Gość: Kaorl435 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 13:03 Znacie ten sklep ? Moja zona kupiła tam maszynę do szycia i jest bardzo zadowolona a co wy mozecie powiedzieć na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olga Re: Fronte-sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.13, 10:33 Ja tez naleze do zadowolonych, maszyna spełnia moje oczekiwania wiec chyba własnie o to chodzi ;) Jak dla mnie oni są w porzadku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Fronte-sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 13:09 Można prosić o dokładnego linka do tego sklepu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 756756 Re: Fronte-sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 11:13 www.rynekagd.pl Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika6756 Re: Fronte-sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.13, 10:35 Domyslam się że wrzucałeś/aś link dla kogoś innego ale jak to jest na forum jest ogólnodostępny i ja z niego skorzystałam i chciałabym podziękować za niego. Na stronce znalazłam maszynę do szycia o której marzyłam teraz mogę zająć się moją pasją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Re: Fronte-sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.13, 13:59 świetny sklep! szeroka oferta, nawet nie mogę się zdecydować jakiego wyboru dokonać... myślę nad żelazkiem. Odpowiedz Link Zgłoś