kowianeczka 12.07.06, 16:21 czy moze z szyneczka? amoze lubicie jeszcze posmarowac odrobinke maselkim zanim polozycie serek lub szyneczke? A pomidorka tez lubicie ? To moze polozyc go na gore na kanapeczke? Pyyyycha! k. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spiritus.movens Re: lubicie kromeczki z serkiem 12.07.06, 21:52 O w ryjka! Pewnie, że lubię, tylko chlebuś musi być w pytkę dobry. I prawdziwe masełko zamiast margarynki. Odpowiedz Link Zgłoś
spiritus.movens Re: lubicie kromeczki z serkiem 12.07.06, 21:59 W tym kontekscie mniej więcej "bardzo". Odpowiedz Link Zgłoś
melmire Re: lubicie kromeczki z serkiem 12.07.06, 22:35 Osobiscie wole kromke chleba z maslem, szynka i pomidorem, ale to kwestia gusciku. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: lubicie kromeczki z serkiem 12.07.06, 23:14 A pewnie, bo sa gusta i guściki:) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: lubicie kromeczki z serkiem 12.07.06, 22:40 Ja wlasnie skonczylem jesc Bulki z serem potem na niego pomidorek i cebulka a na koncu pieprz. MNIAM Odpowiedz Link Zgłoś
anulenka7 Re: lubicie kromeczki z serkiem 12.07.06, 23:17 Wolę suszoną kiełbaseńkę i razowy chlebuś posmarowany masełeńkiem, a do tego małosolny ogóruś. Odpowiedz Link Zgłoś
athandavan anulenka7 - ale mi zrobilas smaka... 13.07.06, 12:50 szczegolnie tym malosolnym! Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: lubicie kromeczki z serkiem 13.07.06, 10:56 Kowianeczko, co to? Przypomnialy Cisie wpisy na forum z cala gama zdrobnien w bulke przez bibulke? Glodny jestem, prasowke szybko zrobilem, wypilem wiele kaw, ale sniadania- sniadanka:))) jeszcze nie wtrzachnalem, zatem ide po cosik do zarcia. Pomidory musza byc koniecznioe wloskie albo strauch, chleb jadan tylko gruboziarnisty, masla nie uzywam tylko margaryny z oliwek a szyne owszem, owszem lubie ale bardziej parmenska niz ta rozgotowana. Hmmm, juz mi slina z kubkow smakowych sie po bokach brody wewnetrznej zbiera. Ide szybko poogladac co jest do jescia i ide won. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: lubicie kromeczki z serkiem 13.07.06, 12:29 Nie wierze! Chcesz powiedziec, ze dla tak bzdurnej, pozbawionej sensu i logiki dyskusji warto nie nie tylko byc i tkwic na forum, ale nawet odpowiadac? Nie widzisz w zachowaniu niczego nienaromalnego, zadnego stanu chorobowego? No coz, przy akceptacji tak bezsensownego tkwienia w paplaniu mozna jedynie dostrzec juz tylko rozpacz. kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: lubicie kromeczki z serkiem 13.07.06, 12:38 Kowianeczka, ty okrutna kobieto, raz się facet chciał wykazać pozytywnie, a ty go zdołowałaś... Odpowiedz Link Zgłoś