kasiulinka2 16.07.06, 22:27 Poszukuję, doświadczonej, ciepłej niani dla 2 dzieci. (okolice Bronowic) czekam na maile Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
condie666 Re: Niania dla 2 dzieci 17.07.06, 14:03 Witam serdecznie Jestem zainteresowana Państwa ofertą. Bardzo chętnie podejme u was prace na dłuzszy okres czasu. Jestem osobą odpowiedzialną, rozsądną i dyspozcyjną. Obiecuje, że jesli powierzą mi Państwo swój największy skarb, nie zawiode pokładanego we mnie zaufania. Jesli są Państwo zainteresowani moją osobą- prosze o kontakt: telefoniczny 604-592-593 bądź na e-mail klaudiasliwa@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia183 Re: Niania dla 2 dzieci 19.07.06, 10:18 Witajcie rodzice :) Wiem doskonale, jak trudno znaleźć dobrą opiekunkę, której macie zaufać nie tylko Wy, ale przede wszystkim Wasza Pociecha!! Jetsem uczennicą liceum o profilu socjalnym, kończe 19 lat i mieszkam w Nowej Hucie Praktyki szkolne w przedszkolach, wyjazd na wakacje z dziećmi niepełnosprwnymi,opieka nad dziećmi w wieku 2, 3, 5 i 7 lat oraz chłopcem osiemnastomiesięcznym i spędzene z nim nawet nocy jak i odywanie praktyk lecz juz pozaszkolnych w ogródku dla dzieci z opóźnieniem rozwojowym potwierdziły, że potrafię świetnie opiekować się maluchami, a co najważniejsze spowodować radość na ich bużkach. Jestem osobą bardzo wrażliwą, odpowiedzialną, a powierzone zadania wykonuje bardzo sumiennie...a co najważniejsze... kocham maluszki :) Praca z dziećmi sprawia mi wiele radościi przyjemnośći.Potrafię zorganizować ciekawe zabawy edukacyjne,dostosowane do możliwości rozwojowych dziecka.Mam wiele pomysłów na aktywne,a zarazem pożyteczne spędzenie czasu Kontakt telefoniczny 512378142, 667598092 lub E-mail Gosiek87nh@interia.pl Pozdrawiam Malgorzata Sydor Odpowiedz Link Zgłoś
madziax5 Re: Niania dla 2 dzieci 19.07.06, 15:43 Dzień dobry. Mam 18 lat i jestem zainteresowana pani oferta pracy. Jestem z okolic Krakowa więc dojazd nie sprawiłby mi żadnego problemu. Szukam pracy od poczatku sierpnia. Godziny pracy nie sprawiaja mi żadnego problemu. Proszę o kontak e-mailowy madziayyy@o2.pl bądź telefoniczny 511-492-250. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
smierdiakow1 Re: Niania dla 2 dzieci 04.08.06, 11:56 Pisze w odpowiedzi na panstwa oferte pracy. Powiem moze kilka slow o sobie. Jestem emerytka z duzym doswiadczeniem z dziecmi, jako ze od kilku lat pracuje jako niania. Mam sprawdzalne referencje. Jestem osoba inteligentna i pelna energii. Mam w sobie duzo ciepla, zrozumienia i milosci do dzieci. Gleboko wierze w koniecznosc ciaglej zabawy i rozmowy z maluszkiem. Ogromna radosc sprawia mi bycie swiadkiem rozwoju dziecka, uczenie je nowych czynnosci, nowych slow, obserwowanie entuzjazmu z jakim podejmuje kolejne wyzwania otaczajacego je swiata. Zajmowalam sie juz dziecmi od okresu niemowlecego i od roczku i za kazdym razem nie moge sie nadziwic jak rozne i niesamowite sa takie maluchy. Prosze mi uwierzyc, panstwa pociecha znajdzie sie w dobrych rekach. Mimo to, ze wychowalam juz swoje dzieci i mam za soba rowniez to doswadczenie, wiem ze czasy sie zmienily a z nimi sposob podejscia do dzieci i metody wychowawcze. Czytam nowe infomacje i ksiazki a to czego nie wiem dopowiada mi corka, ktora ma trojke malych dzieci (niestety, mieszkaja one w Stanach..). Bardzo prosze o kontakt, jesli bedziecie panstwo zainteresowani. Moj numer: 12- 634-4633 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia183 Re: Niania dla 2 dzieci 04.08.06, 12:57 Witajcie rodzice :) Wiem doskonale, jak trudno znaleźć dobrą opiekunkę, której macie zaufać nie tylko Wy, ale przede wszystkim Wasza Pociecha!! Jetsem uczennicą liceum o profilu socjalnym, mam 19 lat i mieszkam w Nowej Hucie Praktyki szkolne w przedszkolach, wyjazd na wakacje z dziećmi niepełnosprwnymi,opieka nad dziećmi w wieku 2, 3, 5 i 7 lat oraz chłopcem osiemnastomiesięcznym i spędzene z nocy jak i odywanie praktyk lecz juz pozaszkolnych w ogródku dla dzieci z opóźnieniem rozwojowym potwierdziły, że potrafię świetnie opiekować się maluchami, a co najważniejsze spowodować radość na ich bużkach. Jestem osobą bardzo wrażliwą, odpowiedzialną, a powierzone zadania wykonuje bardzo sumiennie...a co najważniejsze... kocham maluszki :) Praca z dziećmi sprawia mi wiele radościi przyjemnośći.Potrafię zorganizować ciekawe zabawy edukacyjne,dostosowane do możliwości rozwojowych dziecka.Mam wiele pomysłów na aktywne,a zarazem pożyteczne spędzenie czasu Kontakt telefoniczny 512378142 lub 6667598092 oraz E-mail Gosiek87nh@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulinka2 Re: Niania dla 2 dzieci 16.08.06, 23:25 dziekuję za wszystkie odpowiedzi, w tej chwili czekam na Panią która ma się u mnie zjawić po 2o sierpnia. Jeszcze raz dziekuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś