olga06 13.11.05, 17:45 poszukuje niani dla 5-miesięcznego smyka, na 2-3 dni w tygodniu (ok 5-6 godz dziennie). Mieszkamy na os Kozłówek. Proszę o kontakt na mail gazetowy. pozdr, Olga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wioletta201 Re: niania Kozłówek 14.11.05, 15:19 Witam! moje ogłoszenie jest rowniez na gazecie-tam prosze szukac wiadomosci o mnie, a tymczasem chcialabym zapytac czy w gre moglyby wchodzic piatek, czwartek i weekend? ktore dni tygodnia i godziny odpowiadalyby panstwu? pozdrawiam serdecznie i zycze owocnych poszukiwan Odpowiedz Link Zgłoś
ziomka1992 Re: niania Kozłówek 25.11.05, 20:24 Mam 47 lat,wychowałam troje swoich dzieci.Obecnie mam wolny czas i chętnie podejmę się tej pracy!(mogę gotować obiad)tel.425-89-24 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaha1 Re: niania Kozłówek 27.11.05, 13:50 zajmowałam się kilkorgiem małych dzieci (niemowlętami i starszymi), sama mam 6 - letnią córeczkę. Poprzednią pracę straciłam, ponieważ moja pracodawczyni została zwolniona z pracy. Szukam kolejnej pracy - mam referencje - do sprawdzenia. Proszę o kontakt na telefon komórkowy, ponieważ z internetu korzystam okazjonalnie. mój telefon: 503776042 Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
dominiqa1 Re: niania Kozłówek 01.12.05, 18:42 Witam. Mieszkam na Kozłówku. mam 19 lat jestem odpowiedzialną i sumienna dziewczyną chetnie zaopiekuję sie dzieckiem.:) kocham dzieci. prosze o kontakt na adres perqn@o2.pl odpowiem na kazde pytanie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
klakier997 Re: niania Kozłówek 16.01.06, 16:09 obecnie kończe opiekę nad roczną dziewczynką z uwagi na kolejną ciążę jej matki.dziećmi opiekuje sie od kilku lat jeżeli potrzebne sa referencje przedstawie je.kontakt do mnie tel.dom 12 4271215 Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sowinska Re: niania Kozłówek 16.02.06, 12:31 witam, niestety dopiero teraz przeczytałam Pani ogłoszenie.zwracam sie wiec z pytaniem czy juz znalazłą się odpowiednia opiekunka dla Pani dziecka? ja jestem studentką pedagogiki na UJ,prowadzę gromadę zuchową,od lat pracuję z dziećmi w różnym wieku. pozdrawiam serdecznie aśka Odpowiedz Link Zgłoś