Dodaj do ulubionych

Niania dla 2 dzieci

16.07.06, 22:27
Poszukuję, doświadczonej, ciepłej niani dla 2 dzieci. (okolice Bronowic)
czekam na maile
Obserwuj wątek
    • condie666 Re: Niania dla 2 dzieci 17.07.06, 14:03
      Witam serdecznie
      Jestem zainteresowana Państwa ofertą. Bardzo chętnie podejme u was prace na
      dłuzszy okres czasu. Jestem osobą odpowiedzialną, rozsądną i dyspozcyjną.
      Obiecuje, że jesli powierzą mi Państwo swój największy skarb, nie zawiode
      pokładanego we mnie zaufania. Jesli są Państwo zainteresowani moją osobą-
      prosze o kontakt: telefoniczny 604-592-593 bądź na e-mail
      klaudiasliwa@interia.pl
      Pozdrawiam
    • gosia183 Re: Niania dla 2 dzieci 19.07.06, 10:18
      Witajcie rodzice :)
      Wiem doskonale, jak trudno znaleźć dobrą opiekunkę, której macie zaufać nie
      tylko Wy, ale przede wszystkim Wasza Pociecha!! Jetsem uczennicą liceum o
      profilu socjalnym, kończe 19 lat i mieszkam w Nowej Hucie
      Praktyki szkolne w przedszkolach, wyjazd na wakacje z dziećmi
      niepełnosprwnymi,opieka nad dziećmi w wieku 2, 3, 5 i 7 lat oraz chłopcem
      osiemnastomiesięcznym i spędzene z nim nawet nocy jak i odywanie praktyk
      lecz juz pozaszkolnych w ogródku dla dzieci z opóźnieniem rozwojowym
      potwierdziły, że potrafię świetnie opiekować się maluchami, a co
      najważniejsze spowodować radość na ich bużkach. Jestem osobą bardzo wrażliwą,
      odpowiedzialną, a powierzone zadania wykonuje bardzo sumiennie...a co
      najważniejsze... kocham maluszki :)
      Praca z dziećmi sprawia mi wiele radościi przyjemnośći.Potrafię zorganizować
      ciekawe zabawy edukacyjne,dostosowane do możliwości rozwojowych dziecka.Mam
      wiele pomysłów na aktywne,a zarazem pożyteczne spędzenie czasu Kontakt
      telefoniczny 512378142, 667598092 lub E-mail Gosiek87nh@interia.pl
      Pozdrawiam Malgorzata Sydor
    • madziax5 Re: Niania dla 2 dzieci 19.07.06, 15:43
      Dzień dobry. Mam 18 lat i jestem zainteresowana pani oferta pracy. Jestem z
      okolic Krakowa więc dojazd nie sprawiłby mi żadnego problemu. Szukam pracy od
      poczatku sierpnia. Godziny pracy nie sprawiaja mi żadnego problemu. Proszę o
      kontak e-mailowy madziayyy@o2.pl bądź telefoniczny 511-492-250. Z góry dziękuję.
    • smierdiakow1 Re: Niania dla 2 dzieci 04.08.06, 11:56
      Pisze w odpowiedzi na panstwa oferte pracy. Powiem moze kilka slow o sobie.
      Jestem emerytka z duzym doswiadczeniem z dziecmi, jako ze od kilku lat pracuje
      jako niania. Mam sprawdzalne referencje. Jestem osoba inteligentna i pelna
      energii. Mam w sobie duzo ciepla, zrozumienia i milosci do dzieci. Gleboko
      wierze w koniecznosc ciaglej zabawy i rozmowy z maluszkiem. Ogromna radosc
      sprawia mi bycie swiadkiem rozwoju dziecka, uczenie je nowych czynnosci, nowych
      slow, obserwowanie entuzjazmu z jakim podejmuje kolejne wyzwania otaczajacego
      je swiata. Zajmowalam sie juz dziecmi od okresu niemowlecego i od roczku i za
      kazdym razem nie moge sie nadziwic jak rozne i niesamowite sa takie maluchy.

Prosze mi uwierzyc, panstwa pociecha znajdzie sie w dobrych rekach. Mimo to, ze
      wychowalam juz swoje dzieci i mam za soba rowniez to doswadczenie, wiem ze
      czasy sie zmienily a z nimi sposob podejscia do dzieci i metody wychowawcze.
      Czytam nowe infomacje i ksiazki a to czego nie wiem dopowiada mi corka, ktora
      ma trojke malych dzieci (niestety, mieszkaja one w Stanach..).

Bardzo prosze o kontakt, jesli bedziecie panstwo zainteresowani. Moj numer: 12-
      634-4633
    • gosia183 Re: Niania dla 2 dzieci 04.08.06, 12:57
      Witajcie rodzice :) Wiem doskonale, jak
      trudno znaleźć dobrą opiekunkę, której macie zaufać nie tylko Wy, ale przede
      wszystkim Wasza Pociecha!! Jetsem uczennicą liceum o profilu socjalnym, mam
      19 lat i mieszkam w Nowej Hucie Praktyki szkolne w przedszkolach, wyjazd na
      wakacje z dziećmi niepełnosprwnymi,opieka nad dziećmi w wieku 2, 3, 5 i 7 lat
      oraz chłopcem osiemnastomiesięcznym i spędzene z nocy jak i odywanie praktyk
      lecz juz pozaszkolnych w ogródku dla dzieci z opóźnieniem rozwojowym
      potwierdziły, że potrafię świetnie opiekować się maluchami, a co
      najważniejsze spowodować radość na ich bużkach. Jestem osobą bardzo wrażliwą,
      odpowiedzialną, a powierzone zadania wykonuje bardzo sumiennie...a co
      najważniejsze... kocham maluszki :) Praca z dziećmi sprawia mi wiele radościi
      przyjemnośći.Potrafię zorganizować ciekawe zabawy edukacyjne,dostosowane do
      możliwości rozwojowych dziecka.Mam wiele pomysłów na aktywne,a zarazem
      pożyteczne spędzenie czasu Kontakt telefoniczny 512378142 lub 6667598092 oraz
      E-mail Gosiek87nh@interia.pl Pozdrawiam

• kasiulinka2 Re: Niania dla 2 dzieci 16.08.06, 23:25
        dziekuję za wszystkie odpowiedzi, w tej chwili czekam na Panią która ma się u
        mnie zjawić po 2o sierpnia. Jeszcze raz dziekuję i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka