katarakta2016 10.07.24, 18:35 w tym dniu radosnym cieszmy się i weselmy , wszak nie wiadomo kiedy to wszystko mnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Grimaldi 10.07.24, 20:24 A dlaczego ten dzien taki radosny? Wrocilam wlasnie z pracy i przez te pare sekund, gdy szlam z samochodu do domu, deszcz mnie zlal do mokrej skory... radowac sie moge tylko dlatego, ze siedze juz w suchym. Odpowiedz Link
katarakta2016 Re: Grimaldi 11.07.24, 14:16 bywa i tak , bywa że deszcz , bywa że śnieg , słońce czy mgła bywa że w pracy bywa że w domu ale każda przeżyta chwila powodem do radości jest bo gdy już deszcz nas nie zmoczy gdy już go czuć nie będziemy to i radować nie będzie się czym odejdziemy w nicość wszak Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Grimaldi 12.07.24, 08:31 Czyli radowac mozna sie wszystkim... byle chciec, no nie? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Grimaldi 12.07.24, 13:36 al-szamanka napisała: > A dlaczego ten dzien taki radosny? > Wrocilam wlasnie z pracy i przez te pare sekund, gdy szlam z samochodu do domu > , deszcz mnie zlal do mokrej skory... radowac sie moge tylko dlatego, ze siedze > juz w suchym. > Ja jak nigdy, tęsknie za taką ciepłą ulewą, mogę zmoknać, oby tylko było czym oddychać. Łaknę deszczu ,jak kania dżdżu Odpowiedz Link
katarakta2016 Re: Grimaldi 12.07.24, 17:30 Patrz, mokrą mam sukienkę, weź proszę mnie za rękę, Nie pytaj mnie już więcej i ze mną biegnij też, To deszcz, uparty letni deszcz, po prostu letni deszcz. { Jolanta Maria Dzienis } Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Grimaldi 12.07.24, 20:37 A ja mam deszczu dosyc. Dzisiaj dowedrowalam do mojego lasku sprawdzic czy jakies grzyby sa i nie moglam do niego wejsc, bo tak mokro i grzazko, ze wpadlabym po kolana... brrrr Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Grimaldi 12.07.24, 20:42 Ale po drodze nazbieralam sporo jeżyn i nie dosc, ze sie nimi objadlam, to jeszcze dwa sloiczki konfitur zrobilam. Odpowiedz Link
katarakta2016 Re: Grimaldi 13.07.24, 15:05 al-szamanka napisała: > A ja mam deszczu dosyc. Dzisiaj dowedrowalam do mojego lasku sprawdzic czy jaki > es grzyby sa i nie moglam do niego wejsc, bo tak mokro i grzazko, ze wpadlabym > po kolana... brrrr > patrząc na deszcz w skali globu naszej planety deszcz potrzebny jest Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Grimaldi 13.07.24, 20:18 al-szamanka napisała: > A ja mam deszczu dosyc. Dzisiaj dowedrowalam do mojego lasku sprawdzic czy jaki > es grzyby sa i nie moglam do niego wejsc, bo tak mokro i grzazko, ze wpadlabym > po kolana... brrrr > U Ciebie deszczu za dużo ,a u mnie trochę wczoraj popadało i dziś znów upał. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Grimaldi 13.07.24, 21:09 rena-ta49 napisała: > al-szamanka napisała: > > > A ja mam deszczu dosyc. Dzisiaj dowedrowalam do mojego lasku sprawdzic cz > y jaki > > es grzyby sa i nie moglam do niego wejsc, bo tak mokro i grzazko, ze wpad > labym > > po kolana... brrrr > > > > U Ciebie deszczu za dużo ,a u mnie trochę wczoraj popadało i dziś znów upał. I znowu cala noc lalo i bezustannie pioruny walily. Juz nie wiem, gdzie ta woda splywa. Odpowiedz Link