karol64 04.06.08, 18:10 Może admin objaśni jaki mam współczynnik i miejsce w rankingu. Wydawało mi się, że miałem 0 i za drugie miejsce zdobyłem 5,17. Jeszcze rano byłem wyżej w rankingu, a obecnie jestem poza rankingiem na 5717 miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czubek zasady > koncepcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 23:12 Po upływie roku, zmiana współczynnika uzyskana w danej grze wygasa, tak więc gry, od których końca minął co najmniej rok przestają mieć wpływ na współczynnik gracza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAL Re: Ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 22:46 To dosyć proste fory mają nowi gracze. Jeżeli stale nie poprawiasz wyników zaczynasz spadać w rankingu. Załóżmy, że w okresie 12 miesięcy uczestniczyłeś w 12 grach. Grając każdego miesiąca w jedną grę. W grze nr.13 musisz się lepiej spisać niż w grze nr.1 a w grze nr.14 lepiej niż w grze nr.2. Masz szczęście, jeżeli między tobą a następnym graczem w rankingu jest duża różnica współczynników. Mając pecha zmniejsza się twój współczynnik i tracisz miejsce w rankingu. W ten sposób rexis lider rankingu po wielu miesiącach dominacji został zepchnięty na 8 miejsce. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ranking IP: 195.116.125.* 22.08.08, 22:25 Faktycznie całkiem przyzwoita inwestycja debowa-przystan.pl Odpowiedz Link Zgłoś