Dodaj do ulubionych

konstrukcje stalowe

18.11.10, 10:24
Tekst linka
Obserwuj wątek
    • Gość: misiek50 Re: konstrukcje stalowe IP: *.promax.media.pl 09.06.13, 20:57
      Jeśli chodzi o konstrukcje stalowe, to świetnym architektem jest firma Zarzycki. Wszystko wykonują profesjonalnie pod swojego klienta. Wykonują swoją pracę od podstaw.

www.zarzycki-konstrukcje.pl/
      • Gość: Patrycja Re: konstrukcje stalowe IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.14, 15:57
        www.goner.pl/pl/1/strona-glowna/ - Patrycja

GONER to nowoczesna i dynamicznie rozwijająca się firma. Zajmujemy się dystrybucją produktów z branży artykułów metalowych. Specjalizujemy się w kompleksowym zaopatrywaniu naszych Klientów w elementy złączne i rurociągowe
        • seba.lab Re: konstrukcje stalowe 21.06.14, 22:54
          Zapraszam do obejrzenia portfolio Zarzycki Konstrukcje Stalowe, firmy, która brała udział w modernizacji dworca PKP w Katowicach i budowie Ronda Regana we Wrocławiu. Wiele lat doświadczenia w projektowaniu i wykonaniu konstrukcji stalowych na potrzeby inwestorów większych i mniejszych, polskich oraz zagranicznych.
      • dobramama1988 Re: konstrukcje stalowe 26.09.14, 12:30
        Ja polecam firmę pom-sztum.pl/ do każdego klienta podchodzą indywidualnie i wykonują pracę szybko, ale rzetelnie.
      • mtrrr Re: konstrukcje stalowe 22.10.14, 13:34
        Przy budowie konstrukcji stalowych polecam serdecznie kupno materiałów u producenta hal www.stalkon.waw.pl/hale.html , zdecydowanie taniej mi to wyszło przy budowie pomostu
    • przemo112233 Re: konstrukcje stalowe 30.01.15, 09:53
      Posiadamy katalog gotowych projektów hal stalowych/namiotowych futur.pl/index.php/projekty-gotowe
    • elemelkowa Re: konstrukcje stalowe 04.02.15, 09:53
      Mój mąż pracuje w www.ergo-invest.pl/ , która zajmuje się między innymi różnego rodzaju konstrukcjami stalowymi. Wiem, że bardzo solidnie wykonują zlecenia, więc mogę polecić tę firmę.
      • Gość: tt Re: konstrukcje stalowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.15, 07:32
        www kobexstal.pl - Firma godna polecenia, robią tanie i dobre konstrukcje
      • pawilonyefekt.pl Re: konstrukcje stalowe 18.02.15, 15:00
        Sprawdź obiekty przemysłowe i pawilony handlowe firmy P.W.EFEKT www.pawilonyefekt.pl
      • Gość: Welvaart Re: konstrukcje stalowe IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.05.15, 20:06
        Polecam firmę Welvaart www.welvaart.pl !!!
        Firma z okolic Poznania wyróżnia się jakością i terminowością realizowanych zleceń!

Świadczymy usługi prefabrykacji elementów stalowych, produkcji wszelkiego rodzaju elementów powtarzalnych takich jak kraty, drzwi, bramy, ogrodzenia, konstrukcje pod urządzenia, skrzynie, stoły itp. oraz wszelkiego rodzaju konstrukcji wg. indywidualnego zamówienia.

Wykonujemy konstrukcje z każdego rodzaju metali m.in. stal czarna, ocynkowana, aluminium, żeliwo oraz stal nierdzewna.

Polecam!!!
    • Gość: jkkaannama Re: konstrukcje stalowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.15, 13:14
      Ja mogę polecić tę firmę: www.metalserwis.kielce.pl/ zaopatruje się u nich w materiały metalowe.
    • aster159 Re: konstrukcje stalowe 31.08.15, 11:46
      Nietypową konstrukcję stalową dla mojej firmy wykonywała firma Ergo-Invest. Wszystko wyszło im tak, jak było to zaplanowane. Projekt zrealizowany został terminowo. Nie pozostaje mi więc nic innego jak polecić ich usługi.
    • kosmotynka Re: konstrukcje stalowe 19.02.16, 08:41
      Jeśli myślcie nad budową takich konstrukcji to od razu zainwestujecie w produkty Unistop firmy oznakowania drogowego. Prawidłowa organizacja ruchu jest jednym z podstawowych elementów w takich miejscach.
    • saltz_esson Re: konstrukcje stalowe 16.05.16, 09:31
      Producent konstrukcji stalowych - proponuję zajrzeć na ich stronę. Doświadczenie, rzetelność i elastyczność.

Na innej stronie mają również kalkulator budowy hal. Można sobie wstępnie sprawdzić koszty i wybrać rodzaj hali.
      haleenergooszczedne.pl/kalkulator-kosztu-hali/
      • Gość: adrian Re: konstrukcje stalowe IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.03.17, 14:41
        od konstrukcji stalowych dobrze wziac jakas firme z gornej polki jak Illentab zobaczysz jakie maja standardy i jak sprawnie pracuja kompletnie co innego niz dłubanie na wlasna rekę zadnych poprawek niedoróbek, nie zastanawiasz sie 100 razy jak to zrobisz firma leci wg projektu i musi sie udac
    • tomsnow12 Re: konstrukcje stalowe 21.12.16, 09:38
      Mi od lat wszystkie inwestycje projketuje pracownia PTB Nickel. Zawsze wszystko jest na czas i perfekcyjnie zrobione. Współpraca z nimi to sama przyjjemność.
    • racksandrolls Re: konstrukcje stalowe 07.12.18, 10:26
      Ja skolei mogę polecic firmę racksandrolls.pl/ konstrukcje stalowe wytwarzane na zamówienie.
    • beata12345 Re: konstrukcje stalowe 10.12.18, 17:49
      Jeśli chodzi o konstrukcje stalowe to firma która pierwsza przychodzi mi na myśl to Euro-Raf to znana firma zarówno w naszym kraju jak i za granicą
    • beata12345 Re: konstrukcje stalowe 14.01.19, 09:31
      Powiem jeszcze raz, tylko Euro-Raf. Na prawdę bardzo fajna firma o pewnej pozycji na rynku, a nie jakaś krzak firma
    • Gość: Invincible Re: konstrukcje stalowe IP: *.play-internet.pl 09.04.20, 11:03
      Budowę konstrukcji stalowych warto powierzyć fachowcom: Tekst linku którzy zadbają o wszystkie szczegóły i solidność wykonania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka