Dodaj do ulubionych

Piękne dywany

07.05.09, 15:01
Kupiłam wspaniały dywan w sklepie internetowym, naprawdę prosta strona
internetowa gdzie jest naj większy wybór. Polecam serdecznie
www.carpetvista.pl
Obserwuj wątek
    • mlle_karolinka Re: Piękne dywany 08.05.09, 08:20
      mlle_karolinka napisała:

> Kupiłam wspaniały dywan w sklepie internetowym, naprawdę prosta
      strona
      > internetowa gdzie jest naj większy wybór. Polecam serdecznie
      >
      http://www.carpetvista.pl/

• shop_addict Re: Piękne dywany 08.05.09, 09:07
      CarpetVista Zgadzam się z mlle_karolinka kupiłam dywan na ich stronę i jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: ulka Re: Piękne dywany IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 17:58
        masakryczne ceny, wzory dywanów nie powalają, oceniam to, co widzę
        w galerii sklepu.
        • Gość: ania Re: Piękne dywany IP: *.radom.vectranet.pl 25.03.10, 21:25
          Również odwiedziłam ten sklep prezentowane zdjęcia dywanów raczej kojarzy mi się z kupowaniem kota w worku.
          Odwiedziłam sklep internetowy z dywanami jak w tytule www.piekne-dywany.pl i dokonałam tam zakupu dywanu tops california jestem w 100% zadowolona z dywanu, dostawy jak i ceny.
          Pozdrawiam Ania
          • Gość: wiwka Re: Piękne dywany IP: *.multi-ip.pl 30.01.11, 11:47
            Aniu, jak długo czekałaś na dostawę towaru ? ja czekam już 2 tygodnie, kontakt z tą firmą jest nijaki ( www. piekne-dywany.pl) zastanawiam
            • kari-na77 Re: Piękne dywany 29.09.14, 19:09
              ja również czekam na dostawę z tego sklepu. niestety mija już miesiąc a zamówienia brak.
              • Gość: kn Re: Piękne dywany IP: *.96.238.22.tvksmp.pl 21.01.15, 17:00
                A mojego dywanu nie ma na stanie i właśnie otrzymałam zwrot pieniędzy na konto, bez upominania się o nic.
                • Gość: Marian Re: Piękne dywany IP: *.free.aero2.net.pl 07.10.15, 10:03
                  Ja też kupiłem tam dywan, okazało się że sprzedaja wirtualny towar. Za każdym razem jest: anulowane z powodu braku na magazynie. Radzę omijać tę firmę szerokim łukiem.
                  Firma ta ma jeszcze kilka stron internetowych z dywanami. Telefonu podanego na ich stronie nikt nie odbiera. Jedyny proponuje zajrzeć do nich na facebooku.
    • Gość: mnisia Re: Piękne dywany IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.08.10, 12:43
      ja polecam dywany marki Komfort, uzywam je niemal od 5
      lat, tj od czasu jak kupilam nowe mieszkanie ;) jelsi ktos lubi miec
      cos oryginalnego na swojej podlodze- tym bardziej polcam :P
      • wsad_1037242 Re: Piękne dywany 20.10.10, 09:04
        Witam,
        ostatnio kupiłem dywany na stronie www.dywany-online.pl . Generalnie szybka dostawa i miła obsługa ;)
        spory wybór dywanów i wykładzin. polecam.
    • luksusowi Re: Piękne dywany 29.10.10, 11:26
      Miłośnikom pięknych dywanów polecam np. coś takiego www.luksusowi.pl/design/dywany-lazienkowe-od-antonio-lupi/
    • an_ja_35 Re: Piękne dywany 18.02.16, 12:56
      Ja polecam dywany Dywilan (dywilan.dywany.pl). Na ich stronie można wybrać odpowiadające wzory, zamówić dywany na wymiar a nawet zaprojektować własny wzór. Miłe w dotyku, wełniane (i nie tylko), piękne wzory, każdy znajdzie coś dla siebie> Naprawdę godne uwagi !
    • Gość: JarekBerg Re: Piękne dywany IP: *.wtvk.pl 01.04.16, 12:54
      Jeżeli chcesz zakupić dywan w atrakcyjnej cenie i żeby służył Ci przez wiele lat to zdecydowanie polecam Internet. Sam dokonałem zakupu przez Internet w sklepie dywany Witek (sklep24.dywanywitek.pl/dzial-dywanow,122.html) i jestem bardzo zadowolony. Nic się z tym dywanem nie dzieje, nie ma żadnego problemu z czyszczeniem.
    • sabina_rewers Re: Piękne dywany 18.10.16, 12:27
      Ja kupuję tu dywany - fajne, bawełniane, ręcznie tkane, w bardzo modnych wzorach store.barcelonaconcept.pl/tekstylia-i-dywany/dywany/bawelniane
    • annna85 Re: Piękne dywany 21.11.16, 09:52
      Ja tam wole na zywo poszukać dodtknąć a nie w ciemno przez neta kupować
    • Gość: jaka Re: Piękne dywany IP: *.toya.net.pl 15.09.17, 11:21
      Mnie się najbardziej podoba ten styl www.fortero.pl co nie oznacza, że wam również musi najbardziej podchodzić. Radzę tak je dobierać, żeby to wyglądało efektownie, robiło różnicę. Ma pasować do stylu pomieszczenia i wtedy to będzie konkret. A stawianie na byle jakie dywany, brzydkie, słabej jakości, to tylko problem. Zresztą - te dywany nie są przecież specjalnie drogie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka