Dodaj do ulubionych

Fronte-sklep internetowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 13:03
Znacie ten sklep ? Moja zona kupiła tam maszynę do szycia i jest bardzo zadowolona a co wy mozecie powiedzieć na ten temat ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Olga Re: Fronte-sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.13, 10:33
      Ja tez naleze do zadowolonych, maszyna spełnia moje oczekiwania wiec chyba własnie o to chodzi ;) Jak dla mnie oni są w porzadku ;)
      • Gość: gosc Re: Fronte-sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 13:09
        Można prosić o dokładnego linka do tego sklepu ?
        • Gość: 756756 Re: Fronte-sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 11:13
          www.rynekagd.pl Pozdrawiam ;)
          • Gość: marika6756 Re: Fronte-sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.13, 10:35
            Domyslam się że wrzucałeś/aś link dla kogoś innego ale jak to jest na forum jest ogólnodostępny i ja z niego skorzystałam i chciałabym podziękować za niego. Na stronce znalazłam maszynę do szycia o której marzyłam teraz mogę zająć się moją pasją
        • Gość: W. Re: Fronte-sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.13, 13:59
          świetny sklep! szeroka oferta, nawet nie mogę się zdecydować jakiego wyboru dokonać... myślę nad żelazkiem.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka