al-szamanka 13.06.23, 17:31 Wlasnie ogladam www.youtube.com/watch?v=xU0rMELI_gc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: RESET 13.06.23, 18:19 m.maska napisała: > Masz waleriane pod reka? > A tam pod reka, potrojna dawka juz w zoladku, bo mi nerwy tak łomocza jak nigdy dotad. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 13.06.23, 17:55 O rany!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i teraz wiadomo dlaczego Tusk, to czlowiek Putina w Warszawie. Ale.... hmm, pomimo ze Tusk dwoi sie i troi, to rozkazow nie udaje mu sie wypelnic... i stad ten zwierzecy strach w jego oczach, dobrze pamieta, co sie stalo z Litwinienka. Odpowiedz Link
m.maska Re: RESET 13.06.23, 18:01 Litwinienko byl po drugiej stronie, Tusk byl posluszny i wykonywal polecenia, takich sie nie usuwa. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 13.06.23, 18:21 Zawsze bylam przekonana na 100%, ze katastrofa smolenska to sprawka Putina... teraz juz pewna jestem na milion% Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 13.06.23, 18:26 Sikorski latal do Moskwy, Tusk latal i zadnej katastrofy nie bylo, ledwo to zrobil Kaczynski i BUCH. Jak strasznie musial go Putin nienawidzic, takze za te slowa wypowiedziane w Gruzji - w austriackiej telewizji slyszalam ze w 2022 roku wlasnie dlatego Lech Kaczynski byl najczesciej cytowanym czlowiekiem na swwiecie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 13.06.23, 19:30 Ja obejrzałam wczoraj.Od wczoraj lewactwo wyje ,chociaż czytam ,że przyszłotygodniowy odcinek ma być jeszcze mocniejszy.To wczorajsze i dzisiejsze wycie to ponoć skomlenie, przed prawdziwym wyciem Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 13.06.23, 19:54 U Sikorskiego i Apelbaun telefon grzeje się do czerwoności Jest oświadczenie Centrum Monitoringu Wolności Prasy SDP Centrum Monitoringu Wolności Prasy SDP przekazało za pośrednictwem swojej strony internetowej, że zapewnia wsparcie dla autorów serialu dokumentalnego i będzie bronić ich prawa do przedstawiania autorskiej wersji przedstawianych zdarzeń. „Autorzy filmu z całą pewnością działali w obronie społecznie uzasadnionego interesu oraz wypełnili obowiązek zachowania szczególnej staranności i rzetelności przy zbieraniu i wykorzystywaniu materiałów prasowych. Ta staranność i rzetelność przejawia się w prawidłowej weryfikacji materiału, który został opublikowany. Dlatego CMWP SDP zapowiada wsparcie dziennikarzy i udzielenie im nieodpłatnej pomocy prawnej, jeśli tylko zaistnieje taka potrzeba” – oświadczono. www.tysol.pl/a105682-burza-po-emisji-pierwszego-odcinka-serialu-reset-jest-oswiadczenie-centrum-monitoringu-wolnosci-prasy-sdp Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 13.06.23, 20:29 rena-ta49 napisała: > Ja obejrzałam wczoraj.Od wczoraj lewactwo wyje ,chociaż czytam ,że przyszłotygo > dniowy odcinek ma być jeszcze mocniejszy.To wczorajsze i dzisiejsze wycie to po > noć skomlenie, przed prawdziwym wyciem O rany, nie wytrzymam! To jeszcze tyle czekania! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 14.06.23, 07:19 Hoho, wczoraj, gdy otworzylam na YT Reset ogladalo go niespelna 2tys. ludzi. W tej chwili jest juz prawie 100tys. Zainteresowanie jest! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 14.06.23, 20:13 al-szamanka napisała: > Hoho, wczoraj, gdy otworzylam na YT Reset ogladalo go niespelna 2tys. ludzi. W > tej chwili jest juz prawie 100tys. Zainteresowanie jest! > A teraz 150tys.! A ile juz ludzi obejrzalo w tv etc. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 15.06.23, 18:34 W dniu emisji podobno obejrzało 1,5 mln. widzów ,zapewne drugie tyle obejrzało powtórkę ,bo z różnych względów nie mogli ogladac pierwszej emisji no i jeszcze ci,którzy np. nie mają telewizorów ,a oglądają w necie. Zainteresowanie jest. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 15.06.23, 21:03 rena-ta49 napisała: > W dniu emisji podobno obejrzało 1,5 mln. widzów ,zapewne drugie tyle obejrzało > powtórkę ,bo z różnych względów nie mogli ogladac pierwszej emisji no i jeszcze > ci,którzy np. nie mają telewizorów ,a oglądają w necie. Zainteresowanie jest. Bardzo mnie to cieszy. Wiele waznych informacji blednie z czasem, zapomina sie... a tu taka koncentracja wiadomosci na raz. Odpowiedz Link
m.maska Re: RESET 16.06.23, 09:38 I tak z dnia na dzien, znow przybylo kolejnych 100tys. To dobrze, niech Polacy wiedza co im "polski" premier na uslugach u Niemcow szykowal. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 16.06.23, 13:25 m.maska napisała: > I tak z dnia na dzien, znow przybylo kolejnych 100tys. To dobrze, niech Polacy > wiedza co im "polski" premier na uslugach u Niemcow szykowal. > A Rachon zapowiadajac dzisiaj nastepny odcinek zrobil bardzo tajemnicza mine i sprytnie sie usmiechal... mysle, ze jest na co czekac! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 19.06.23, 21:21 m.maska napisała: > A jutro kolejny odcinek... > Wlasnie czekam jak na szpilkach... jeszcze pare minut. Odpowiedz Link
m.maska Re: RESET 19.06.23, 23:15 Szok... dyletanci i SB-cy na uslugach ruskich zabrali sie za polityke. Odpowiedz Link
m.maska Re: RESET 19.06.23, 23:17 Oszukiwali prezydenta - to nie do pomyslenia, ze ta kanalia w ogole jeszcze jest w polskiej polityce. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 20.06.23, 07:50 m.maska napisała: > Ruscy rozgrywali ich jak dzieci... > Podejrzewam, ze po czesci byl to niemiecki rozkaz... dac sie rozegrac dla dobra Rzeszy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 21.06.23, 07:30 m.maska napisała: > Oszukiwali prezydenta - to nie do pomyslenia, ze ta kanalia w ogole jeszcze jes > t w polskiej polityce. > W tym kontekscie nasuwa się pytanie ,czy to wtedy zaplanowane zostało zamordowanie PJK,który był dla nich bardzo niewygodny. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 08.07.23, 20:06 m.maska napisała: > Oszukiwali prezydenta - to nie do pomyslenia, ze ta kanalia w ogole jeszcze jes > t w polskiej polityce. > Dlatego nakręcili przemysł pogardy. Wyśmiewali, że "niski i nienowoczesny". Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 20.06.23, 07:51 m.maska napisała: > Szok... dyletanci i SB-cy na uslugach ruskich zabrali sie za polityke. > I to tacy SB-cy, ktorzy mysleli tylko po rusku, bo to ruskie i szkolily. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 22.06.23, 07:04 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > Szok... dyletanci i SB-cy na uslugach ruskich zabrali sie za polityke. > > > I to tacy SB-cy, ktorzy mysleli tylko po rusku, bo to ruskie i szkolily. > > Niektórzy do dziś myślą po rusku. Pamietacie ,że Państwowa Komisja Wyborcza jeździła do Moskwy się szkolić, jeszcze w 2015 roku? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 22.06.23, 07:10 To z wczorajszego art. na Der Onet,który szybko usunieto! Teraz ponoć dostepny jest tylko w wersji płatnej!! Tak się Tuskowi POmaga. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 22.06.23, 08:11 rena-ta49 napisała: > To z wczorajszego art. na Der Onet,który szybko usunieto! Teraz ponoć dostepny > jest tylko w wersji płatnej!! Tak się Tuskowi POmaga. I tu wyraznie widac, jakim zamierzonym bledem rzadu Mazowieckiego byla gruba kreska. I dlatego wykopano Olszewskiego. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 22.06.23, 08:07 rena-ta49 napisała: > Niektórzy do dziś myślą po rusku. Pamietacie ,że Państwowa Komisja Wyborcza jeź > dziła do Moskwy się szkolić, jeszcze w 2015 roku? Ooooo, tego nie wiedzialam!!! Ale to znaczy, ze skonczylo sie wraz z przegrana PO. Odpowiedz Link
m.maska Re: RESET 22.06.23, 09:22 al-szamanka napisała: > rena-ta49 napisała: > > > Niektórzy do dziś myślą po rusku. Pamietacie ,że Państwowa Komisja Wyborc > za jeź > > dziła do Moskwy się szkolić, jeszcze w 2015 roku? > > Ooooo, tego nie wiedzialam!!! > Ale to znaczy, ze skonczylo sie wraz z przegrana PO. > > Mialy byc wybory po rusku... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 22.06.23, 20:43 m.maska napisała: > > Mialy byc wybory po rusku... Dlatego ruski mowili ze Tusk to ich czlowiek w Warszawie, wiedzieli ze im nie podskoczy, a komunistka Merkelowa, wypelniajaca rozkazy Moskwy, wsadzila go na brukselski stolek, gdyz wiedziala, ze nikt inny nie bedzie tak dobrze lizal ruskie i niemieckie d..y. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 26.06.23, 09:01 Dzisiaj o 21.30 trzecia czesc. Ciekawosc mnie juz zzera, no ale przedtem trzeba odpracowac caly dzien. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 27.06.23, 06:54 No i teraz widac na 1000%, ze lemingi sa po stronie kompletnego nieudacznika politycznego, lesera, tumiwisisty i sluzalczego ruskiego glupka. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 04.07.23, 09:09 al-szamanka napisała: > Nastepny odcinek wlasnie leci. > Ogladamy? > No to mamy calkowity obraz nieudolnosci politykow lewactwa, ich zeszmacenia, prymitywnej buty... i zdrady. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 06.07.23, 08:47 Rachon zapowiada nastepny odcinek Resetu... ma byc o Gruzji i strzalach do prezydentow. Odpowiedz Link
m.maska Re: RESET 08.07.23, 20:07 rena-ta49 napisała: > Dlatego Radek nie lubi ostatnio poniedziałków? > nie tylko on... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 10.07.23, 21:21 m.maska napisała: > rena-ta49 napisała: > > > Dlatego Radek nie lubi ostatnio poniedziałków? > > [img]https://pbs.twimg.com/media/F0famhSWAAAhAdM?format=jpg&name=small[/i > mg] > > nie tylko on... > > O tak,jest jeszcze kilku ....nie lubiących poniedziałków Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 11.07.23, 15:18 Wkurzylam sie wczoraj Resetem tak bardzo, ze gdyby w nocy nawinal mi sie pod reke tfusk, to rozszarpalabym go na strzepy i podeptala jak najgorszego robala, ktorym zreszta jest. Odpowiedz Link
