia marzenia. A ten o skatologicznym poczuciu humoru - znowu każe,bo kazania to jego specjalność Odpowiedz Link
m.maska Klaro, Klaro... 26.07.15, 23:38 Od pierwszego pazdziernika w Dreznie bedzie wystawa Tutenchamun jego grobowiec i skarby... ogladalysmy te wystawe w Monachium - polecam... jest naprawde super zrobiona. www.tut-ausstellung.com/ Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Klaro, Klaro... 28.07.15, 17:39 m.maska napisała: > Od pierwszego pazdziernika w Dreznie bedzie wystawa Tutenchamun jego grobowiec > i skarby... ogladalysmy te wystawe w Monachium - polecam... jest naprawde super > zrobiona. > Dziękuję za informację,ale - im jesteśmy starsi,tym bardziej nas do natury ciągnie. Wczoraj spacerowaliśmy w okolicach odrzańskiego starorzecza i trafiliśmy na czaplę białą.Czaple siwe i żurawie obserwujemy w tym miejscu od wielu lat,ale czapli białej nigdy jeszcze nie spotkaliśmy. Sprawdziliśmy w internecie - faktycznie,w ostatnich latach zaczęły się pojawiać w Polsce - wcześniej Słowacja i Czechy stanowiły dla nich północną granicę. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Klaro, Klaro... 28.07.15, 19:53 klara_izydor napisała: > m.maska napisała: > > > Od pierwszego pazdziernika w Dreznie bedzie wystawa Tutenchamun jego grob > owiec > > i skarby... ogladalysmy te wystawe w Monachium - polecam... jest naprawde > super > > zrobiona. > > > Dziękuję za informację,ale - im jesteśmy starsi,tym bardziej nas do natury ciąg > nie. > Wczoraj spacerowaliśmy w okolicach odrzańskiego starorzecza i trafiliśmy na cza > plę białą.Czaple siwe i żurawie obserwujemy w tym miejscu od wielu lat,ale czap > li białej nigdy jeszcze nie spotkaliśmy. > Sprawdziliśmy w internecie - faktycznie,w ostatnich latach zaczęły się pojawiać > w Polsce - wcześniej Słowacja i Czechy stanowiły dla nich północną granicę. Nie wiem, czy ta jest biała, ale śliczna i początkowo to nawet nam się wydawało, że sztuczna. Na wyspie Mainau ją widziałyśmy Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Klaro, Klaro... 28.07.15, 20:13 Piękna,ale nasza była cała biała. Podobnie,jak nasz Fikus.Podejrzewałam nawet,że to bocian - albinos,ale miała więcej wdzięku Odpowiedz Link
m.maska Re: Klaro, Klaro... 28.07.15, 20:41 A ja widzialam i szara i biala... za jednym podejsciem Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Klaro, Klaro... 28.07.15, 20:43 m.maska napisała: > A ja widzialam i szara i biala... za jednym podejsciem > > Ta szara stoi bardzo na baczność Odpowiedz Link