Dodaj do ulubionych

Osiedle Różane, Bursztynowe

19.09.05, 13:07
Witajcie -szukam osób które kupiły mieszkanie na Różanym - lub mieszkają w
okolicy.
Miłego dnia,
Aga
Obserwuj wątek
    • salamandre Re: Osiedle Różane, Bursztynowe 11.10.05, 21:03
      Czołem!
      Nie chcę zapeszyć (dopiero czekamy na decyzję kredytową..) ale mam nadzieję
      zostać mieszkanką różanego :) Jestem jak najbardziej za wczesniejszą sąsiedzką
      integracją! :)
      • aagnieszka321 Re: Osiedle Różane, Bursztynowe 05.12.05, 12:15
        Dziewczyny i jak - udało się Wam - będziecie mieszkać w Warzymicach?
        Ja tak, kupiliśmy mieszkanie na Tęczowym - nie uda się nam wprowadzić przed
        Świętami ale po :). Z tego co wiem, to między obydwoma osiedlami będą furtki -
        więc nie trzeba będzie biegać naokoło, bardziej podoba nam się Różane ale
        mieszkanie w wielkości jaka nas interesowała miało fatalny rozkład , male
        pokoiki z małymi oknami - (zresztą jak się zdecydowaliśmy - na ponowne
        oglądanie - już go nie było ) i wybraliśmy na tęczowym.Mam nadzieję, że się
        zdecydowałyście - miło będzie kogoś wcześniej poznać. Pozdrawiam,Agnieszka
        agnieszkasob@wp.pl
    • kaja2001 Re: Osiedle Różane, Bursztynowe 02.11.05, 22:10
      ja zamierzam kupic mieszkanie na teczowym a tak przy okazji jak sie mieszka w
      warzymicach?
      • oxygen12 Re: Osiedle Różane, Bursztynowe 05.11.05, 22:47
        witam
        W Warzymicach mieszkałam trzy lata na Kresach, nie jest źle, tylko czasami były
        przegięcia z kradzieżami, ale to wiadomo na początku nowe osiedle, ogólnie ok,
        tylko zarząd do dupy,ale na bursztynowym i różanym jest inny zarząd chyba i
        jest inaczej bo chronione osiedle, ogólnie mi się bardzo podoba .pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka