Dodaj do ulubionych

zmiana czasu

30.10.16, 10:52
wiadomosci.onet.pl/kraj/zmiana-czasu-w-2016-kiedy-zmiana-czasu-z-zimowego-na-letni/0qtrjk
Może godzinę dłużej nie spałam, ale właśnie o tę godzinę dłużej poleżałam w łóżku... i teraz zupełnie jestem wybita z rytmu, chyba będę leniuchować całą niedzielę.
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: zmiana czasu 30.10.16, 11:29
      A u mnie bardzo ladna sloneczna niedziela... smile
      • al-szamanka Re: zmiana czasu 30.10.16, 11:41
        W Salzburgu tzw. Hochnebel, czyli równie dobrze może być przez cały dzień szaro, jak i to, że wiatry opadające z Untersbergu wzniosą się ku niebu, rozwieją mgłę i znienacka przebije się słońce.
        • m.maska Re: zmiana czasu 30.10.16, 15:00
          A teraz to u mnie jest tak piekna pogoda, ze az trudno uwierzyc, niebo jak w Granadzie - bo to mam jeszcze w pamieci...
    • m.maska Re: zmiana czasu 30.10.16, 12:40
      al-szamanka napisała:

> wiadomosci.onet.pl/kraj/zmiana-czasu-w-2016-kiedy-zmiana-czasu-z-zimowego-na-letni/0qtrjk
      > Może godzinę dłużej nie spałam, ale właśnie o tę godzinę dłużej poleżałam w łóż
      > ku... i teraz zupełnie jestem wybita z rytmu, chyba będę leniuchować całą niedz
      > ielę.

Dodali Ci jedna godzine, a Ty chcesz leniuchowac cal niedziele... smile
      • al-szamanka Re: zmiana czasu 31.10.16, 08:59
        Ale się dzisiaj z łóżeczka wychodzić nie chciało...
        • al-szamanka Re: zmiana czasu 01.11.16, 05:26
          Ach, jak ja nie lubię wstawać o tak wczesnej porze, ale pocieszam się, że przed zmianą czasu byłoby jeszcze wcześniej big_grin
          • al-szamanka Re: zmiana czasu 02.11.16, 09:35
            Wolny dzień, zmiana czasu, a ja w tym burym, przymglonym czasie jakoś znaleźć się nie mogę... najlepiej z łóżka nie wyłazić i tak obie przysypiać... ale terminy gonią sad
            • m.maska Re: zmiana czasu 02.11.16, 10:59
              A u mnie jest bardzo ladnie... zawsze jest szansa, ze i u Ciebie sie przetrze wink dzien jest dlugi
              • al-szamanka Re: zmiana czasu 04.11.16, 05:54
                Ziiiiiiimno... za oknem zaledwie +1°C... wolałabym nie iść do pracy.
                Ale muszę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka