Dodaj do ulubionych

Kredyty chwilówki

21.10.11, 17:54
Zabrakło do wypłaty ???

Kredyty chwilówki

200-1000 zł na 15-30 dni!!

Zapraszam po szybką gotówkę- wystarczy dowód osobisty i konto w banku.

W ofercie także kredyty gotówkowe, konsolidacyjne hipoteczne oraz oddłużeniowe!!
:
Kontakt: tel. 535-205-900
kim0606@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Kredyty chwilówki IP: 82.177.94.* 30.01.14, 09:36
      oszuści
      • Gość: ofiara Re: Kredyty chwilówki IP: 82.177.94.* 30.01.14, 09:46
        ludzie to jest mafia we z 100 a oddasz 1000 pracownicy są chamscy i wulgarni np. p wabik i wielu innych traktują człowieka za śmiecia UNIKAJCIE takich pożyczek ofiara.
        • Gość: janina Re: Kredyty chwilówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 19:16
          Niekoniecznie wszędzie jest tak,jak uważasz.Jeśli naprawdę potrzebujesz bezpłatnego konta,taniego kredytu albo chwilówki na już-niektóre zupełnie bez kosztów,t.zn.oddajesz tyle,ile wziąłeś-to zajrzyj tu szybkokasa.produktyfinansowe.pl/ -może coś Ci się spodoba.
          • fin1977 Re: Kredyty chwilówki 01.06.14, 09:09
            Oferujemy pożyczkę chwilówkę bez sprawdzania baz InfoMonitor do kwoty 550 złotych.Obsługujemy teren całego kraju, wystarczy złożyć wniosek online na stronie: www.finanovacash.pl
            • wozniakadam Re: Kredyty chwilówki 03.07.14, 13:01
              Radziłbym sprawdzić co i jak np. dzięki tej stronie udało mi się uniknąć wpakowania się w niekorzystną chwilówkę www.niskarata.org/
              • szympol89 Re: Kredyty chwilówki 01.08.14, 16:21
                a ja brałem chwilówkę tutaj chwilowkiok.pl/baza-firm/ i też nie narzekam, nikt mnie nie nękał, spokojnie sobie spłacałem, jednym słowem wszystko było grzecznie, kulturalnie więc polecić chyba mogę ;p
                • jakubprus Re: Kredyty chwilówki 08.08.14, 14:51
                  Ja nie polecam chwilówek to błędne koło.
                  Jeżeli pożyczać pieniądze to w banku. Jest dużo taniej i bezpieczniej.
                  Możesz pożyczyć więcej pieniędzy i spłacać mniejszymi ratami.
                  Jeżeli chcesz porównać oferty to sprawdź oprocentowanie kredytu gotówkowego porównanie - pewnakasazbanku.com.
                  • dariuszmaciejczyk Re: Kredyty chwilówki 05.01.15, 13:37
                    podobną ofertę daje kredostrefa.pl
                • lolek157 Re: Kredyty chwilówki 21.06.15, 05:08
                  Spotkałem się z pożyczką typu exprescredit.pl i też było ok, pieniądze dostaje się od razu bez zbędnych formalności.
          • dawid_dawid_dawid F A R A O N 2 4 . P L - zweryfikowane 03.01.15, 20:35
            F A R A O N 2 4 . P L - S P R A W D Ź

Faraon24, niekwestionowany lider w branży pożyczek, proponuje aktualnie ponad 10 darmowych chwilówek przez internet.

Sprawdź szczegóły na stronie Faraon24 i pod linkiem faraon24.pl/pozyczki
        • Gość: asd Re: Kredyty chwilówki IP: 213.25.111.* 28.03.14, 18:20
          Darmowe Chwilówki :

finansoweoferty.blogspot.com/
          Polecamy. Najlepsze chwilówki w Polsce.

Nie masz konta bankowego ??

Sprawdz ranking kont 2014 :

rankingkontosobistych.blogspot.com/
          • adam19771977 Re: Kredyty chwilówki 07.01.15, 14:23
            Pożyczka dla każdego bez sprawdzania BIK i innych baz. Pożyczkę może również otrzymać osoba, posiadająca zajęcia komornicze na wynagrodzeniu.
            Wszystkie formalności związane z pożyczką online, bez wychodzenia z domu.
            - Kwoty pożyczek od 300 zł do 1500 zł.
            - okres kredytowania od 3 do 12 miesięcy.
            - spłaty miesięczne, (ratalne).
            Pożyczki nie mogą otrzymać klienci z województw:
            - Zachodniopomorskie
            - Lubuskie
            - Dolnośląskie
            - Opolskie
            - część wielkopolski ( Poznań)
            - miasto Warszawa
            - Ruda Śląska-Kochłowice
            Wniosek o pożyczkę należy złożyć na stronie internetowej: trzyw.pl/42db

W ofercie pożyczek także pożyczka chwilówka od 300 zł do 3000 zł bez weryfikacji baz dłużników, także dla osób z zajęciami komorniczymi. Decyzja o przyznaniu pożyczki w ciągu 15 minut, pieniądze na koncie w ciągu 1 godziny !!!
            Adres do złożenia wniosku o pożyczkę chwilówkę:trzyw.pl/9ac5

Pożyczka do 10 tyś. złotych, bez weryfikacji baz, na sam dowód osobisty, bez sprawdzania zdolności kredytowej. Szybka decyzja, minimum formalności.
            Adres do złożenia wniosku: trzyw.pl/7826

Aby uzyskać największe szanse na otrzymanie pożyczki proponujemy złożyć wnioski pod wszystkimi trzema adresami stron www.
      • kullenamolle Re: Kredyty chwilówki 17.08.14, 09:00
        ja brałam tutaj ekspresowykredyt.pl/ i z czystym sumieniem mogę polecić. narzekają Ci co nie czytają dokładnie umów, które podpisują taka jest prawda
    • faljakwa Re: Kredyty chwilówki 28.05.14, 16:29
      z kredytów chwilówek to polecam lendon.pl tam pierwsza pożyczka jest 50% taniej, a dostać ją możesz online, co zajmuje jakieś 15 minut ;)
      • dariuszmaciejczyk Re: Kredyty chwilówki 05.01.15, 13:36
        a ja polecam kredostrefa.pl - bez BIK, BIG, KRD i dla zadłużonych (również ze złą historią kredytową). do tego 12 miesięcy na spłatę zobowiązania i warunki prawie jak w banku.
      • febrero Re: Kredyty chwilówki 01.04.15, 22:23
        Szykuja sie powazne zmiany w tym temacie:
        butikfinansowy.pl/chwilowka-za-05-procent/
        • w_manekin Re: Kredyty chwilówki 29.06.15, 10:02
          Kto pracował może w Nobilon? Dostałem ofertę pracy w tej firmie i jestem bardzo podekscytowany, ale też chciałabym poznać więcej opinii. Podoba mi się styl pracy i typ dlatego osobiście jestem bardzo zdecydowany i zmotywowany.
          • huhahe Re: Kredyty chwilówki 31.08.15, 21:37
            kumpel tam pracuje, nie narzeka, dobre hajsiwo zarabia, socjalka też ok. Kilka osób z jego pracy już poznałem spoko ludzie. Warto samemu spróbować i sprawdzić
        • rymas123 Re: Kredyty chwilówki 22.07.15, 17:13
          Ja korzystałem ze strony www.chwilowka.co jestem strasznie zadowlony bo tam ws umie patrząc są dość fajne oferty polecam
          • rymas123 Re: Kredyty chwilówki 22.07.15, 17:13
            Tekst linka
        • moto-polska Faraon24.pl kredyty chwilówki 20.06.16, 06:15
          Podstawowa strona startowa rankingów tu:
          ? www.faraon24.pl/pozyczki-internetowe
      • arczi19190 Re: Kredyty chwilówki 16.05.15, 17:51
        W wyborze chwilówki bardzo pomocne mogą okazać się różnego rodzaju porównywarki taka jak np. ta www.chwilowki-online.com/ , na której w jednym miejscu można porównać wszystkie oferty dostępne na rynku.
    • mareczek8585 Re: Kredyty chwilówki 08.07.14, 15:04
      Lepiej nie ryzykować z chwilówkami, ale jeżeli faktycznie potrzeba pieniędzy lepiej skorzystać z usług banków. Na polecanebanki.net/ znajdziesz świetne porady co zrobić gdy brakuje gotówki a przy okazji sprawdzisz najlepsze kredyty gotówkowe i pożyczki z wiarygodnych źródeł
    • gazeciak6 Re: Kredyty chwilówki 25.08.14, 12:18
      Otóż to. Chociaż trochę rozumiem, ludzie boją się pożyczania przez Internet no i tyle się słyszy, ze ktoś czegoś nie spłacił...ale czego się spodziewać, jak szukamy form, które nie prowadzą żadnej weryfikacji? Na szczęście nie taka chwilówka straszna, co udowadnia wymieniony LendON - właśnie tam kończę spłacać i to dobry przykład, że minimum formalności i wygoda klienta mogą iść w parze z bezpieczeństwem.
    • kierunas Re: Kredyty chwilówki 03.09.14, 14:01
      JA odradzam chwilówki to może być ostateczność choć dla mnie to najgorsza opcja. Jeśli ktoś ma perspektywy kredytowe niech przejrzy http://www.niskarata.org jesli się da to lepiej zrezygnować z czegoś i oszczędzić sobie a nie zadłużać się.
    • lebiega123 Re: Kredyty chwilówki 25.09.14, 15:53
      Ja w Lendonie miałam chyba wciągu 45 min. :) To mi się podoba. No i brałam 400 zł, więc zero odsetek :)
    • slawek8787878 Re: Kredyty chwilówki 08.10.14, 10:06
      Ja wziąłem pożyczkę na logikasa.nazwa.pl , są uczciwi, fakt trwało to nie 15 minut jak piszą na stronie ale 2 godziny, dostałem 500 zł a mam wpisy w KRD.
      • ninja3213 Re: Kredyty chwilówki 17.03.16, 08:47
        Ja staram się korzystać z jednego parabanku, wtedy mają dla stałych klientów dodatkowe upusty. Korzystam często z takiej pożyczki: optimalnapozyczka.pl/ i jestem zadowolona
    • fin1977 Finanova.pl 25.10.14, 17:01
      Przed ewentualnym podpisaniem umowy z firmą finanova.pl proponuję się zapoznać:
      www.kredytforum.pl/temat/37794/finanova-pierwszy-operator-pozabankowy-dla-posrednikow/
      www.forum-kredytowe.pl/f150/finanova-pl-86027.html
    • dariuszmaciejczyk Re: Kredyty chwilówki 05.01.15, 13:37
      na kredostrefa.pl jest lepsza opcja dużo.
    • lina_karo Re: Kredyty chwilówki 17.01.15, 10:10
      Wzięłam w życiu tylko 2 chwilówki obie w lendonie. Pierwsza byłą darmowa więc odałam tyle ile wzięłąm za drugą musiałam już płacić odsetki no ale przecież nikt za darmo nie bedzię mi cały czas pożyczał pieniędzy. Ogólnie jest to bardzo solidna firma podchodzą bardzo profesjonalnie do sprawy.
      • pati2169 Re: Kredyty chwilówki 02.02.15, 16:02
        ja tam wzięłam pożyczkę przez serwis szybkigrosz.pl i jestem bardzo zadowolona
        • szuny Re: Kredyty chwilówki 06.02.15, 00:54
          Wiecie na czym im zależy? Żebyście wzięli tyle, żeby nie móc spłacić. Wielu osobom wystarczy tylko 1000 zł by spłacać im odsetki przez rok!
          inwestycje.pl/biznes/Najlepsze-firmy-pozyczkowe---zarabiaja-krocie;244597;0.html
          Dobrze opisane jak działają ci oszuści. Z daleka od tych darmowych! To prosta pułapka dla naiwnych. Nic za darmo nie ma!
        • adalberto76 Re: Kredyty chwilówki 13.09.15, 17:48
          a ja od kilku lat mam sprawdzonego Opiekuna finasowego na www.careww.pl. Zawsze jak chce wziąć kredyt , pozyczkę czy ubezpieczenie to mogę wybrać z dużej ilości produktów i porównać je, wiem że tam transakcje są bezpieczne a jak chcę o radę to zawsze online dostanę
    • rafgrz90 Re: Kredyty chwilówki 08.06.15, 08:41
      A ja sądze, że niektórym osobom może przydać się inna pomoc:p.pw/bae5pr
    • lolek157 Re: Kredyty chwilówki 21.06.15, 05:09
      Na szybko można wziąć chwilówkę exprescredit.pl
    • rymas123 Re: Kredyty chwilówki 22.07.15, 17:16
      ja korzytsałem z www.chwilowka.co
      • rymas123 Re: Kredyty chwilówki 22.07.15, 17:16
        Tekst linka Ja korzystałem z www.chwilowka.co i jestem zadowolony juz ktorys pordukt finansowy z chwilowka.co mam!
        • ask99 Re: Kredyty chwilówki 27.08.15, 11:12
          Odnośnie chwilówek warto skorzystać ze strony infobai.pl, aktualne porównywarki i porady na temat pożyczek. Na prawdę ciekawe i tematyczna strona.
          • denon76 Re: Kredyty chwilówki 31.08.15, 11:13
            ask99 napisał(a):
            > Odnośnie chwilówek warto skorzystać ze strony infobai.pl, aktualne porównywarki
            > i porady na temat pożyczek. Na prawdę ciekawe i tematyczna strona.
            Jak się samemu nie przeżyje to sie nie wie:)Te porównywarki to ściema. Brałem chwilowki podczas budowy chaty i sprawdzilem cztery zanim znajomy mi nie podsunął agentki z Nobilona:) Jest w miare przejrzyscie i dogodnie ale jak wszedzie trzeba splacac raty w terminie.
          • 52malinka Re: Kredyty chwilówki 31.08.15, 15:56
            Ja korzystałam ostatnio z pożyczki w Nobilon i było normalnie. Warunki nie zmieniaja sie w trakcie i jest stabilnie ze spłatą.
    • alicjaab Re: Kredyty chwilówki 06.08.15, 00:49
      Ja bym jednak proponowała bardziej się rozeznać w temacie chwilówek i po pierwsze przejrzeć różnego rodzaju porównywarki, a po drugie poczytać opinie na temat kredytów.
      Jeśli chodzi o sprawdzenie porównywarek zaczęłabym od najlepszechwilowki.net, bo czytelnie i obrazowo rozpisali kto jaką daje ofertę i można rzeczywiście w miarę szybko podjąć decyzję co do wyboru pożyczkodawcy.
      • ask99 Re: Kredyty chwilówki 28.08.15, 07:47
        Również polecam z zapoznaniem się z ofertami różnych firm,a dopiero potem podejmowanie decyzji. Znalazłam ostatnio fajną stronę zestawienie-pozyczek.pl artykuły o chwilówkach, porady, porównywarka, też warto poczytać przed wzięciem pożyczki.
        • guuglarz Re: Kredyty chwilówki 03.09.15, 07:25

