Gość: minister IP: 80.240.166.* 14.08.05, 12:44 czy ktos płynął z Genui do Palermo promem. Prawdopodobnie pływa tam znana z luksusu flota Grimaldich. jestem ciekaw wrażeń z tej podrózy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: funghettino Re: prom Genua-Palermo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.05, 18:32 wprawdzie nie do palermo ale do barcelony, ale ja plynelam grimaldim. powiem ze bylo zupelnie przyjemnie, oprocz tego ze moj pies musial siedziec w nocy zamkniety w specjalnym pomieszczeniu, bidulek...moj prom mial chyba 3 pietra, kilka restauracji, dyskoteke, kino, jakies sklepiki, na pokladzie w dzien mozna sie bylo opalac, kajutki male ale ladniutkie. i zdjecie robia kazdemu przy wejsciu na poklad :) ogolnie wrazenia bardzo przyjemne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: prom Genua-Palermo IP: *.crowley.pl 14.08.05, 20:26 Płynąłem z Genui do Palermo w ubiegłym roku. Prom był bardzo nowoczesny i luksusowy, fotki umieszczę w wątku "Na pokładzie". Odpowiedz Link Zgłoś