klara_izydor 07.03.16, 12:57 Jedzie sobie Duda, może znów się uda nartą zgrabnie skręcić, wyborców zachęcić... Ja???Ja nic nie zrobiłem,ja tylko siedziałem na tylnym siedzeniu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Sen Dudy 07.03.16, 13:17 Odnosnie tego snu, Klaro... mam nadzieje, ze jest jak zlota poswiata, a czas dmuchnie-chuchnie, poswiate odsloni i bedzie inaczej niz za zlodziejowania PO. Mamy za prezydenta mlodego, kulturalnego, inteligentnego Czlowieka... cieszmy sie! Chyba ze tesknisz za falszywymi usmieszkami lisopodobnych... to wtedy i Sen Zloty nie dla Ciebie Odpowiedz Link
vidavil-125 Re: Sen Dudy 07.03.16, 13:45 > Ja???Ja nic nie zrobiłem,ja tylko siedziałem na tylnym siedzeniu... Z czasów tamtej wojny i bombardowań Londynu: Facet siedzi na sedesie na piętrze, pół ściany przed chwilą odpadło. Pokazują się strażacy na drabinie. Facet mówi do strażaków, panowie to nie ja, ja tylko za sznurek od spłuczki. Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Sen Dudy 07.03.16, 13:50 Chyba dobrze by było,gdyby ten młody człowiek - nic nie mówił,niczego nie podpisywał,a tylko jeździł na nartach. Świetnie się wtedy prezentuje,zwłaszcza z tyłu. A ja - w przerwie między pracami - zabieram się do czytania artykułu Tomasza Lisa : PiSologia i psychologia Odpowiedz Link
m.maska Re: Sen Dudy 07.03.16, 13:59 Wiesz co Klaro... nie zycze Ci zebys sie kiedykolwiek w zyciu znalazla w podobnej sytuacji, peknieta opona, jadacy z naprzeciwka samochod na tym samym pasie - nie wiesz o czym piszesz ale dolaczasz do choru kpiarzy. Ach jak smiesznie, pekla opona.... to jest zwyczajnie zenujace te wszystkie komentarze i obojetnie czy takie cos spotkalo prezydenta czy zwyczajnego zjadacza chleba - gdyby ten pancerny samochod przelecial na druga strone i zmiezdzyl kilka samochodow i zabilk kilka osob, przy czy poniewaz byl pancerny jemu by sie nic nie stalo - to juz potrafie sobie wyobrazic to wycie... morderca. No skoro wyznacznikiem Twoich pogladow jest Lis - to.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Sen Dudy 07.03.16, 14:02 klara_izydor napisała: > Chyba dobrze by było,gdyby ten młody człowiek - nic nie mówił,niczego nie podpi > sywał,a tylko jeździł na nartach. > Świetnie się wtedy prezentuje,zwłaszcza z tyłu. > A ja - w przerwie między pracami - zabieram się do czytania artykułu Tomasza Li > sa : PiSologia i psychologia Nie przypomniam sobie zebys takie slowa pisala przy okazji bredni Komorowskiego - wtedy mowil madrze nawet jesli bylo to glupie... Czytaj Lisa, czytaj Zakowskiego - to rzeczywiscie odpowiednia lektura jest no i w koncu musza oni z czegos zyc - dotacje sie skonczyly - moze byc cienko. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Sen Dudy 07.03.16, 15:36 m.maska napisała: > klara_izydor napisała: > > > Chyba dobrze by było,gdyby ten młody człowiek - nic nie mówił,niczego nie > podpi > > sywał,a tylko jeździł na nartach. > > Świetnie się wtedy prezentuje,zwłaszcza z tyłu. > > A ja - w przerwie między pracami - zabieram się do czytania artykułu Toma > sza Li > > sa : PiSologia i psychologia > > Nie przypomniam sobie zebys takie slowa pisala przy okazji bredni Komorowskiego > - wtedy mowil madrze nawet jesli bylo to glupie... > Czytaj Lisa, czytaj Zakowskiego - to rzeczywiscie odpowiednia lektura jest no i > w koncu musza oni z czegos zyc - dotacje sie skonczyly - moze byc cienko. No nie, Maseczko, ja tych dwoch osobnikow najgorszemu wrogowi bym nie polecila. Odpowiedz Link
vidavil-125 Re: Sen Dudy 07.03.16, 15:40 „Cysorz to ma klawe życie” Jeśli prezydent jak tu czytam jest wystarczająco przystojny kulturalny i inteligentny to wyborca sika po nogach Problemy prezydenckie, jeśli są to inni mu rozwiążą i jako jego rozwiązanie podadzą. Aby się nie nudził to na narty lub oglądać konkurs skoków. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Sen Dudy 07.03.16, 15:48 vidavil-125 napisał: > „Cysorz to ma klawe życie” > > Jeśli prezydent jak tu czytam jest wystarczająco przystojny kulturalny i inteli > gentny > to wyborca sika po nogach Czy ktos tu mowi o sikaniu oprocz ciebie? I wiedz, ze gdyby ciebie wybrano na prezydenta, a bylbys porzadnym czlowiekiem... to nawet, nawet ciebie bym popierala. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Sen Dudy 07.03.16, 16:28 al-szamanka napisała: > vidavil-125 napisał: > > > „Cysorz to ma klawe życie” > > > > Jeśli prezydent jak tu czytam jest wystarczająco przystojny kulturalny i > inteli > > gentny > > to wyborca sika po nogach > > > Czy ktos tu mowi o sikaniu oprocz ciebie? > I wiedz, ze gdyby ciebie wybrano na prezydenta, a bylbys porzadnym czlowiekiem. > .. to nawet, nawet ciebie bym popierala. Cysorz to haratał w gałę ,a od czwartku odpoczywał w Zopott. Czy to nie ten Cysorz nazwał Komorowskiego pilnowaczem żyrandola? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Sen Dudy 07.03.16, 16:53 m.maska napisała: > klara_izydor napisała: > > > Chyba dobrze by było,gdyby ten młody człowiek - nic nie mówił,niczego nie > podpi > > sywał,a tylko jeździł na nartach. > > Świetnie się wtedy prezentuje,zwłaszcza z tyłu. > > A ja - w przerwie między pracami - zabieram się do czytania artykułu Toma > sza Li > > sa : PiSologia i psychologia > > Nie przypomniam sobie zebys takie slowa pisala przy okazji bredni Komorowskiego > - wtedy mowil madrze nawet jesli bylo to glupie... > Czytaj Lisa, czytaj Zakowskiego - to rzeczywiscie odpowiednia lektura jest no i > w koncu musza oni z czegos zyc - dotacje sie skonczyly - moze byc cienko. Każdy ma takie autorytety na jakie zasługuje. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Sen Dudy 07.03.16, 15:41 klara_izydor napisała: > Chyba dobrze by było,gdyby ten młody człowiek - nic nie mówił,niczego nie podpi > sywał,a tylko jeździł na nartach. Dlaczego ma nie podpisywac? Komorowski tez to robil i nigdy nie mialas do niego o to pretensji chociaz podpisywal wszystko co mu tylko PO pod nos podsunelo i tym samym przyczynil sie do najwiekszego zlodziejstwa w tym kraju > A ja - w przerwie między pracami - zabieram się do czytania artykułu Tomasza Li > sa : PiSologia i psychologia No nie rozsmieszaj mnie, Klaro, Lis i psychologia? Rownie dobrze moglby rozprawiac o powiklaniach reumatoidalnych. Nie mow, ze sluchalabys z uwaga i brala go na powaznie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Sen Dudy 07.03.16, 16:36 al-szamanka napisała: > klara_izydor napisała: > > > Chyba dobrze by było,gdyby ten młody człowiek - nic nie mówił,niczego > nie podpi > > sywał,a tylko jeździł na nartach. > > Dlaczego ma nie podpisywac? Komorowski tez to robil i nigdy nie mialas do niego > o to pretensji chociaz podpisywal wszystko co mu tylko PO pod nos podsunelo i > tym samym przyczynil sie do najwiekszego zlodziejstwa w tym kraju > > > A ja - w przerwie między pracami - zabieram się do czytania artykułu Toma > sza Li > > sa : PiSologia i psychologia > > No nie rozsmieszaj mnie, Klaro, Lis i psychologia? Rownie dobrze moglby rozpraw > iac o powiklaniach reumatoidalnych. Nie mow, ze sluchalabys z uwaga i brala go > na powaznie. Komorowski przez 5 lat pilnował żyrandola ,a jak pilnowanie się skończyło to ten pałac ogołocił! To komuszkom nie przeszkadza. Cysorz-leń na którym poznali się szybko w Brukseli, rozgrabił i sprzedał Polskę za stanowisko w UE Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Sen Dudy 07.03.16, 16:50 klara_izydor napisała: > Chyba dobrze by było,gdyby ten młody człowiek - nic nie mówił,niczego nie podpi > sywał,a tylko jeździł na nartach. > Świetnie się wtedy prezentuje,zwłaszcza z tyłu. > A ja - w przerwie między pracami - zabieram się do czytania artykułu Tomasza Li > sa : PiSologia i psychologia Jeśli nie bredzi o bigosowaniu i pilnowaniu żony do prezydenta Obamy,jak poprzednik to niech mówi.Zna języki i nie musi bredzić o "braku zgody na brak zgody!!! Odpowiedz Link
super.halusia Re: Sen Dudy 07.03.16, 17:18 klara_izydor 07.03.16, 12:57 Link Podziel się Cytuj Odpowiedz Jedzie sobie Duda, może znów się uda nartą zgrabnie skręcić, wyborców zachęcić... Ja???Ja nic nie zrobiłem,ja tylko siedziałem na tylnym siedzeniu... Klaro,przecież możesz sama sobie pośmigać na nartach. I posiedzieć sobie na tylnym siedzeniu Odpowiedz Link
super.halusia Re: Sen Dudy 07.03.16, 17:20 klara_izydor Klaro,przecież możesz sama sobie pośmigać na nartach. I posiedzieć sobie na tylnym siedzeniubig_grin Nikt Ci nie broni,co zazdrościsz??????? Odpowiedz Link
klara_izydor Re: Sen Dudy 07.03.16, 17:41 Ja,Halusiu,często śnię o fruwaniu. Idę sobie,idę i nagle czuję,że frunę - tak 20 cm nad ziemią. Ot sny małego nielota. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Brąnek to szuuusował 08.03.16, 06:06 A ja, bez snów złotych, jadę za godzinę na dwudniowy dokształt do Sankt Gilgen... a śnieg pada... Odpowiedz Link