Na temat chwilówek znalazłam dużo informacji na stronie infobai.pl , na prawdę sensowne porady i wszystkie nowości w tym temacie. Możesz również dowiedzieć się osobiście w firmach dostępnych w Twojej miejscowości, która oferta będzie w tym przypadku najlepsza.
      • mielczarczykj Re: Kredyty chwilówki 15.08.17, 18:23
        jednak sugeruje sprawdzić oferty również na katowice-chwilowki.pl
    • jioasdf Re: Kredyty chwilówki 10.11.15, 22:49
      ja nie mam czasu szukać w necie ofert, zaglądam na www.chwileczka.pl, jak się coś ciekawego pojawia na rynku to ta oferta bardzo szybko tam jest
      • fin1977 Re: Kredyty chwilówki 25.11.15, 17:14
        Ja korzystałem z tej oferty: www.pomocnikfinansowy.pl i jestem bardzo zadowolony.
    • krysmaci Re: Kredyty chwilówki 25.12.15, 12:38
      Internetowa pożyczka Lendon jest spoko. Wszystko załatwiamy online i kasa tego samego dnia. Teraz mają jeszcze pierwszą pożyczkę za darmo!
    • patka9880 Re: Kredyty chwilówki 30.12.15, 12:38
      Mogę polecić firmę: szybka-moneta.pl/ - pierwsza pożyczka: 800 zł na 15 dni za darmo. Są bardzo solidni, co więcej działają szybko.
    • ninja3213 Re: Kredyty chwilówki 27.04.16, 14:17
      Profi Credit też OK. Ja korzystałam i tego i z optimalnapozyczka.pl/ i w sumie obydwa mają zbliżone warunki. także co komu pasuje. jedno jest pewne, szkoda korzystać z firm reklamujących się w TV, bo oni mają gorsze warunki - trzeba jakoś na te reklamy zarobić.
      • lena813 Re: Kredyty chwilówki 28.06.16, 20:35
        Bzdura!!!! Profi credit nie jest ok! Ma bardzo wysokie koszty i odsetki. Pożyczasz 1000, oddajesz 4000
    • anka-1982 Re: Kredyty chwilówki 18.05.16, 09:17
      Przejrzysto i jasno jest na multimoneta.pl/. Przynajmniej można sprawdzić ile trzeba oddawać przy kwocie którą pożyczamy. Ponadto proponuje zawsze porównywać chwilówki z innymi pożyczkami i sprawdzać aktualny ranking pożyczek chwilówek.
    • wojtasek105 Re: Kredyty chwilówki 20.07.16, 11:46
      Nie rozumiem, skąd te negatywne opinie. Ja właśnie polecam Profi Credit, wszystko uczciwie, sprawnie i szybko.
    • ejolka90 Re: Kredyty chwilówki 23.07.16, 12:17
      Lendon jest dobry. Warto tam wziąć, bo to zaufana firma. Wiadomo, że tylko jak jest potrzeba. Ja im zaufałam
    • ferdek120 Re: Kredyty chwilówki 23.07.16, 14:15
      Nigdy nie rozumiałem szukania konkretnych pożyczkodawców po koleji, w czasach, kiedy istnieją rankingi, porównywarki i inne takie stronki. Z dobrym Kalkulatorem pożyczki można to zrobić ze 20 razy szybciej i przy okazji korzystać z tych darmowych :D
    • kuukusia Re: Kredyty chwilówki 08.08.16, 12:37
      Oprócz samych kredytów można zarabiać w Internecie poprzez polecanie produktów. Możesz wziąć udział w programie partnerskim Profi Credit, gdzie polecasz ich produkty i dostajesz za to duże prowizje.
    • www.odpowiednikredyt.pl Re: Kredyty chwilówki 01.09.16, 12:14
      odpowiednikredyt.pl - wszytsko w jednym miejscu ....
      • kaktusone Re: Kredyty chwilówki 07.02.17, 22:09
        nowa firma pozyczkowa udzielajaca chwilowki

ForsaFinanse.pl
        forsafinanse.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka