skalny2 02.09.04, 22:01 No walsnie czy TP z Neo juz u nas dziala? Kos ma? Pozdrawiam, Skalny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brenya Re: Czy w B ktos ma juz Neostrade? 02.09.04, 22:54 Toz to jakies chore ceny! Kto by chcial miec internet za ponad stowe, jak mozna za polowe tego? Odpowiedz Link
skalny2 Re: Czy w B ktos ma juz Neostrade? 03.09.04, 10:53 Obecnie podstawowa wersja Neo kosztuje 59 PLN / miesiecznie. Tylko pytanie czy TP dziala juz w naszym budynku? Pozdr. Skalny Odpowiedz Link
mooj Re: Czy w B ktos ma juz Neostrade? 03.09.04, 11:02 TPSA działa ale zwracam uwagę że jest ograniczenie transferu miesięcznego do 5GB -powyżej ograniczona przepustowość Odpowiedz Link
skalny2 Re: Czy w B ktos ma juz Neostrade? 03.09.04, 12:21 Jesli sie nie myle 5GB miesiecznie to ok 166 MB dziennie? Mnie to wystarczy, bardziej zalezy mi na jakosci/ciaglosci bo Malnet ostatnio dziala bardzooooooooooo roznie No chyba ze Spray? Co radzicie? Pozdrawiam, L. Odpowiedz Link
mooj Re: Czy w B ktos ma juz Neostrade? 03.09.04, 12:31 problem nie tylko w tym ile ale że jest! nie było a jest co oznacza ze porównywac trzeba do zupełnie innych ofert i ni emówię o współdzielenie łacza (od jakiegos czasu formalnie był zakaz) ale jełsi przeliczysz te 5G na czas połączenia przy przepustowości nominalnej to hcyba około 12 godzin wyjdzie czyli 1/60 tego co było ale może rzeczywiście przesadzam - wkoncu pozostały czas to nie odcięcie a "tylko" dużo wolniej Odpowiedz Link
yigael Tepsa neo 03.09.04, 13:32 Tepsa reklamuje neostradę jako dostęp szerokopasmowy i za takowy każe sobie płacić. Limit GB jest aż za duży dla dostępu wąskopasmowego /korzystasz z WWW, poczty, etc./ Jeśli płacę za dostęp szerokopasmowy chcę korzystac z takich usług. Zgadnij na ile wystarczy mi tego limitu jeśli będę chciał sobie oglądać na pulpicie serwisy CNN? Na żywo i w maksymalnej jakości - w końcu mam szerokie pasmo? Jesli będę chciał korzystać z zasobów multimedialnych on-line? Te 5 giga to niewiele więcej niż jedna płytka DVD i już po szerokim paśmie? 32 kilo? Pocztę to ja mogę zasysać po GPRS'ie. Odpowiedz Link
skalny2 Re: Tepsa neo 07.09.04, 16:36 Z braku innych odpowiedzi wnosze ze w B nie ma uzytkownikow Neostrady. Tak? Pozdrawiam, Skalny Odpowiedz Link