m.maska Re: RESET 11.07.23, 16:24 Ja nie bardzo rozumiem dlaczego ten czlowiek jeszcze nie stanal przed Trybunalem Stanu? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 11.07.23, 21:37 m.maska napisała: > Ja nie bardzo rozumiem dlaczego ten czlowiek jeszcze nie stanal przed Trybunale > m Stanu? > Jeszcze przyjdzie ten dzien, tacy ludzie dobrze nie koncza. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 11.07.23, 21:59 Nie tylko Ty się wkurzałas oglądajac wczorajszy odcinek.Dla normalnych Polaków to niepojęte,że ta ruda szuja już wtedy był zdolny do takich podłości.Trybunsl Stanu czeka go wcześniej niż później. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 13.07.23, 06:56 „Z premierem Putinem przypilnujemy, by nikt piachu w tryby nie sypał” I przypilnowali.... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 17.07.23, 21:16 Jesteście gotowi,to już za kilkanaście minut twitter.com/DudeOfPoland/status/1680998382410539009 Odpowiedz Link
m.maska Re: RESET 18.07.23, 11:30 Jakies wnioski? ja mam takie: Putin Tuska i Sikorskiego wytrzaskal po pyskach, na koniec splunal im w te pyski a oni stwierdzili, ze milo bylo. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 19.07.23, 17:18 m.maska napisała: > Jakies wnioski? ja mam takie: Putin Tuska i Sikorskiego wytrzaskal po pyskach, > na koniec splunal im w te pyski a oni stwierdzili, ze milo bylo. > Zauważyliście jak pieknie ryza menda prosiła o poparcie na stanowisko Sekretarza Generalnego Rady Europy dla Cimoszewicza/TW Carex/SB, aparatczyka PZPR, syna bandyty z NKWD ? twitter.com/bp_martyna/status/1681029377709035521 Tym razem się nie udało,ale Schetyna wszystkich TW uhonorował,i umieścił ich na listach. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 19.07.23, 17:18 m.maska napisała: > Jakies wnioski? ja mam takie: Putin Tuska i Sikorskiego wytrzaskal po pyskach, > na koniec splunal im w te pyski a oni stwierdzili, ze milo bylo. > Zauważyliście jak pieknie ryza menda prosiła o poparcie na stanowisko Sekretarza Generalnego Rady Europy dla Cimoszewicza/TW Carex/SB, aparatczyka PZPR, syna bandyty z NKWD ? twitter.com/bp_martyna/status/1681029377709035521 Tym razem się nie udało,ale Schetyna wszystkich TW uhonorował,i umieścił ich na listach. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 19.07.23, 17:19 m.maska napisała: > Jakies wnioski? ja mam takie: Putin Tuska i Sikorskiego wytrzaskal po pyskach, > na koniec splunal im w te pyski a oni stwierdzili, ze milo bylo. > Zauważyliście jak pieknie ryza menda prosiła o poparcie na stanowisko Sekretarza Generalnego Rady Europy dla Cimoszewicza/TW Carex/SB, aparatczyka PZPR, syna bandyty z NKWD ? twitter.com/bp_martyna/status/1681029377709035521 Tym razem się nie udało,ale Schetyna wszystkich TW uhonorował,i umieścił ich na listach. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 20.07.23, 09:19 m.maska napisała: > Jakies wnioski? ja mam takie: Putin Tuska i Sikorskiego wytrzaskal po pyskach, > na koniec splunal im w te pyski a oni stwierdzili, ze milo bylo. > Malo tego, oni jeszcze swoim zachowaniem prosili o wiecej. Ponizyl ich niesamowicie, a oni w zamian lizali mu nadal d*pe. Odpowiedz Link
m.maska Re: RESET 22.08.23, 23:52 Dzisiaj kolejny odcinek REsetu... no coz, wtedy Tusk musial czekac az Putin zdejmie marynarke sam, Putin jeszcze nie wiedzial o tym, ze Tusk ma wprawe w zakladaniu marynarek, pewnie moglby Putinowi pomóc tez w zdejmowaniu, wtedy szybciej by wsiadl do limuzyny. Odpowiedz Link
m.maska Re: RESET 22.08.23, 23:54 A swoja droga wstrzasajace jak Tusk prowadzil polityke, nawet dla laika widac jak na dloni, ze o polityce ma on pojecie zadne, dlatego mogl jedynie wypelniac polecenia z Berlina albo z Moskwy, bo sam jest po prostu niezdolny do polityki. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 23.08.23, 20:26 Ogladalam! Az wlosy staja deba na sama mysl, co by te lewackie nieudaczniki jeszcze zrobily, gdyby nadal byly u wladzy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 27.08.23, 07:59 m.maska napisała: > Dzisiaj kolejny odcinek REsetu... no coz, wtedy Tusk musial czekac az Putin zde > jmie marynarke sam, Putin jeszcze nie wiedzial o tym, ze Tusk ma wprawe w zakla > daniu marynarek, pewnie moglby Putinowi pomóc tez w zdejmowaniu, wtedy szybciej > by wsiadl do limuzyny. > Tak Merkel jak i Putin trzymali Tuska na krótkiej smyczy. Należy jednak przyznać, że "ułożyli" go całkiem nieźle. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 29.08.23, 18:10 𝟐𝟏.𝟏𝟎 - Reset film dokumentalny odc. 9 : „𝐒𝐦𝐨𝐥𝐞𝐧́𝐬𝐤 - 𝐨𝐝𝐝𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐨𝐰𝐨𝐝𝐲” Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 29.08.23, 19:49 rena-ta49 napisała: > 𝟐𝟏.𝟏𝟎 - Reset film dokumentalny odc. 9 : „𝐒𝐦𝐨𝐥𝐞𝐧́𝐬𝐤 - 𝐨𝐝𝐝𝐚𝐧𝐞 > 𝐝𝐨𝐰𝐨𝐝𝐲” Nie dam rady obejrzec, bo na nocnym dyzurze jestem... ale na pewno predzej czy pozniej beda powtarzac. Odpowiedz Link
m.maska Re: RESET 30.08.23, 14:53 rena-ta49 napisała: > 𝟐𝟏.𝟏𝟎 - Reset film dokumentalny odc. 9 : „𝐒𝐦𝐨𝐥𝐞𝐧́𝐬𝐤 - 𝐨𝐝𝐝𝐚𝐧𝐞 > 𝐝𝐨𝐰𝐨𝐝𝐲” To jest po prostu horror, Tusk powinien stanac przed Trybunalem Stanu a nie szykowac sie na prezydenta... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 06.09.23, 16:18 Kto we wczorajszym Resecie slyszal strzaly, a kto odglosy przypoiminajace wystrzaly? Odpowiedz Link
m.maska Re: RESET 06.09.23, 21:16 Kto by pomyslal, ze juz na pogrzebie cmentarne hieny zaczely urzadzac szalenczy taniec - nie zyje ten, ktory przeszkadzal im najbardziej w podporzadkowaniu Polski Rosji, a zginal, bo im w tym wlasnie przeszkadzal. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 07.09.23, 19:54 m.maska napisała: > Kto by pomyslal, ze juz na pogrzebie cmentarne hieny zaczely urzadzac szalenczy > taniec - nie zyje ten, ktory przeszkadzal im najbardziej w podporzadkowaniu Po > lski Rosji, a zginal, bo im w tym wlasnie przeszkadzal. > Pamietam, ze sikali na znicze jak psy! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 06.09.23, 21:16 al-szamanka napisała: > Kto we wczorajszym Resecie slyszal strzaly, a kto odglosy przypoiminajace wystr > zaly? > Nie miałam okazji obejrzeć ,na urlopie odcinam się od polityki,ale po powrocie na że nadrobię zaległości. Pozdrawiam z nad pięknego polskiego wybrzeża. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 10.09.23, 20:50 www.wolna-polska.com/wp-content/uploads/2020/02/1-12.jpg?fbclid=IwAR3OKXlWcWpzPcixDx6xMJHi8VzRYw-Me-91HrYsHClxNZEavARCbu6fctY Strzaly byly, ale ten kolezka agentow STASI mial to zawsze gdzies i sciskal sie w podziekowaniach z Putinem. Odpowiedz Link
m.maska Re: RESET 11.09.23, 20:20 Ja ten film widzialam zaraz po katastrofie i tez slyszalam strzaly. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 11.09.23, 20:20 Jeśli ten łatwy w hodowli szatniarz nawet w/s podwyższenie wieku emerytalnego Polakom konsultował się z Merkel,to co można o tym podnóżku Putina i Merkel mówić? Kanalia! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 11.09.23, 20:55 m.maska napisała: > > Eeee ja tam mysle, ze nic go nie zadusi, bo wczesniej zupelnie przypadkowo spadnie z 12-ego pietra. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 12.09.23, 20:34 Chlip, chlip, dzisiaj nastepny Reset, a ja ogladac nie moge, bo w pracy na dyzurze siedze Odpowiedz Link
m.maska Re: RESET 13.09.23, 11:07 To sie w glowie nie miesci... pomniki sowieckim oprawcom stawiali, moze z milosci do Niemcow im tez powinni postawic. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 13.09.23, 20:32 m.maska napisała: > To sie w glowie nie miesci... pomniki sowieckim oprawcom stawiali, moze z milos > ci do Niemcow im tez powinni postawic. > Szukalam powtorki na YT, ale albo nie trafilam albo jeszcze nie ma. Odpowiedz Link
m.maska Re: RESET 27.09.23, 14:21 Z odcinka na odcinek rysuje sie coraz gorszy obraz Polski z czasow rzadow Tuska... Tusk, ktory zajmuje sie kibicami i ich prywatnymi rozmowami... moja mama opowiadala mi, ze za Bieruta musialo sie uwazac do kogo co sie mowi... i Tusk, ktory chcial Zakajewa wydac na smierc - no coz, czy mozna sie dziwic, ze nawet nie mial watpliwosci, kiedy w "wypadku" zginal polski Prezydent i 96 innych osob. Odpowiedz Link
m.maska Re: RESET 04.10.23, 01:45 Kazdy kolejny odcinek oslabia mnie coraz bardziej... ci nieudacznicy, ktorzy tanczyli i podskakiwali jak im Ruscy zagrali, az dziw, ze Polska nie zostala wypieprzona z NATO, przeciez te patalachy podpisali, ze beda ruskim donosic tego o czym dowiedza sie w NATO... potraficie sobie wyobrazic jakie haki maja Ruscy na tych "polaczkow"? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 05.10.23, 17:49 Oooo wlasnie, polaczkow - tak ruskie ich nazywajac, zywiac do takich najwyzsza pogarde. Polacy natomiast to inny narod. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: RESET 06.10.23, 07:39 Ten zdrajca w dwa lata po zamachu w Smoleńsku,pozwolił Ruskim służbom wchodzić do Polski„jak w masło! Zrezygnował z tarczy i wystawił Polaków na pastwę kacapów! Odpowiedz Link
m.maska Re: RESET 06.10.23, 09:31 Ta menda wyprowadzala Polske z NATO a to stukrotnie wazniejsze niz wyprowadzanie z EU. Miejmy nadzieje, ze w kolejnej kadencji PiS wyprowadzi w koncu Polske z EU, albo EU wyrzuci Polske z EU. I ja sie nie dziwie, ze wszelkie Thuny czy Cimoszewicze boja sie tego jak ognia, bo urwaloby im sie to Bizancjum. Odpowiedz Link
m.maska Re: RESET 06.10.23, 09:35 rena-ta49 napisała: > Ten zdrajca w dwa lata po zamachu w Smoleńsku,pozwolił Ruskim służbom wchodzić > do Polski„jak w masło! > Zrezygnował z tarczy i wystawił Polaków na pastwę kacapów! A zauwazylas, ze Tusk nie wzywa wszystkich polskich Giertychow, nie zaskarza TVP w trybie wyborczym za ujawnienie tak kompromitujacych faktow? dlaczego tego nie robi? bo wie, ze nie ma szans naprzeciw dowodow. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: RESET 06.10.23, 18:34 m.maska napisała: > > A zauwazylas, ze Tusk nie wzywa wszystkich polskich Giertychow, nie zaskarza TV > P w trybie wyborczym za ujawnienie tak kompromitujacych faktow? dlaczego tego n > ie robi? bo wie, ze nie ma szans naprzeciw dowodow. > > Teraz dla niego najwygodniej udawac gluchego i slepego Odpowiedz Link