kociaczek22 29.10.08, 09:27 Znacie te lekarki? Jesli tak to jaka jest opinia na ich temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrem Re: dr Kisiel, dr Szczytowska - pediatra 29.10.08, 10:18 drugiego nazwiska nie kojarze.. a czy przy pierwszym chodzi o dr kisiel-tylzanowska? Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: dr Kisiel, dr Szczytowska - pediatra 29.10.08, 11:06 chyba tak mieszka w Zielonce, przyjmuje tez w naszym Vitalu Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: dr Kisiel, dr Szczytowska - pediatra 29.10.08, 11:16 dr kisiel znam z alergomedu (w-wa), lecze u nich synka-astmatyka-alergika poki co jestem zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: dr Kisiel, dr Szczytowska - pediatra 29.10.08, 11:23 no własnie, bo moje dziecko w ciągu 2 miesięcy ma 2 raz zapalenie oskrzeli, podejrzewam alergie Odpowiedz Link Zgłoś
muminkowa Re: dr Kisiel, dr Szczytowska - pediatra 29.10.08, 12:39 W Vitalu przyjmuje dr Joanna Kalicka-Kisiel, chyba mówimy o dwoch różnych lekarkach... my chodzimy wlasnie do tej pani doktor, Zbyt wielu wizyt nie mamy, bo moje dzieci mało chorują, ale uwazam, że jest w porządku, nie przepisuje od razu antybiotyku, w sprawie szczepień też ma wlasciwe (ostrożne) podejście, pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: dr Kisiel, dr Szczytowska - pediatra 29.10.08, 12:55 faktycznie chodzi o Kalicką Kisiel Odpowiedz Link Zgłoś
suiana Re: dr Kisiel, dr Szczytowska - pediatra 29.10.08, 15:58 Pani Doktor Kaicka-Kisiel-uważam ją za bardzo madrego i kompetentnego lekarza,potrafi wszystkob bardzo przystępnie wytłumaczyć Chodziłam do niej z córką zaraz po urodzeniu i chodzę obecnie(córcia ma 7 lat).Miałam okazję skorzystać jeszcze z jednej lekarki-pediatry pracujaej w Vitalu,ale nie byłam zadowolona.Osobiście polecam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: dr Kisiel, dr Szczytowska - pediatra 29.10.08, 21:08 no to zbieznosc nazwisk:) bo wlasnie sama sie zdziwilam, ze moja dr kisiel w zabkach mialaby przyjmowac;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamabarta2 Re: dr Kisiel, dr Szczytowska - pediatra 29.10.08, 22:32 Do dr Kalickiej - Kisiel chodzę z moimi dziećmi trzy lata. Zawsze dokładnie bada dziecko, nie faszeruje niepotrzebnie antybiotykami. Jest ludzka. Polecam ją. Odpowiedz Link Zgłoś
bf-z Re: dr Kisiel, dr Szczytowska - pediatra 31.10.08, 23:39 Ja również polecam dr. Kalicką-Kisiel. Chodzę do niej z moimi dzieciaczkami od 4 lat. Nigdy nie było problemu z jakimś skierowaniem do specjalisty, nie przepisuje niepotrzebnie antybiotyków, lubi homeopatię. A poza tym pamięta dzieci (a przynajmniej takie sprawia wrażenie), co ułatwia kontakt na płaszczyźnie lekarz-dziecko pacjent. Odpowiedz Link Zgłoś
duesta12 Re: dr Kisiel, dr Szczytowska - pediatra 01.11.08, 18:38 O doktor Kalickiej-Kisiel mam bardzo dobre zdanie.Chodzę do niej z mają 3-letnią córcią.Jest osobą konkretną i tak jak opisujecie nie przepisuje na starcie antybiotyków aby pozbyć się pacjenta.Zawsze wszystko dokładnie tłumaczy,zapisuje.Wcześniej chodziliśmy do dr Rębiś ale teraz przyjmuje tylko dzieci zdrowe-to też super lekarz.Polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bond Re: dr Kisiel, dr Szczytowska - pediatra IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.21, 00:55 nie polecam Joanny Kalickiej-Kisiel - lekarz który boi się własnych pacjentów powinien zmienić zawód - ta lekarz to wielka pomyłka Odpowiedz Link Zgłoś