Dodaj do ulubionych

Petru - bełkot

10.03.16, 14:42
Czy ludzie, ktorzy maja ambicje byc politykami nie powinni sie najpierw udac do logopedy, ktory nauczy ich mowic zrozumiale, ktory pomoze im wyzbyc sie belkotu? Petru, Rzeplinski - oni potrzebuja tlumaczy... Petru sprawia na mnie wrazenie jakby byl nieustannie w biegu i tylko po drodze wyrzucal w bok slowa z siebie - to jakas paranoja jest.
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Petru - bełkot 10.03.16, 14:43
      Jezyk nie nadaza za tym co pomysli glowa... a co pomysli, to moze lepiej gdyby polknal w calosci a nie tylko kawalkami...
    • rena-ta49 Re: Petru - bełkot 10.03.16, 17:43
      Ja to nazywam "złote myśli gieniusza"
      przedwczoraj znów "błysnął"
      https://pbs.twimg.com/media/CdAaQMOUYAASZVz.jpg
      to tylko jedna z jego złotych myśli,u mnie wątek z debilizmami które bełkoczesmile
      • m.maska Re: Petru - bełkot 10.03.16, 18:21
        Juz lepiej niech pisze, bo jego dykcja jest fatalna...
        • m.maska Re: Petru - bełkot 10.03.16, 18:22
          Wyraznie pisze szybciej niz mysli... jak to wynika z powyzszego wpisu na TT
          • al-szamanka Re: Petru - bełkot 10.03.16, 19:45
            Petru nawet z fryzur, przypomina mi pewnego kolegę z liceum, który dużo gadał, ale większość mądrych nauczycieli, w odróżnieniu od niepojętnych uczniów, nie rozpoznała, że to tylko pustosłowie.
            • m.maska Re: Petru - bełkot 10.03.16, 21:43
              No w przypadku Petru ludzie myslacy zauwazyli, ze facet chyba dlatego wydaje z siebie ten niezrozumialy belkot z predkoscia karabinu maszynowego zeby trudniej bylo sie zorientowac ze bredzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka