dykowski
14.12.05, 15:18
Auto po tuningu w Niemczech. Kolor bordowy, kombi, silnik benzyna 1,3; 55 KM. Rocznik 1992. Obniżony, zawieszenie JAMEX - czerwone sprężyny (b. sztywne); opony z niskim profilem BRIDGESTONE (na dwa sezony)na fajnych alufelgach z dystansami; sportowy wałek rozrządu; z przodu zderzak - spojler z światłami mgielnymi (wymagają podłączenia), fotele przednie RECARO (świetne trzymanie boczne); szyby tylnie przyciemnione (jest TUV). W samochodzie jest instalacja radiowa i kable pod głośniki z przodu i na tubę z tyłu
Bardzo fajny wygląd co widać na zdjęciach, które prześlę zainteresowanym.
Przebieg 183 000 km.
Wady: układ kierowniczy wymaga zajrzenia do niego(są luzy), tylnia klapa ma dziurę małą od korozji (to jedyne miejsce z korozją poza tym auto nie ma rdzy), fotel kierowcy ma przetarcia w dwóch miejscach, tylnia wycieraczka nie działa (ale jest ogrzewanie szyby , tłumik urwaną ma rurę pod autem i jest głośno - trzeba by to zespawać, w sobotę padła mi skrzynia biegów - jest tylko 3 i 4 oraz wsteczny.
Zależy mi na szybkiej sprzedaży bo żona moja nie chce jeździć jak powiedziała "pupą po asfalcie" (szkoda by było i trząść się na każdej dziurze (wady twardego zawieszenia) no i do tego dochodzą usterki, które musiałbym naprawiać w jakimś warsztacie bo sam się na tym ni w ząb nie wyznaję. Dlatego cena to tylko 3500 zł - sprzedaję autko po kosztach, taniej sprowadzonego i zarejestrowanego chyba nigdzie nie ma. Auto jest zarejestrownane w Polsce od 2.11.05, ma oczywiscie ważny przegląd i ubezpieczenie do jesieni 2006.
Myślę, ze dla fana tuningu moze to być prawdziwa gratka.
Polówka stoi w Szczecinie. tel kont. 0692455099