Dodaj do ulubionych

Design Artcool

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 10:21
Czy klimatyzacja jako dodatek do naszego salonu może nie szpecić nam wnętrza.
Okazuje się, że tak bardzo pozytywnie zaskoczył mnie wygląd klimatyzacji Lg
Artcool. Z resztą sami poszukajcie:) Z żona chcemy zamontować w domku
jednorodzinnym który się buduje klimatyzacje i trafiliśmy na tą firmę. Jak
ktoś ma jakieś spostrzeżenia dotyczące tego produktu to czy mógłby się podzielić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Traffic Re: Design Artcool IP: *.hsd1.co.comcast.net 08.12.08, 15:24
      Artcool mirror(metal) fakt klimatyzacja jest "inna" niz wysztkie, ladnie sie
      komponuje z reszta asortymentu w salonie, a co do funkonalnosci tez nie narzekam
      chlodzi pozadnie a w serwisie jeszcze nie bylem:), z kupnem klimy poczekaj jesze
      do konca stycznia moze troche spadna cenowo
      • Gość: Milena Re: Design Artcool IP: *.erfassungsschutz.net 09.12.08, 12:43
        Istnieje również z tej serii model do którego można włożyć obraz, plakat etc.
        Jestem malarka i od razu spodobało mi się to rozwiązanie. Włożyłam tam swój
        obraz namalowany pastelami namalowany jak jeszcze miałam 19 lat. Świetnie to
        wygląda.
        • Gość: autorka Re: Design Artcool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 13:53
          Ja tez mam artcoola w domu - co tydzien wkładam inne zdjęcia i rewelacyjnie sie
          prezentuje w salonie. Każdemu sie podoba, a najważniejsze jest oczywiście to,
          że ten sprzęt jest naprawde dobry. Dobrze chłodzi i cicho pracuje.
          • Gość: sceptyk Re: Design Artcool IP: *.blutmagie.de 10.12.08, 13:17
            sam wygląd to nie wszystko ale czy ta klimatyzacja nadaje się do jakiegokolwiek
            użytku. patrzeć to ja mogę na normalne obrazy, sprzęt ma spełniać swoja rolę
            • Gość: Wiercik Re: Design Artcool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 11:18
              Jest to klimatyzacja tka jak większość czyli dobra ale oczywiście ta wyróżnia
              wygląd. Bardzo dobrze przemyślanie rozwiązanie z designem.
    • Gość: Tomasz Re: Design Artcool IP: *.foebud.org 15.12.08, 12:44
      Tak jako dodatek klimatyzacja może się bardzo ładnie prezentować. Nie trzeba już
      myśleć o tym jak wejdą goście na salony i wszyscy będą wpatrywać się w jedną
      szarą skrzynkę i zastanawiając się w międzyczasie "hmm to chyba tutaj nie pasuje";)
      • Gość: Kupiec Re: Design Artcool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 14:42
        hehe:D ja tam klimy w domu nie mam jeszcze mnie nie stać. Klimatyzacja to już
        chyba taka oznaka luksusu nie uważacie?
    • Gość: rubens Re: Design Artcool IP: *.121.225.195.static.bait.pl 02.01.09, 10:22
      na pewno inna niż wszystkie
    • Gość: Uberchaos Re: Design Artcool IP: *.all.de 05.01.09, 15:06
      Jako ze zimę mamy sroga to da się klimą grzać?
    • Gość: Gorilla Re: Design Artcool IP: *.blutmagie.de 12.01.09, 13:26
      To zależy która artcool mirror jak najbardziej bardzo stylowy ten galeria z
      możliwością włożenia obrazka mi średnio przypasował lecz spotyka się z większym
      zainteresowaniem niż mirror (montuje klimy LG :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka