aagnieszka1 19.09.05, 13:07 Witajcie -szukam osób które kupiły mieszkanie na Różanym - lub mieszkają w okolicy. Miłego dnia, Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salamandre Re: Osiedle Różane, Bursztynowe 11.10.05, 21:03 Czołem! Nie chcę zapeszyć (dopiero czekamy na decyzję kredytową..) ale mam nadzieję zostać mieszkanką różanego :) Jestem jak najbardziej za wczesniejszą sąsiedzką integracją! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aagnieszka321 Re: Osiedle Różane, Bursztynowe 05.12.05, 12:15 Dziewczyny i jak - udało się Wam - będziecie mieszkać w Warzymicach? Ja tak, kupiliśmy mieszkanie na Tęczowym - nie uda się nam wprowadzić przed Świętami ale po :). Z tego co wiem, to między obydwoma osiedlami będą furtki - więc nie trzeba będzie biegać naokoło, bardziej podoba nam się Różane ale mieszkanie w wielkości jaka nas interesowała miało fatalny rozkład , male pokoiki z małymi oknami - (zresztą jak się zdecydowaliśmy - na ponowne oglądanie - już go nie było ) i wybraliśmy na tęczowym.Mam nadzieję, że się zdecydowałyście - miło będzie kogoś wcześniej poznać. Pozdrawiam,Agnieszka agnieszkasob@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kaja2001 Re: Osiedle Różane, Bursztynowe 02.11.05, 22:10 ja zamierzam kupic mieszkanie na teczowym a tak przy okazji jak sie mieszka w warzymicach? Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen12 Re: Osiedle Różane, Bursztynowe 05.11.05, 22:47 witam W Warzymicach mieszkałam trzy lata na Kresach, nie jest źle, tylko czasami były przegięcia z kradzieżami, ale to wiadomo na początku nowe osiedle, ogólnie ok, tylko zarząd do dupy,ale na bursztynowym i różanym jest inny zarząd chyba i jest inaczej bo chronione osiedle, ogólnie mi się bardzo podoba .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś